Termékek Menü

IMUNEX alga komplex tapasztalat

 

 

2020. 03. hó-tól a legfrissebb IMUNEX Alga komplex tapasztalatokat mondják el az emberek.

Mennyibben változott meg az életük, milyen betegségekben segített az IMUNEX Alga komplex.

Ha Ön is hasonlókat tapasztal, és szeretné megosztani másokkal a véleményét, szívesen közzé tesszük a tapasztalatok között.

Erre az e-mail címre tud írni:   algazona@gmail.com

 

 

 

Marticsek Erika:  54 éves vagyok 2,5 hónapja fogyasztom a IMUNEX algát. Kb. 3 évig egy másik algakészítményt szedtem.

Egészség megőrzés miatt napi 6 szemet fogyasztok, és már az 5-6 napon, teljesen mást éreztem, mint  az eddigi készítményeknél. 
Nem rég voltam kontrollon, amióta szedem, pajzsmirigyem jól működik, javult a vérképem: koleszterin , vércukor. szintem.
 
Megfázáson kívül nem voltam beteg az is csak 2-3 napig tartott.
Egyéb tapasztalatok: foghúzás után a seb sokkal hamarabb gyógyult.
Segít a mindennapos edzésben is: nincs izomláz, energiát ad az edzéshez.
 
 
 
Csuka György:  52 éves vagyok, mai napon fogyott el a harmadik doboz IMUNEX alga komplex.Több mint 9 éve fogyasztok algákat, van összehasonlítási alapom! 
6 éve szenvedtem a gerincemmel, derekammal, csípőmmel. Porckorong kopás, meszesedés, szűkület, borzalmas fájdalmakkal, a kuplungot nem tudtam kinyomni a vezetés közben. Különböző terápiákra jártam, valamit mérsékelt a fájdalmakon, de nem múlt el. Ülni kb 5 percig bírtam, fel kellett állnom és inkább álltam hogy enyhítsek a fájáson, pihenés, alvás közben kínzott igazán, csak hanyatt tudtam "aludni" sokszor a földre kellett levonulnom 1-2 órákat tudtam aludni. 

Most egy doboz IMUNEX Alga komplex elfogyott. Amikor elkezdtem szedni, a második héten felerősödtek a fájások, folyamatos kisugárzást érzetem a lábamba, mellette a hátam közepén kellemtelen fájással párosult.Ez az érzés kb 1,5 hétig tartott, és az egyik reggel arra keltem ki az ágyból, hogy nem kell a lábamat fognom hogy felálljak, mintha mindent elvágtak volna megszűnt a fájás. Most ahogy írom ezt a tapasztalatot, már a negyedik doboznál tartok. Ez azóta is így van egyre jobban érzem magam, tudok ülni nem kell felállnom, kitudom nyomni fájdalom nélkül a kuplungot ha vezetek, éjszaka tudok oldalt feküdni nem csak hanyatt, és csak arra gondolok hogy lehetséges hogy több mint 5 évig mindennap kínok között szenvedtem, és ez teljesen eltűnt az életemből.  

Elmondhatom hogy megváltozott az életem, és senki nincs aki eltántorítana attól hogy az IMUNEX Alga komplexet szedjem.  Ezt csak az nem tudja átérezni milyen a hatása aki nem szedi, és nem voltak ilyen borzalmas fájdalmai éveken keresztül. 

 

Egy kedves ismerősöm K.István: kb. másfél hónapja találkoztam, és beszélgetés közben elmondtam neki algákkal foglalkozom.
Mondta hogy érdekelné mert 1 éve szenved puffadással. Elmondása szerint már diétás étrenden élt, a puffadása mindig ebéd után jelentkezett, bármit evett, folyamatos feszülés felfújódást érzett. 
Oda figyelt hogy ne legyen az étrendjében olyan élelmiszer ami tartósítószert, ízfokozót tartalmazott, és GMO mentes is legyen, és még sorolta de erre pontosan nem emlékszem. Mellette kipróbált különböző kiegészítőket, ami szerintem nem lehetett annyira hatásos, mert érdekelte az IMUNEX alga komplex amit említettem neki. 
Kb a negyedik hete szedi, az IMUNEX Alga komplexet,  és a tegnapi nap felhívott, hogy a délutáni ebéd utáni puffadások, már egy másfél hete úgy érezte, hogy mérséklődnek. Nem akarta elkiabálni, mert hullámokban érezte a javulást, ezért várt még a tegnapi napig, hogy elmondhassa, zsinórban az ötödik napja nem volt puffadása. 
Azóta eltelt három hónap a harmadik doboznál tart, pár napja beszéltem vele, és elújságolta hogy már főzelékeket, babot, kelkáposztát, zöldbabot is eszik, pedig előtte még a víztől is felfújódott. 

 

Rés Enikő:  Két hónapja szedem az IMUNEX Alga komplexet, második doboznál tartok.
 Volt nekem egy munkahelyi balesetem ,a 10 ès a 11 -es csigolyám tört. Majdnem lebénultam. 6 hétig gipszágy volt. 6 hèt utàn rehabra jártam sajnos jobb lett valamivel de a fàjdalmak nem múltak  Annyira fájt a hátam hogy ülni sem tudtam meg feküdni sem nagyon. A munkahelyemen sem tudtam annyira teljesíteni. De amióta ajánlotta az IMUNEXET,  és ugye szedem is, azóta nem fáj a hátam sem a lábam. Jobban teljesítem a feladataimat,sőt előléptettek mint csoportvezető. Nagyon tudok pörögni most. Ami a legfontosabb,nem vagyok influenzás. 
Jobb lett a közérzetem,nem fáj a hátam,az ízületeim sem. Jobban bírom a terheléseket a munkahelyemen.( stressz, fizikai munka, stb.)
 Hálás vagyok hogy nem szenvedek, és más az életem azóta. 
 
 
 

Gulyás László:  64 éves vagyok, régóta fogyasztok táplálékkiegészítőket, jelentős változás akkor történt amikor megismerkedtem az algákkal. Előtte sok a problémám volt testsúlyommal 125 kg voltam, ezt a súlyt 95 kg tudtam lefogyni anélkül hogy különösebben oda figyeltem volna az étkezésre, ezt súlyt azóta is tartom. Múltak teltek az idők és éveken keresztül a refluxom  nem akart megszűnni, ez általában ha elkapott, 8-10 órán keresztül kínzott.

Úgy voltam vele más megoldás nincs, megműttetem elmegyek orvoshoz előjegyeztetem magam műtétre, mert ez már elviselhetetlen volt. Közben elkezdtem szedni az IMUNEX Alga komplexet, és a Gyuri barátomnak mondtam akitől kaptam az IMUNEXET hogy ezen a refluxon nem segít az IMUNEX mert ez fizikális probléma, már eldöntöttem hogy műtét lesz. A kedves barátom, Gyuri csak annyit mondott, nézzünk meg egy dobozt mit csinál, és ha nincs változás akkor menjek műtétre. De ez nem így lett! Harmadik héten felhívtam, és közöltem vele igaza volt.

A reflux megint rám jött, de ahogy jött, úgy el is múlt. Azóta eltelt, három hónap, és a havi 3-4 reflux rohamból, egy volt, ami jött és, elmúlt. 
Köszönöm a cégnek, hogy egy ilyen terméket létre hozott. 

 

 

Top Imune alga csomagok
Információk