Termékek Menü

Anti aging hatás – Önbizalom, Öröm – Boldogabb élet

Csuka György
2017. 10. 06. 12:47:06
Anti aging hatás – Önbizalom, Öröm – Boldogabb élet

 Anti aging hatás – Fiatalító hatás

 

 

Csutorásné, Dr. Újhelyi Erzsébet

- Az imune alga szedése mellett nem csak egészségügyi pozitív hatások észlelhetők, hanem az anti aging is működik. (Mostanában fiatalok letegeznek - nem sértődöm meg érte)

Mariann és Miklós
    - Anti aging hatás: a nyári gyakorlaton a hallgatóim nem akarták elhinni, hogy már 56 éves vagyok, 46-nál többnek nem néztek. Nagyon örültem! 2 éve szedem az Imune algát, napi 3 kapszulát. 

80 éves anyukámat 1 éves alga szedés után többen 70-nek sem nézik, sőt az állomáson hasonló korú hölgynek ő cipelte a csomagját és segítette a vonatra. Jól nézhettek ki!!!Dr. Boros Judit
    - Engem ma 35 évesnek nézett egy beteg, 2 hete 40-nek saccolt egy másik hölgy, de megkérdezte, hogy sokat mondott? :) Annyit elárulok, hogy a nagy fiam 33 éves :)
    - 4 hónapja algát szedő férfi vásárlómnak a fejes hajbőrén lévő üres folt feltöltődött hajjal, nem tudjuk gyógyítani legtöbbször. Hajhullás 2-3 hét alatt le tud állni, ez nagyon gyakori tapasztalat. 

Pástiné Gyöngyi:

- 1éve szedem az algát + tanfolyam gluténérzékenység a múlté, zsírcsomó a fejen kifakadt, kéz ízületek javulnak, fiatalosabb lettem, szép a bőröm

Pelle Erika:

Hónapok óta szedjük az algát: sokkal jobb közérzet, energia, pihentető alvás, selymesebb bőr, sokkal jobb eredmények a sportban

Hetényiné Ircsi:

Januártól szedem az algát és valóban kevesebb alvással élek, fittebb és energikusabb vagyok, mint előtte, és persze egyre fiatalabb... A hétvégi tanfolyamért áldás és hála Nektek.

Viktória:

kedves Doktor Ur! Én a 3 év alatt amíg szedtem az algákat megfázva nem voltam, a hátam sem fajt és az önbizalmam is sokkal több lett és még sorolhatnám

Andrej:

Örök hálával tartozok minden szerda esti webkonferenciáért és tanfolyamért, amivel egy boldogabb életszemléletet adsz át. És azért a fantasztikus segítségért, tudásért, amivel hozzásegítesz egy boldogabb élet kialakításához.

Diós Klára:

- Konfliktus megoldása, éltető táplálék, sok tiszta finom víz, napi 6db alga: cukorszint "normális" tartományban: örömteli boldog élet a jutalom:-D:-D

Mariann Debrecen:

- Ismerőseim köréből az algát 6 éves kortól 101 éves korig használják, a 101 éves hölgy a legfrissebb Imune alga evőm!!!

Puskás-Graffagnini Júlia

- Anyukám a dilibogyóit szedi. Végre a szüleimet sikerült rávenni az alga szedésére. Csütörtök óta Anyukám nem győz hálálkodni az algák jó hatása miatt!

 

További Imune alga kapszula tapasztalatok, betegségek szerint

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk