Kék zöld alga segített Csernobilban a sugárfertőzötteknek

Csuka György
2017. 11. 29. 13:47:32
Kék zöld alga segített Csernobilban a sugárfertőzötteknek

 

 

Kék-zöld alga hatása Csernobil sugár-fertőzöttnél  

 

1973-ban Michael Kiriac csak a Moldovai Egyetemen végzett, a Biológia és a Celluláris Táplálkozás szakán. Az egyetemen töltött ideje alatt a természetes vagy az allopátiás gyógyszert tanulmányozta. Itt mikroalgákat kutatott. Korán rájött, hogy ezek a miniatűr gyárak, amelyekből csodálatos mennyiségű tápanyagot, például vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket és enzimeket találtak, megoldást jelentenek az egészségi problémákra. Innovatív egészségügyi megközelítése miatt a Moldovai Tudományos Akadémia választotta ki, ahol a régió különböző kutatási projektjeihez rendelték.

Dr. Kiriac és egy kis kutatócsoport kezdett el tesztelni a különféle típusú algákat sokféle állatfajjal. Érdekelték  azok az eredmények, amelyeket a japán tudósok az algákkal, különösen a Chlorellával kisérleteztek. Ez arra ösztönözte őket, hogy vizsgálják meg sok más alga, beleértve a 60 kék-zöld alga, mint Spirulina. A következő évek során a csapat folytatta a kísérletezést több száz családdal és alga törzsekkel.

A csapat folytatta a gyógyulási folyamat felgyorsításának és a rákos megbetegedések elérésének módjait. Összesen több mint 1000 algát vizsgáltunk. 1984-ig célokat és eredményeket értek el legvadabb álmaikon túl. Megerősítették, hogy az algák keveréke képes volt megelőzni és megállítani a rákos megbetegedések előrehaladását minden vizsgált állatcsoportban.

 

 

1986-ban Dr. Kiriac és csapata még nagyobb próbálkozásokra költözött, amikor a Szovjetunió a történelem legrosszabb katasztrófáját - az 1. reaktor csernobili nukleáris robbanását tapasztalta. Legalább 160 000 gyermek és 146 000 felnőtt volt a sugárzás mérgezésének áldozata, ami több ezer halálhoz, születési rendellenességhez, leukémiához, rákhoz, pajzsmirigy betegséghez és a gerincfolyadék, a máj és a csontvelő degenerációjához vezet. Dr. Kiriac eredményei miatt a szovjet kormány megengedte dr. Kiriac-t, hogy működjön együtt az ukrán Egészségügyi Minisztériummal, hogy segítse az áldozatokat, akik sugárbetegségben szenvednek. Jelentős egészségügyi javulást figyeltek meg a Bio-Alga-t tápláló emberek többségében.

 

 

Kék-zöld alga eredmények:

Leukémiás esetek normalizálódása 21 nap alatt.

A csontvelő, a gerincfolyadék, a vér és a máj erős regenerációja.

A gyermekek vizelet radioaktivitási szintjeinek csökkentése 50% -kal 20 napon belül.

Számos visszanyerést figyeltek meg a gyermekek rugalmasságát bizonyítva: egyesek tapasztalták az egészség megújulását, még akkor is, ha a betegség annyira előre haladott volt, hogy a szemgolyóik kidudorodtak az aljzatukból. Manapság sokan élnek a Bio-Alga Koncentrátumok miatt.

1995-ben, a volt Szovjetunió bukása után, Dr. Kiriac Moldova országának gazdasága a legalacsonyabbra csökkent. Dr. Kiriac elfogadott egy ajánlatot a Kanadába való áttelepítésért. Egyszer Kanadában Dr. Kiriac tudomást szerzett az amerikai betegségek jelentős szintjéről - olyan betegségekről, amelyekről nem szokott látni Kelet-Európában, mint például a cukorbetegség, az elhízás, az Alzheimer-kór, a szív- és érrendszeri problémák és sok rákos beteg.

Ezeket a betegségeket a szegény táplálkozási szokásoknak, a stressznek, a szennyezésnek, az élelmiszerek által okozott folyamatoknak és a cukor, alkohol, kábítószerek és gyorsételek függőségének tulajdonították.

Azt is megállapította, hogy a gyógyszerek és kiegészítők jelentős visszaélése és visszaélése volt. 1997-ben Dr. Kiriac a Bio-Algae Koncentrátumokat Kanadába hozta, hogy segítse az ilyen betegségben szenvedőket, és számos projekt már megerősítette az Oroszországban korábban megfigyelt eredményeket. Dr. Kiriac most előad és dolgozik más egészségügyi szakemberekkel és humán ügyfeleikkel.

 

forrás - http://www.algaeindustrymagazine.com/curing-cancer-algae-one-mans-quest/

 

 

blog comments powered by Disqus