Weboldalunk használatával jóvá hagyja a Cookiek használatát, a Cookiek kapcsolatos írányelv értelmében.

Dr. Young: A rákról 2.rész

 

Életmódnak, az étkezési szokásoknak, van köze a daganat kialakulásához?

 

Kétségtelenül! A rákot nem lehet csak úgy megkapni, a rák az egy következmény. Az életmódunkkal kapcsolatos napi döntéseink következménye. Választhatjuk a lúgos életmódot, illetve étrendet. Ezzel fitt és egészséges testet kapunk. Ha pedig a savas életmódot, étrendet választjuk, akkor csak fájdalmat és szenvedést hozunk a fejünkre.
A volt amerikai fősebész C. Everett Koop szerint  az étrend sokkal nagyobb szerepet játszik az ember hosszú távú egészségében, mint bármilyen más szokása, tettei.

 

Ha megelőzhető a rák, akkor hogyan?

A rák gyógymódját nem a kezelésében találjuk meg, hanem a megelőzésében. Ez pedig csak egészségesebb életmóddal, étrenddel érhető el. A rák tehát következmény, rossz döntéseink következménye. Például, ha a tüdőrák kialakulásának rizikófaktorát 100 százalékkal szeretnénk csökkenteni, akkor abba kell hagyni a dohányzást, illetve kerülni kell az olyan emberek társaságát, akik dohányoznak. A passzív dohányzás épp annyira káros, mint az aktív. Hasonlóan, ha nem akarunk májrákban meghalni, akkor ne igyunk alkoholt, illetve szénsavas üdítőket. Ha nem akarunk bélrákot, akkor ne vigyünk be a szervezetbe annyi állati eredetű fehérjét. A képlet ennyire egyszerű!

Ha rákot diagnosztizáltak az embernél, akkor nem segít más csak a sugárkezelés, kemoterápia vagy a sebészeti beavatkozás?

Most, hogy már tudjuk: a rák nem rákos sejteket jelent, hanem savas folyadékot, ami megbetegíti a sejteket, nem sokat segít, ha sugárkezeljük, vagy kémiailag (még több méreggel) elpusztítjuk ezeket. Logikusan gondolkodva a következő következtetésre jutunk: a sugárzás vagy kemoterápia csak ront a helyzeten, még több savat létrehozva, ezzel pedig még több sejtet megbetegítve. Azonban előfordulhatnak olyan esetek, amikor a szövetet el kell távolítani azért, hogy a rák ne terjedjen tovább. Ilyenkor a sebészet életet menthet, de ez csak legvégső esetben jelenthet megoldást.

Ez az ön élete, és az ön választása - válasszon bölcsen! A megelőzés a kulcs az egészséges és fitt testhez.

Ha vastagbél-, tüdő- vagy prosztatarákja van, akkor természetes módon is megszabadulhat tőle?

Persze. Miután megértette a rákos szövet kialakulásának okát, akkor visszafordíthatja, meggátolhatja döntései következményét az elsavasodást, mégpedig azzal, hogy lúgosít. Az egészséges és energiával teli test elérhető: olvassa el A pH Csoda fogyókúra című könyv 11. fejezetét.

A rák megelőzésének, gyógyulásnak van olcsó módja is? 

Igen. A szervezet lúgos állapotának fenntartásával lehetséges a megelőzés, illetve a javulás. Az ehhez hozzásegítő életmódot, illetve étrendet ugyancsak A pH Csoda fogyókúra című könyv 11. fejezete tartalmazza.

Ha meggyőzi magát, illetve elkötelezi magát a változás mellett, ez a döntése igazolható, mégpedig a pH Csoda módszerrel.

 

 

Mi a megelőzés, gyógyulás receptje?

Íme a titkos recept!
Az öttényezős képlet: egészséges, lúgosító étrend és életmód = egészséges belek = egészséges vér = egészséges agy = egészséges szervezet.

Dr. Robert O. Young

 

 

IMUNEX összetevői