Termékek Menü

Házi állatok, kutyabetegségek, vélemények, tapasztalatok

Csuka György
2017. 10. 06. 12:36:23
Házi állatok, kutyabetegségek, vélemények, tapasztalatok

Kutya, cica, háziállatok, vélemények, tapasztalatok gazdiktól

 

 

 

S. Emese
    - Szeptemberben ismerősöm panaszkodott, hogy kedvenc felnőtt rottweiler kutyájának gyógyíthatatlanul folyik a könnye, hosszú ideje, a szeme sarkában már kihullott a szőr is, viszket, piszkálja. Már sok drága állatorvosi próbálkozás történt, nincs megoldás. Vett egy doboz Imune-t, napi 1 kapszulát kapott, mára teljesen meggyógyult, nem könnyezik.

H.-K. Márti
    - Kiskutyám szőre nagyon “finom” lett az algától, olyan mintha frissen lenne fürdetve. A hátán éreztem egy puklit, ami panaszt nem okozott ugyan, de eltűnőben van a kitüremkedés. Sérülés után jól gyógyult.

Dr. K.-né Rozália
    - 14 éves tacskó kutyám lábai összekeveredtek, eldőlt. Késhegynyi algát kapott és pár nap múlva ugrándozott, vidám lett. Azóta is kapja az algát és jól van.

Szabóné Mariann és Miklós:

- 2 éves szálkásszőrű tacsim 1.nap fehér, habosat hányt, véreset kakilt 2 alga kibontva fecskendőbe vízzel elkeverve, 2 nap már nem hányt, nem lázas, ivott, nem száradt ki, 3. nap reggel éhes, kis adagokban már evett, azóta jól van, az algát továbbra is eszi, vírusos fertőzése volt

- Tavaly és az idén sem jött elő az allergiám alga szedés mellett, "gyógyszert" teljesen elhagytam! - Legújabb fogyasztóm egy gyógyszerész, aki belátta, hogy a gyógyszerek pozitív hatása tényleg kb 5% és az alga mellett döntött!!!

Frigyesy Róbert:

- kb. 2 éve adagoljuk a kutyánknak is az algát, amit az ételére szórunk. Az algától más a szőre, jobb az emésztése, a kedve és sokkal több az energiája is. :) :) :) - Szinte az egész életünket végig tanultuk feleségemmel együtt, de azt a tudást, amit a GNM és a szakrális radiesztézia adott nekünk, az mindent felülmúlt. Nem is tudom hogyan élhettünk nélkülük!!

Medve Edit Mariann:

- Idősödő macskánkba újra visszatért az élet az Imune fogyasztásával. Megújult a szőre, és megint vidám és mozgékony cica lett belőle.

Spisákné Marcsi:

- Egyik ismerősömnél 2 kismalac elnyomta a 3.-at. Az állatorvos csak legyintett a háziak kérésére, nem ad injekciót. Úgyis megdöglik, volt a válasz. Ekkor a háziak 6 napig 1-1 Imune algát adtak neki és helyrejött

Dr. Gaál Balázs - állatorvos

- Jelentős javulást tapasztaltak az Imune-t rendszeresen fogyasztó állatoknál az ízületi panaszok esetében, főleg idős korban. Következmény: mozgékonyabb, vidámabb állat és boldog tulaj! - A legjobb fogkő és plakk ellenes termék az állatgyógyászatban 1 tengeri alga szárított granulátuma. Akkor mit tud 4 alga keveréke (Imune)? Erre is használható, adjuk bátran táplálékban, ínyre kenve!

Mariann és Miklós

- 13 éves ízületi beteg kutyus, aki csak a gazdái segítségével tudott felállni, 30 szem algával napi 2 kapszula, 10 nap után két lábra állva várt a kerítésnél azóta is jól van!!! - 14 éves lépcsőt mászni nem tudó kutyus a gazdija nagy örömére kb 2 heti alga szedés után az ajtóba várta gazdiját és azóta is jól van

Laukó Mihály –

Berci cicánk nátha és szemgyulladás miatt kapott napi fél gramm algát. 5 nap alatt rendbe jött. Étvágya óriási, sokat csavarog, teszi a dolgát…

Princz Kati

- Családi kedvenc, Tigris kutya szintén kapja a napi 1 szemet, csak jó eredményt tapasztalunk - Anyósom 89. évében van SM, 34 éve!!! és 7 éve szedi az algákat, azt mondják csoda, hogy él

Barnáné Marika

- Szedjük az algát, a férjem is! A kutya is heti 1 alkalommal kiköveteli! Most már a tyúkjaink is kapják! Nem kapható a gyógyszertárban a sárga kakaspor és algát kaptak a vízbe! Csoda volt, egy nap felemelt fejjel az összes tyúk és kakas boldogan körbe álltak. Későn kapcsoltam és mikor megörökítettem, már azt a látvány örökítettem meg!

 

 

Imune alga tapasztalatok betegségek szerint

 

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk