IMUNEX alga tapasztalat

 

Imunex alga komplex tapasztalat

 

IMUNEX alga tapasztalat valós betegektől 

 

2020. 03. hó-tól a legfrissebb IMUNEX Alga komplex tapasztalatok.

 

Ha Ön is hasonlókat tapasztal, és szeretné megosztani másokkal a véleményét, szívesen közzé tesszük a tapasztalatok között.

Erre az e-mail címre tud írni:   algazona@gmail.com

 

 

 

Több, mint 4 éve rendszeresen fogyasztom a terméket. Colitis Ulcerosa betegségemből teljesen tünetmentes vagyok. Fizikai és szellemi fáradtságom elmúlt. A hajam megőrösödött, hajhullásom elmúlt. Kedvező tapasztalataim látva férjem és lányom és barátnőm is rendszeres fogyasztója lett a terméknek. Havonta rendszeresen, együtt rendeljük Önöktől. Köszönjük. Szanyiné Sz. Katalin

 

 

Wurst Ferenc - 5-6 éve szedek algát, ez az alga komplex az  Imune alga volt. Munkahelyemen található nagy hőmérséklet különbségek (egyik helyen 26 fok ahol kiizzad az ember, pár méterrel odébb 8 fokos levegő a klímából a hátamra) miatt folyamatosan megfáztam, és náthás voltam. Amióta algát szedek, nagyon ritkán vagyok megfázva, megerősödött az immunrendszerem, pedig a munkahelyem nem változott. Az IMUNEX Alga amit fél éve szedek, megmaradt ez az állapot, nem lettem náthás, és továbbra is elkerül a betegség.

 

 

Schneider György vagyok, jóindulatú vese és gyomor daganataim voltak, amelyeket időben kivették. Kb 2 évig egy másik alga készítményt szedtem. Az Imunex Alga komplexet 3 hónapja szedem, ami merőben más mint az előző alga készítmények. Sokkal több az energiám még este felé is aktív vagyok. Azért választottam az Imunex komplex algákat, mert utána olvasva, a természet egyik legjobb jód forrása és a legerősebb antioxidáns az Asztaszantin van benne. Ezt alá merem támasztani mert közérzetemen érzem, pedig 79 éves vagyok. A táplálék kiegészítőket eddig több helyről vásároltam, itt találtam meg egyben az összes vitamin és ásványi anyagot amire a szervezetemnek szüksége van. Bátran merem ajánlani mindenkinek!

 

 

Termék Tapasztalat: Az Imunex terméket körülbelül 1 éve fogyasztom. Elsősorban bőrallergia kezelésére alkalmazom, de emésztőrendszeri betegség kezelésére, valamint méregtelenítésre is kiválóan alkalmazható. A termék folyamatos, hosszútávú, valamint kúraszerű szedése a fentiekben említett betegségek esetében kiemelkedő hatékonyságúnak bizonyult. A szóban forgó betegségek kellemetlen kísérő tüneteit az Imunex teljes mértékben megszüntette. Az én esetemben a napi 2 x 2 DB kapszula szedése már hozta az elvárt pozitív eredményt. A termékről negatív tapasztalatom nem volt. Üdvözlettel: Szabó András

 

 

Balogh Ádám : 2012 óta szedem az algákat. Elsősorban az allergiám miatt kezdtem el, és 1 éven belül jelentkezett az áldásos hatása. Súlyos allergiám volt ami március végétől októberig gyötört. Mindenféle fű, fa, virág pollenjeira allergiás voltam. Évente ez a 6-7 hónapos szenvedés komoly életvitel minőségbeli romlást okozott hiába szedtem gyógyszert. Az alga szedésének elkezdése utáni évben elmaradtak a hónapokig tartó tünetek és gyógyszert sem kell szednem, kizárólag a parlagfűszezon 2 hónapja alatt. De ez idő alatt is a tüneteim teljesen elviselhetőek maradnak nincs orrfolyás, szemviszketés és szenvedés. Közben kiderült, hogy a vérképemet is pozitívan befolyásolta. Amióta algát szedek nincsenek kiugró eltéréseim a vérképemben amit évente megcsináltatok. Szüleimnek is ajánlottam, akik térdfájdalomra, mozgásszervi nehézségekre próbálták ki. Azóta édesanyának elmúlt a tartós térdfájása és sokkal könnyebben, tud járni és lépcsőzni. Mindenkinek csak ajánlani tudom az Imunex alga komplex készítményt! 

 

 

 

 

1,5 éve azért döntöttem úgy, hogy elkezdem szedni az algát, mert akkor folyamatosan küzdöttem valamilyen gyulladásos megbetegedéssel (arcüreggyulladás, torokgyulladás, visszatérő felfázások), ami miatt rendszeresen antibiotikumot írtak fel (fél éven belül 4-5 alkalommal). Továbbá sokszor kimerült és fáradt voltam. IMUNEX Alga komplex szedése óta örömmel mondhatom, hogy egyszer sem voltam beteg, korábbi betegségeim elkerülnek és energikusabb vagyok, jó a közérzetem!! :) Szüleimnek is javasoltam (74-77 évesek), akik 2. hónapja szedik. Megszűnt az emésztési problémájuk és sokkal energikusabbak. Apukám kb 10 éve már erős gyógyszerek ellenére is romló prosztata problémákkal küszködött. Imunex komplex szedése után 1 hónappal pozitív változást tapasztalt és most már (2. hónap) egyre javuló, enyhébb tünetekről számolt be. A nagyobbik lányomnál a visszatérő mandulagyulladás megszüntetésében segített!
Nálunk az egész család szedi és nagyon ragaszkodunk hozzá!! Csak javasolni tudom! :)
Üdvözlettel:
Bíró Bea (50 év)

 

 

2019.decemberben volt egy nagy vérképem amibe 11 magas értékem volt. Gondoltam hogy rossz értékek lesznek mert állandó fáradság volt jellemző. Aztán sokat olvastam az Imunex Alga komplexről ami jónak hangzott. 3 hónap után 2020 áprilisába újra vérvételre mentem és már csak 4 enyhén magas értékem volt . Sokkal jobban érzem magam energikusabban érzem magam. Nincsenek fáradt napok jól érzem magam. Már az egész családomnak adom és nagyon ragaszkodunk hozzá mert tele vagyunk tőle energiával.
Környezetemnek is ajánlottam és azóta a szomszédaim a lányom csapattársai is mind rászoktak.
Csak ajánlani tudnám mindenkinek.
Üdvözlettel 
Vasileiou Zsaklin 
 

 

Gabriella 43 év. Négy hónapja szedjük párommal az imunex algát! A párom (54 év) prosztata problémáját már majdnem el tudta feledni, nyugodt éjszakák, NINCS már éjszakai sokszori hosszadalmas kijárkálás a mosdóba! Nekem a fájó derekamra, az akkut arcüreg-gyulladásomra is kiváló! Sokkal energikusabbak erősebbek vagyunk az imunextől! A cicám műtött pofiját is segített gyorsabban helyre hozni! Egyszóval csak ajánlani tudom mindenkinek!

 

Rés Enikő:  Két hónapja szedem az IMUNEX Alga komplexet, második doboznál tartok.
 Volt nekem egy munkahelyi balesetem, a 10 ès a 11 -es csigolyám tört. Majdnem lebénultam, 6 hétig gipszágy volt. 6 hèt után rehabra jártam, jobb lett valamivel de a fájdalmak nem múltak. Annyira fájt a hátam hogy ülni sem tudtam meg feküdni sem nagyon. A munkahelyemen sem tudtam annyira teljesíteni. De amióta ajánlotta, és szedem az Imunexet, azóta nem fáj a hátam sem a lábam. Jobban teljesítem a feladataimat, sőt előléptettek mint csoportvezető, nagyon tudok pörögni. Ami még fontos, nem vagyok influenzás, pedig előtte sokszor elkapott.
Jobb lett a közérzetem, nem fáj a hátam, az ízületeim sem. Jobban bírom a terheléseket a munkahelyemen.( stressz, fizikai munka, stb.)
 Hálás vagyok hogy nem szenvedek, és más az életem azóta. 

 

 

Első doboz felénél tartok az IMUNEX komplexel Eddig amit észrevettem: nyugodtabb lettem, a belső remegésemet megszüntetteA jobb oldali combnyak fájdalmamat 90%-ban mérsékelte. Éjjel csak 1x ébredek fel, és utána vissza is tudok aludni. Még annyi, hogy lányomnak az allergiás vizes orrfolyása megszűntpedig napi 50 db papírzsepit elhasznált. Én napi 2x2 szedek, lányom napi 1 szemet. Eddig ezeket tapasztaltuk.  K. Edit

 

 

50 éves vagyok, 2 db. Cista a jobb lábam comb nyakán, ez borzalmas fájdalmakkal jár, és az egyik a terhelési zónában vanMR CT. felvételek igazolják. Amióta felvettem veled a kapcsolatot, (ez kb 4,5 hónapja történt) és szabályszerűen eszem az IMUNEX agát... úgy néz ki, hogy tünet mentes vagyok. A munkahelyem fizikai felmérőt követel,  azért hogy végezhessem a munkám. A  fizikai felmérőn 94 % -os teljesítményt produkáltam. Az időszakos laboreredményen a vérképem is az eddigieknél lényegesen jobbat mutatott.  B. Gábor

 

 

Daganatos beteg vagyok. Az Imunex Alga komplexet négy hónapja szedem,! Azóta sokkal jobb a közérzetem fizikálisan is jól vagyok! A fájdalmam sokat csökkent, elhagytam a morfiumtapaszt.   N. József

 

Kovács Krisztián 45 éves:  3 hónapja szedem az IMUNEX készítményt. Egy jó barátom ajánlotta ,az egészségügyi problémáim enyhítésére, nagyon hálás vagyok, hogy ezt megtette! Reflux betegségemet, már húsz éve diagnosztizálták amit különböző szerekkel kezeltek, eredménytelenül. Reflux tüneteim már az első héten javultak, mára pedig sokkal ritkábbak,és enyhébb lefolyásúak!  Pedig volt hogy, a gyomorsav is kijött belőlem. Ízületi problémám és a lábfájásom, ekcémám is sokat javult, sőt gyakorlatilag megszűnt. Általános közérzetem és fizikai állapotom is sokat változott pozitív irányba azóta. 

 

 

54 éves vagyok 2,5 hónapja fogyasztom a IMUNEX algát. Kb. 3 évig egy másik algakészítményt szedtem.

Egészség megőrzés miatt napi 6 szemet fogyasztok, és már az 5-6 napon, teljesen mást éreztem, mint  az eddigi készítményeknél. 
Nem rég voltam kontrollon, amióta szedem, pajzsmirigyem jól működik, javult a vérképem: koleszterin , vércukor. szintem.
 
Megfázáson kívül nem voltam beteg az is csak 2-3 napig tartott.
Egyéb tapasztalatok: foghúzás után a seb sokkal hamarabb gyógyult.
Segít a mindennapos edzésben is: nincs izomláz, energiát ad az edzéshez. Marticsek Erika 
 
 
 
Csuka György:  52 éves, négy hónapja kezdtem el szedni az IMUNEX alga komplexet.
6 évig szenvedtem a gerincemmel, derekammal, csípőmmel. Porckorong kopás, meszesedés, szűkület, borzalmas fájdalmakkal, a kuplungot nem tudtam kinyomni a vezetés közben. Különböző terápiákra jártam, valamit mérsékelt a fájdalmakon, de nem múlt el. Ülni kb 5 percig bírtam, fel kellett állnom és inkább álltam, hogy enyhítsek a fájáson. Pihenés, alvás közben kínzott igazán, csak hanyatt tudtam "aludni" sokszor a földre kellett levonulnom, 1-2 órát tudtam aludni. 
Tapasztalatom; már a negyedik doboznál tartok. Egyre jobban érzem magam, tudok ülni nem kell felállnom, kitudom nyomni fájdalom nélkül a kuplungot ha vezetek, éjszaka tudok oldalt feküdni nem csak hanyatt. Elmondhatom hogy megváltozott az életem, köszönöm az  IMUNEX Alga komplexnek, mindenkinek csak ajánlani tudom

 

Egy kedves ismerősöm K.István: kb. másfél hónapja találkoztam, és beszélgetés közben elmondtam neki algákkal foglalkozom.
Mondta hogy érdekelné mert 1 éve szenved puffadással. Elmondása szerint már diétás étrenden élt, a puffadása mindig ebéd után jelentkezett, bármit evett, folyamatos feszülés felfújódást érzett. 
Oda figyelt hogy ne legyen az étrendjében olyan élelmiszer ami tartósítószert, ízfokozót tartalmazott, és GMO mentes is legyen, és még sorolta de erre pontosan nem emlékszem. Mellette kipróbált különböző kiegészítőket, kisebb-nagyobb sikerrel. 
Kb a negyedik hete szedi, az IMUNEX Alga komplexet,  és a tegnapi nap felhívott, hogy a délutáni ebéd utáni puffadások, már egy másfél hete úgy érezte, hogy mérséklődnek. Nem akarta elkiabálni, mert hullámokban érezte a javulást, ezért várt még a tegnapi napig, hogy elmondhassa, zsinórban az ötödik napja nem volt puffadása. 
Azóta eltelt három hónap a harmadik doboznál tart, pár napja beszéltem vele, és elújságolta hogy már főzelékeket, babot, kelkáposztát, zöldbabot is eszik, pedig előtte ezektől felfújódott. 
 
 
 

Gulyás László:  64 éves vagyok, régóta fogyasztok táplálékkiegészítőket, jelentős változás akkor történt amikor megismerkedtem az algákkal. Előtte sok a problémám volt testsúlyommal 125 kg voltam, ezt a súlyt 95 kg tudtam lefogyni anélkül hogy különösebben oda figyeltem volna az étkezésre, ezt súlyt azóta is tartom. Múltak teltek az idők és éveken keresztül a refluxom  nem akart megszűnni, ez általában ha elkapott, 8-10 órán keresztül kínzott.

Úgy voltam vele más megoldás nincs, megműttetem elmegyek orvoshoz előjegyeztetem magam műtétre, mert ez már elviselhetetlen volt. Közben elkezdtem szedni az IMUNEX Alga komplexet, és a Gyuri barátomnak mondtam akitől kaptam az IMUNEXET hogy ezen a refluxon nem segít az IMUNEX mert ez fizikális probléma, már eldöntöttem hogy műtét lesz. A kedves barátom, Gyuri csak annyit mondott, nézzünk meg egy dobozt mit csinál, és ha nincs változás akkor menjek műtétre. De ez nem így lett! Harmadik héten felhívtam, és közöltem vele igaza volt.

A reflux megint rám jött, de ahogy jött, úgy el is múlt. Azóta eltelt, három hónap, és a havi 3-4 reflux rohamból, egy volt, ami jött és, elmúlt. 
Köszönöm az algazonának, mindenkinek ajánlom. 

 

 

IMUNEX alga komplex - árak ITT