Termékek Menü

Anti aging hatás – Önbizalom, Öröm – Boldogabb élet

Csuka György
2017. 10. 06. 12:47:06
Anti aging hatás – Önbizalom, Öröm – Boldogabb élet

 Anti aging hatás – Fiatalító hatás

 

 

Csutorásné, Dr. Újhelyi Erzsébet

- Az imune alga szedése mellett nem csak egészségügyi pozitív hatások észlelhetők, hanem az anti aging is működik. (Mostanában fiatalok letegeznek - nem sértődöm meg érte)

Mariann és Miklós
    - Anti aging hatás: a nyári gyakorlaton a hallgatóim nem akarták elhinni, hogy már 56 éves vagyok, 46-nál többnek nem néztek. Nagyon örültem! 2 éve szedem az Imune algát, napi 3 kapszulát. 

80 éves anyukámat 1 éves alga szedés után többen 70-nek sem nézik, sőt az állomáson hasonló korú hölgynek ő cipelte a csomagját és segítette a vonatra. Jól nézhettek ki!!!Dr. Boros Judit
    - Engem ma 35 évesnek nézett egy beteg, 2 hete 40-nek saccolt egy másik hölgy, de megkérdezte, hogy sokat mondott? :) Annyit elárulok, hogy a nagy fiam 33 éves :)
    - 4 hónapja algát szedő férfi vásárlómnak a fejes hajbőrén lévő üres folt feltöltődött hajjal, nem tudjuk gyógyítani legtöbbször. Hajhullás 2-3 hét alatt le tud állni, ez nagyon gyakori tapasztalat. 

Pástiné Gyöngyi:

- 1éve szedem az algát + tanfolyam gluténérzékenység a múlté, zsírcsomó a fejen kifakadt, kéz ízületek javulnak, fiatalosabb lettem, szép a bőröm

Pelle Erika:

Hónapok óta szedjük az algát: sokkal jobb közérzet, energia, pihentető alvás, selymesebb bőr, sokkal jobb eredmények a sportban

Hetényiné Ircsi:

Januártól szedem az algát és valóban kevesebb alvással élek, fittebb és energikusabb vagyok, mint előtte, és persze egyre fiatalabb... A hétvégi tanfolyamért áldás és hála Nektek.

Viktória:

kedves Doktor Ur! Én a 3 év alatt amíg szedtem az algákat megfázva nem voltam, a hátam sem fajt és az önbizalmam is sokkal több lett és még sorolhatnám

Andrej:

Örök hálával tartozok minden szerda esti webkonferenciáért és tanfolyamért, amivel egy boldogabb életszemléletet adsz át. És azért a fantasztikus segítségért, tudásért, amivel hozzásegítesz egy boldogabb élet kialakításához.

Diós Klára:

- Konfliktus megoldása, éltető táplálék, sok tiszta finom víz, napi 6db alga: cukorszint "normális" tartományban: örömteli boldog élet a jutalom:-D:-D

Mariann Debrecen:

- Ismerőseim köréből az algát 6 éves kortól 101 éves korig használják, a 101 éves hölgy a legfrissebb Imune alga evőm!!!

Puskás-Graffagnini Júlia

- Anyukám a dilibogyóit szedi. Végre a szüleimet sikerült rávenni az alga szedésére. Csütörtök óta Anyukám nem győz hálálkodni az algák jó hatása miatt!

 

További Imune alga kapszula tapasztalatok, betegségek szerint

blog comments powered by Disqus