Termékek Menü

Két térdemet műteni kell, mert erre más gyógymód nincs

Két térdemet műteni kell, mert erre más gyógymód nincs

„Az első két hétben fájdalmam nem volt, majd utána viszont annál nagyobb, vannak, akik ilyenkor abbahagyják az alga szedését”

 

 

 Betegségem villámcsapásként ért. Mind a 2 térdemben kopást állapított meg az orvosom, azt mondta, hogy mind a két térdemet meg kell műteni, mert erre más gyógymód nincs.

A szervezetem nem termelte azt a „kocsonyás anyagot”, ami a két csont között kell, hogy legyen, ami meggátolja a kopást.

Nagyon sok gyógyszert szedtem be, nagyon nagy fájdalmaim voltak. Nem tudtam beletörődni, hogy a férjem emelgessen, és hogy váratlan helyzetekben kimenjen alólam a lábam, hisz még „fiatal vagyok”.

Kerestem lehetőséget a gyógyulásra, szerencsére meg is találtam. Ez nem más, mint  a Green Gold poralga. (Green Gold Imune elődje) Az első két hétben semmilyen fájdalmam nem volt, majd utána viszont annál nagyobb. (felerősödik a fájdalom 2-3 hétben) Akkor sem hagytam abba az alga szedését, sajnos vannak, akik ilyenkor abbahagyják.

Azt mondják, hogy  „na ez sem jött be”.

Pedig itt is kell idő, hogy dolgozzon az alga, és jól tettem, hogy kitartó voltam.

Négy hónap múlva semmilyen fájdalmam nem volt. Sőt még a többi gyógyszereimet is letettem, az igaz, hogy szép fokozatosan.

Magas volt a vérnyomásom, pajzsmirigy-, nőgyógyászati gondjaim voltak, a koleszterinem magas volt, a gerinc csigolya is el volt laposodva, ami ugyancsak nagy fájdalommal járt.

Ma már semmilyen fájdalmam nincs. Van egy 22 hónapos unokám, akivel még futkározni és lovacskázni is tudok.

Köszönöm Dr. Keywan Grashoff asszonynak, hogy 30 éves munkája eredményeképpen meggyógyultam.

Szabó Józsefné (53 éves)

 

 

Ízületi vélemények, tapasztalatok

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk