Termékek Menü

Csontritkulás, gerinc probléma vélemények

Csuka György
2017. 08. 07. 12:09:12
Csontritkulás, gerinc probléma vélemények

Csontritkulás, gerinc probléma tapasztalatok

 

 

 

Terméktapasztalatokra tehát úgy tekintsünk, hogy azok sokasága és sokfélesége alátámasztja az alga átfogó prevenciós hatását - fizikai szinten! 

 

 

Bíró Tibor:

- 1éve fogyasztom! Mára semmi problémám. Reflux, magas vérnyomás, visszér, gerincproblémák a múlté! Kiváló vitalitás.

Sára
    - A 3x2 Imune alga szedése (un. "csontelváltozás" esetén) 4 hónap után a csontszerkezet változását mutatták ki. A kezelőorvosom értetlenül állt előtte. Azt mondta, hogy úgy néz ki, megindult az érintett területre a csontbeépülés.
    - Amióta szedem az algákat, erősek a körmeim, nem töredeznek és a hajam is sokkal sűrűbb.

V. Balázs
    - Gerincszűkületem megszűnt az algától. Kérdezem, hogy a romatid artitisz algától meggyógyul -e ?

Z. Melinda

    - Tapasztalat: saját: csípőízületi és csonthártya-gyulladásom volt, szeptemberben már nagyon fájt az egész lábam. Októberben kezdtem el szedni az Imune-t, de sajnos már nagyon csúnya volt a gyulladás az UH-n, és kértem szurit. A háziorvos kért a szurik után pár vizsgálatot is (vérkép, TSH, labor, röntgen, vasterhelés), minden oké lett. Ma már "simán" megyek, lépcsőzök. A lelki konfliktusom is megoldódott, amit Ön javasolt: rendbe tudtam tenni magamban sok mindent és magam körül is.
    - Ismerősöm pikkelysömörre algával kenegette magát, és 1 hónap alatt elmúlt a karján-
    - 35-nek néztek 2 hete, pedig lassan 43 éve vagyok :)

Jutka
    - Köszönöm a mai előadást, az algától kb. 2 év-óta már másodszor épültek vissza a csontjaim + egyéb jó hatások !!

Molnárné
    - 5-6 éve már szedtem az Imune algát, a csontritkulásos eredményem javult, most újra fogom szedni, a múltheti válasza a melldaganattal kapcsolatos lelki dolgokra teljesen valós, igaz! Köszönöm!

Szabóné Mariann:

- Csontritkulás méréskor az orvos csodálkozott a legjobban, mondta, hogy 18 évesnek megfelelő, pedig 55 éves vagyok

S. Margó
    - Kérdés: 21 éves lány szellemi fogyatékossággal született. Van erre valami megoldás? 
    - Válasz: Köszönöm szépen a választ! Én is hallgatom egy hónapja éjjel nappal. Nagyon jó. Jelentkezni fogunk a fogyatékos lánynál elért eredményekkel. :-)
    - Nekem teljesen összeért a csont és simára volt kopva a jobb csípőmben, és műtét nélkül helyrejöttem.
    - Bal oldali gerincgyulladásom elmúlt napi 12 kapszula alga szedésével 5 nap alatt, semmi fájdalom nem maradt.
    - A 3-féle vérnyomáscsökkentőt felezve szedem, és a Haemeri zenét hallgatom éjjel, nappal. 
    - Barátnőm 3 havi algaszedés után mondta, hogy soha nem tudott rendesen levegőt venni, mindig pihegett. 3 hónap után már mélyen kapott levegőt ami a tüdejébe is lejutott.
    - Tavaly március óta szedem az Imune algát és rendszeresen nézem a keddi webkonferenciát is. Azóta sem náthás, sem influenzás nem voltam.  Köszönöm jól vagyok!

Várhidi Éva:

- Csontritkulásos festőnő 3 évig nem tudott a fájdalmai miatt alkotni, 1 doboz Imune beszedése után újra visszatért alkotókedve és állóképessége

Petrik Anikó:

-  A 80 éves néni cukros. kb 2 hónapja algafogyasztó, de közben a dr. levágta a kisujját, mert nem gyógyult a seb, viszont most hegesedik, s begyógyult a seb. A lányának a csontritkulásban lettek jók az eredmények, de a héten újra elvitt 2 dobozzal, mert a pajzsmirigyére operálni akarják, viszont ő tiltakozik ellene. 

Horváth Magdi:

 -  81 éves vagyok, fél éve szedem az Imune algát, rendbe jött a vérnyomásom, a pajzsmirigyem, a frontérzékenységem, a csontritkulásom.

Gömöri Györgyné:                                
 - Csontritkulást diagnosztizáltak, és már nincs kalcium hiányom, hála az algának, viszont még elég sok problémám van a lábaimmal. 

Piroska Dunaújváros
    - A barátnőmnek a fogorvosa javasolta, hogy a fogbeültetése miatt szedjen valamilyen csonterősítőt, mert rosszul áll ezen a téren. Két hónap múlva (3x2 Imune alga szedés után) az orvos meglepődve kérdezte, hogy mit csinált magával, mert az addigi tapasztalatai szerint: nem várt módon, nagyon jól beágyazódott az előző beültetés, a csontosodás szépen megmutatkozott. Barátnőm természetesen nem hallgatta el az algák szedését. A fogorvos további tájékoztatást kért, ami meg is történik ezen a héten.

Irén
    - Tapasztalat: ez év június elején kezdődtek a fájdalmaim a bal csípőmben. 1,5 hete szedem az algákat és a fájdalom sokat enyhültCsontfelritkulás a diagnózis.
    - Kipróbáltam, hogy milyen érzés, ha nem szedem... ajánlani tudom mindenkinek, mert több jó hatását is tapasztaltam magamon.
    - Fogyás, vérnyomás csökkenés, a körmeim törékenysége csökkent, jobb közérzet, jobb erőnlét... vércukor csökkenés... jobb, élesebb látás, szellemi frissesség!

 

 

 

Az Imune nem gyógyszer, "csupán" a táplálkozásunk és ezáltal szervezetünk öngyógyító képességének rendbetételben segít.

Gyógyszeres kezelés alatt álló betegek, kezelőorvos utasítására csökkentheti a z előírt gyógyszert adag mennyiségét.

Transzplantált betegeknek az Imune alga fogyasztása, erős immunerősítő hatása miatt nem javasolt!

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok