Termékek Menü

Crohn, emésztés, gluténérzékenység, reflux, tapasztalatok

Csuka György
2017. 07. 16. 14:02:26
Crohn, emésztés, gluténérzékenység, reflux, tapasztalatok

 

 

 

 

R. Csabáné
    - azért kezdtem el én is az Imune algát fogyasztani, mert nem akarok életem végéig 6 db per nap Salasopyrint a colitisre szedni. KÖSZÖNÖM válaszát!

B. Szilvia
    - Kedves Doktor Úr! Nekem rengeteg jó terméktapasztalatom van. Saját terméktapasztalat, hogy az Imune alga kapszula szedése óta elhagytam a reflux és allergia gyógyszerem.


V. Ágnes
    - Gyuri és Mary: egy barátom szedi Crohnra, napi 2-öt, jobban van, pedig eléggé tönkre vágták a gyógyszerek

Dr. Kabelik Ibolya

- Kedves Karesz! 5 éve szedjük az Imune algát, fiam refluxa a szedést követő néhány hónap múltával megszűnt. Én is jól érzem magam,"energetizál" az alga. Üdvözöllek bennetek.

Pástiné Gyöngyi:

- 1éve szedem az algát + tanfolyam  gluténérzékenység a múlté, zsírcsomó a fejen kifakadt, kéz ízületek javulnak, fiatalosabb lettem, szép a bőröm

Börgöndi Antal:

- 38 éves fiatalember 18 éve Chron-beteg. Néhány heti Imune alga szedés után nagy örömére szinte mindent ehetett már, és azóta a szteroidot is elhagyta. Lelki ok is megoldva. Nagyon boldog.

Varga Lívia:

Kisgyermekkorban "elkövetett" oltás-mellékhatás által lenullázott immunrendszer újjáépítése érdekében nyugodtan, sőt, kötelező jelleggel; amúgy meg minden intenzív fejlődési szakaszban (testi-, szellemi-, lelki-,) akár életkori sajátosság, akár élethelyzetekből fakadó felfokozott igénybevétel esetén... (kis-és nagykamaszkor, versenyek, érettségi, felvételi, szülés szoptatás és mellék-, ill. utóhatásainak kezelésére, cukorbetegség, időskori "magasvérnyomás", alvászavar, emésztési és /.. bőrrendellenesség. Egyszerűen nem tudok jobbat, pedig MÍNUSZ NULLA hibalehetőség mellett minden számomra elérhető lehetőséget felkutatva (20 év!) és összevetve: a fizikumnak EZ KELL, és ELÉG!..(de a többi faktor: amit MI Magunk, illetve mások művelnek velünk nem ide tartozik, de arra is van megoldás: SZAK.RAD, és GNM.—

Petrik Anikó - Szlovákia:

- 72 éves Cipruson elő hölgy üzeni, hogy életében még soha nem szedett olyan gyógyszert, ami úgy hatott volna rá, mint az IMUNE, ezért újra rendelt 2 dobozzal s nagyon boldog, mert gyomorfájdalmai megszűntek - Dr.ur, tudod, azért van sikerem az Imune- val, mert leülök az emberekkel beszélgetni, meghallgatjuk együtt az előadásodat. Tudod mit mondtak? Olyan vagyok, mint egy professzorka pedig januárban még azt sem tudtam hogy mi a Chlorella.

Bihariné Mózes Kati:

Jó közérzet, nagyobb teherbírás, magasvérnyomás megoldódott, reflux megszűnt.

Mátyás Fatime:

54 éven keresztül szennalevél teával, vagy hashajtóval tudtam székletet üríteni. Fel év alga fogyasztás elteltével napi 2x van székletem

Bíró Tibor:

- 1éve fogyasztom! Mára semmi problémám. Reflux, magas vérnyomás, visszér, gerincproblémák a múlté! Kiváló vitalitás

Polgár Léna
    - 60 évesen újjászülettem! Másfél éve szedem a napi 6 szem algát, refluxos és egyéb emésztőrendszeri panaszaim megszűntek. 1990 óta másfél tucat diagnózissal le vagyok százalékolva.

Kotyó László
    - Örömmel osztom meg: 8 hónapja szedem az algát, megszűnt a refluxom (10 nap), 
arcüreg gyulladásom, szénanáthám, az aranyerem olyan, mintha ma születtem volna, erős talpfájdalmam 90 százalékban csökkent. Kiválóan alszom, pihenten ébredek, a teljesítő képességemmaximális. A valóságban 40 éves vagyok, a szig-ben 69. ALGA ÖRÖKKÉ!!!

K. Zsuzsanna
    - 75 éves, 2 hónapja fogyasztom az Imune-t, fájdalmaim elmúltak, szürkehályog van, de elmúlt a homályosság, gyomor, epepanasz nincs, széklet naponta, altató nélkül jól alszom.

Dr. Kovács Tibor

- Itt az allergia szezon sok pollen allergiás betegem panaszmentes, szénanátha, asztma .... gyógyszer nélkül természetesen ezzel magam is így vagyok 6 éve! - Refluxban, migrénes roham, fogyásban is jók a tapasztalatok- mint én is de én a Non Hodgkin Lymphomából gyógyultam 6 éve

Mándoki Erika:

- "Székrekedési gondokra az alga nagyon jó volt - 3-4 hétig - de aztán visszatért újra. Milyen lelki oka lehet ennek? A hajlamom mindig is megvolt erre." Doktor úr válasza következett, majd Erika visszajelzése: "Szorongós vagyok, nagyon is! Köszönöm a választ :) :)"

Takácsné Edit:

- Kónikus hasmenésem megszűnt. 30év után magas vérnyomásom a múlté. 4 hónapja szedem az algát + tanfolyam!! Hálásan köszönöm Karesz! Megyek ismételni és táborba is! Így kerek és szép a világ!!

D. Gyöngyike:

- 2 éves unokámnál megoldva az elválasztási konfliktus, alga szedése napi 1. Én már 2 éve szedem, köszönöm jól vagyok, a nagylányom hasmenésre szedte, és megoldottuk a konfliktust köszönöm!!!!

Anikó

Másfél éve szedem az algát, elég sokáig dagadt a jobb bokám és lábfejem, ez megszűnt. Eltűntek a barna foltok a vállamról, megszűnt a refluxom.

Petrik Anikó

- a 75 éves tanítónéni, aki meghallgatta velem a webkonfit, nem győz hálálkodni az algák miatt, mert erőnléte visszajött, gyomra nem fáj, és tegnap a fiának is vásárolt születésnapjára egy doboz algát!!!

- A barátnőm 92 éves apja azt mondta, hogy lányom, nekem úgy elmúlt a hasfájásom meg a lábfájásom, csak tudnám miért. Mi tudjuk, most lesz egy éve, hogy fogyasztja az algát.

Varga Lívia

- Édesanyám (67) a legdurvább magas vérnyomás és cukor (15) gyógyszerekről indított az algával 1,5 éve. Nem érti miért, de ma már csak egy fél gyógyszere van/nap. Sosem ismerné el, de "'függő" lett: ha fogytán van, szirénaprojekttel reagál!

+ jól alszik és nem viszket a bőre...

+ eltűnt az IBS-e (Irritábilis Bél Szindróma)

+ felismerhetetlenül békés - ahhoz képest, hogy dupla skorpió

 - 6 gyerek mellett kb 2 évente látunk orvost...

Filótás Lászlóné

- Unokahúgom, aki szívbeteg és vastagbélgyulladásban szenved, hat hét algaszedés után arról számolt be, hogy minden tünete javul és 8-9 órát tud egyhuzamban aludni, amire hosszú évek óta nem volt példa. Megszűnt a félelem!

Anita és Gábriel

- Mi júliustól szedjük az algát, javult az emésztésünk, eltűntek a korai klimax általi hőhullámaim, sokkal jobban alszunk és több az energiánk, csúnya darázscsípést is szépen begyógyított

Kotyó László

- Örömmel osztom meg: 8 hónapja szedem az algát, megszűnt a refluxom (10 nap), arcüreg gyulladásom, szénanáthám, az aranyerem olyan, mintha ma születtem volna, erős talpfájdalmam 90 százalékban csökkent. Kiválóan alszom, pihenten ébredek, a teljesítő képességem maximális. A valóságban 40 éves vagyok, a szig-ben 69. ALGA ÖRÖKKÉ!!!

Polgár Léna -

60 évesen újjászülettem! Másfél éve szedem a napi 6 szem algát, refluxos és egyéb emésztőrendszeri panaszaim megszűntek. 1990 óta másfél tucat diagnózissal le vagyok százalékolva.

Dr. Kabelik Ibolya

Kedves Karesz! 5 éve szedjük az algát, fiam refluxa a szedést követő néhány hónap múltával megszűnt. Én is jól érzem magam,"energetizál" az alga. Üdvözöllek bennetek.

 

További Imune alga tapasztalatok

Imune alga csomagok

 

blog comments powered by Disqus