Weboldalunk használatával jóvá hagyja a Cookiek használatát, a Cookiek kapcsolatos írányelv értelmében.

Felmérés IMUNEX tapasztalatok - vélemények

Felmérés IMUNEX tapasztalatok - vélemények

 

Felmérést végeztünk az  IMUNEX Alga komplex fogyasztók között.

 
 
2020. januártól kapható az IMUNEX Alga komplex
 
 
 IMUNEX fogyasztók mondják el véleményüket, betegségükkel kapcsolatos változásokról.
 
 
 
 
 
- Rákból gyógyultam ki, megelőzés céljából szedek ALGÁT. régen fájdalomcsillapítókat szedtem, most már csak igen ritkán. inkább emelem az ALGA adagomat.
 
 
 
- Megelőzésre - közel 350 IMUNEX fogyasztó megelőzésre fogyasztja. Ebből  voltak akik immunrendszer erősítésére, másik részük a vírus miatt, hogy ne kapják el. Ezt az erős antioxidáns hatása miatt, mivel tartalmazza a legerősebb antioxidást a Haematococcus pluvialis Asztaxanthint. 
 
 
- Reflux - 1. Reflux tüneteim a második héten javultak, három hónap után ritkább és sokkal enyhébb lefolyású. 2. Refluxom 8-10 órán keresztül tartott., harmadik doboznál éreztem azt hogy csak elkezdődik és éppen hogy pár percig tartott. 
 
 
- Csípőízület kopás - erős fájdalmak megszűntek , a vizsgálaton a mérésnél az ízületi elváltozás normalizálódott gyulladás mérséklődött, megszűnt.
 
 
- Combnyak fájdalom - 90%-ban  mérséklődött (egy doboz után)
 
 
- Allergia - 1. Vizes allergiás orrfolyás megszűnt.  2. Négy hónapa szedem, allergia szezonba felerősödött, de gyorsabb lefolyása volt, nem szenvedtem annyit, gyógyszerhez nem kellett nyúlnom.      2. Állandó allergiára kezdtem el szedni, ami fel is erősödött a harmadik hét környékén, de azóta a tüneteim enyhébbek, igaz még a harmadik doboz elején tartok. 
Több évig allergiával szenvedtem főleg a szezonban, a munkám miatt mivel balesetet is okozhatok, (kamion sofőr) ezért gyógyszerekkel, orrspray-val oldottam meg. Idén januárban kezdtem el szedni az IMUNEX algát, és nem kellet a gyógyszerhez nyúlnom, spray sem használtam. Mindenkinek ajánlom aki allergiával szenved.. István
 
- Lábzsibbadás - Első doboz végénél tartottam mikor észre vettem, nem zsibbad a lábam.
 
 
- Alvás - 1. Éjszaka már csak egyszer ébredek fel, előtte többször, és nem bírtam vissza aludni, azóta végig alszom az éjszakát
 
 
- Belső remegés - megszüntette, előtte felszült ingerlékeny voltam.
 
 
- Ciszta -  Combnyak cisztám volt több évig. 5 hónapja szedem az IMUNEXET a borzalmas fájdalmaim , a csípőmbe megszűnt, az MR CT - vizsgálaton ciszták eltűntek, tünetmentes vagyok.
 
 
- Daganatos betegség - 1. Négy hónapja szedem, fizikálisan jól vagyok, fájdalmam sokat csökkent, morfium tapaszt elhagytam.  -  2. Daganatos beteg vagyok, 5 hónapja szedem az IMUNEX komplexet, előtte más készítményt, kontroll eredményeim legutóbb vizsgálaton is jók voltak, energikus vagyok. Túrázom, 20-40 km biciklizem fizikálisan jól vagyok. - 3. prosztata daganatom van, az eredmények minden kontroll vizsgálaton szépen javulnak. 
 
- Cukorbetegség - 1. Egy doboz után a cukor érték 10-ről - 7,8-ra, csökkent.  - 2.  Három hónapja szedem, 8-tól 12-ig ingadozott a cukrom, most 6 és 7,6 között tartok, sokkal jobb a közérzetem, nem leszek rosszul. 
 
- Ekcéma - ekcémám a második hónapban enyhült, harmadik hónapban teljesen megszűnt.
 
- Gerinc problémák  - 1. Porckorong kopás, meszesedés, szűkület, miatt a lábamba derekamba, folyamatos fájás. 1,5 éves terápiás kezelések enyhén mérsékelték a fájdalmat. IMUNEXRŐL olvasva elkezdtem szedni. És amit írtak erős gyulladásgátló hatását, ezt igazolta. Az ötödik héten csökkentek a fájdalmak, most a negyedik doboznál tartok, a fájdalmak teljesen megszűntek. 2. Munkahelyi baleset 10-11 csigolyám tört, 6 hétig gipszágy, rehabilitáció csak enyhíteni tudott. rajta. Az IMUNEXET amióta szedem, nem fáj a hátam sem a lábam. 
 
- Csontritkulás -  Öt hónapja szedem az IMUNEXET, csontsűrűség, és a vér-vizeletértékek a mérésen javulást mutattak..
 
- Ülőideg gyulladás - Több évig szenvedtem, orvosról-orvosra jártam, három hónapja fogyasztom az IMUNEXET  a második doboz felénél kezdtem érezni enyhülnek a fájások. Ma már több órán keresztül tudok ülni fájdalom nélkül. 
 
- Magasvérnyomás - A harmadik héten megemelte a vérnyomásom, kb 1,5-2 hétig tartott a vérnyomásom ingadozása.( 2x2 szedtem, ezt a javaslatodra vissza vettem 2x1 adagra.) Most a negyedik doboznál tartok, (3x2 szedek) vérnyomásom már nem ingadozik, és közelit a normál értékhez. 
 
- Pajzsmirigy - Nemrég voltam kontrollon, alul működött pajzsmirigyem értéke jobb mint tavaly volt, most a kontrollon már jól működik, javult a vérkép is, cukor, koleszterin szintem. 
 
- Koleszterin, Triglicerid - Eltelt három hónap, a laboreredményeim koleszterin, triglicerid, szintem javultak, és életem legjobb vérképe  A vérnyomásom picit megemelte, de pár hét alatt stabilizálódott. 
 
- Pikkelysömör -  Szteroidos kenőccsel, ecsetelővel kentem a fejbőröm, térdem éveken keresztül. Második doboznál észre vettem enyhültek tünetek, vissza húzódtak a foltok, kenőcsöt nem is használtam.
 
- Fejfájás migrénMigrénre kezdtem el szedni, egy doboz után lényeges különbséget éreztem, nagyon enyhe fájást érzetem ami félórán belül elmúlt. Azóta eltel két hónap, meg se környékezett, pedig előtte heti kettő volt háromszor is elkapott a migrén. 
 
- Szem - Allergiára kezdtem el szedni, ami most már lényegesen jobb, de amit észre vettem a második doboz után, a 3-s szemüvegem gyengébbre kellett cserélnem. 2. Egy éve azt mondta az orvos, meg kell műteni mert rohamosan romlik a szürkehályog a szemembe. Januárba kezdtem szedni az IMUNEXET  diabéteszre, ami szépen csökkent, de mellékhatásként a múlthéten a vizsgálaton kiderült, a szürkehályog 60% ban csökkent. 
 
- Sclerosis multiplex -  Két hónapja szedem sm betegségre, közérzetem energikusabb jól érzem magam. Azért kezdtem el fogyasztani, mert sok sm beteget olvastam hogy algáktól szépen javult az állapotuk  
 
- Stroke - Párom agyvérzést kapott, két hónapja adom neki az IMUNEXET. A jobb oldala le van bénulva, az állapota sokat javult, az újait tudja mozgatni, és a beszéde kezd is érthető lenni. 
 
- Fog -  Fog-gyökércsúcsnál gyulladt cisztát találtak. Négy hónapja szedem az IMUNEXET és azt vettem észre a kis hólyag a fogínyemnél leapadt A következő kontrollon, a gyulladás és a ciszta teljesen eltűnt.
 
- Köszvény -  2,5 éve szedek algákat köszvényre. Januárban váltottam az IMUNEX alga komplexre ami meglepetést okozott. Energikusabb lettem, és a ízületi fájdalmaim  megszűntek, a kontrollon a húgysav szintem csökkent, a normál értékhez közelit. 
 
- Hajhullás - Két hónapja szedem az IMUNEX komplexet, az első észrevételem! Hajmosás után a lefolyóból, mindig automatikusan szedtem ki a hajam. Másfél héttel ezelőtt vettem észre nincs annyi haj a lefolyóban, két napja már csak egy két szálat találtam. 2. Fodrászom festésnél közölte, nincs annyi ősz hajszálam mint két hónapja. Január óta fogyasztom az IMUNEXET megelőzésre. 
 
- Érszűkület - Februárban ismertem meg az IMUNEX komplexet, magas vérnyomás, érszűkületre kezdtem fogyasztani. Pár hét után lábszáramban elviselhetetlen fájdalmaim voltak. Két hét múlva a fájdalmak mérséklődtek, rá pár napra elmúlt. Most a három hónap után a  lábamon a sötét foltok vissza húzódtak, és éppen hogy látszik a nyoma. Vérnyomásom stabilabb, mérésnél már mértem többször 130/80 -at. 
 
- Prosztata - Vizelési nehézségem több éve fenn áll. Sűrű inger, nehézkes,s akadozós vizelés, ez még éjszaka  is. Elkezdtem szedni az IMUNEX-t , két hónapig semmi, csak annyi a közérzetem még késő délután is energikus volt. Azt tudtam az előző készítményekből, legalább fél év kell a hatáshoz. Most május vége van, február elején kezdtem, nem rég jelentkeztek az első jelek. Vizelni éjszaka már csak egyszer megyek, és folyamatos a vizelés, nem akadozik, nincsen már az a sűrű inger. 
 
 

Krónikus betegségben szenvedek, sokízületi gyulladásom és Lyme-kórom van. Kezelésként kb 4 havonta vagy még sűrűbben vérpótlásra volt szükségem a nagyon rossz vérképem miatt.

 

3 hét algafogyasztás után a vérképem annyit javult, hogy most először el lehetett hagyni a vérpótlást, és az erős gyógyszereimet is elhagyhattam (szteroidok)!

Az orvosaim értetlenül állnak a dolog előtt, csak annyit árultam el, hogy algát szedek.

Sokkal energikusabb vagyok, és a fájdalmaim drasztikusan csökkentek, ezáltal a munkámat is jobban, könnyebben tudom végezni.

 

 
 

IMUNEX Alga komplex  a forgalomban kapható,  legmagasabb Asztaxathin tartalmú alga komplex.  

6 mg -  Asztaxanthin napi adag. 

 

IMUNEX Alga komplex kedvezményes árak: