Termékek Menü

Pikkelysömör, ekcéma, szemölcs, bőrbetegségek

Csuka György
2017. 10. 30. 13:02:12
Pikkelysömör, ekcéma, szemölcs, bőrbetegségek

Pikkelysömör, ekcéma, szemölcs, bőrbetegség - Vélemények betegektől

 

 

 

M. Mária
    - Egy ismerősöm bőrviszketésre szedi az Imune algát, és két hét szedés után kezdett csökkenni a bőrviszketése. Már a második doboz algát fogyasztja, köszöni jól van!
    - A 83-éves nagybácsink cukros, szedi az algát és kevesebb inzulint adagol magának, nagyon jól van!

Szabó László:

- 65 éves nő - 6 hete kezdődött, 3 tojás nagyságú övsömör. Az egyik a hasnyálmirigy felett begennyesedett. Naponta hidrogénperoxiddal tisztította, a tiszta sebre algát tett naponta. Fontos minden nap tisztítani a sebet és új kötést rakni. A seb hámosodik, most 1/5-re csökkent a nyílt seb, genny már nagyon kevés van. Úgy tudjuk már csak az egyik test félen szokott az övsömör jelentkezni.

Ingrid
    - Tapasztalataink az Imune algával: akinek ekcémája volt a családban, elmúlt. Allergiás tünetek szinte egyáltalán nem voltak egész nyáron, van akinek az emésztése jött teljesen rendbe, van akinek a női dolgai rendszereződtek.  A "járványokból" kimaradunk. Életünk része a GNM-es hozzáállás RéKaresz segítségével, és minden nap algát fogyasztunk, na meg sokat nevetünk, igyekszünk feltétel nélkül szeretni, elfogadni és félelem nélkül élni.

Várhidi Éva

- Öregségi szemölcsök algaszedéstől leestek (nyakon, mell alatt)

Margó

- Nálam a kenőcsbe kevert alga kihozta a szemölcsöt a jobb szemem alatt. Vagyis elmúlt. Nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ! Egyébként a vércukorszintem már gyógyszer nélkül is 4,6 és 5,6 között van. Az asztmám és allergiám is a múlté. Igyekszem eljutni egy tanfolyamra is.


   

Nagy Veronika:

Több évig fennálló bőrproblémám, amely a felkaromon hólyagok formájában jelentkezett, teljesen elmúlt 4-5 hónap Imune alga fogyasztás után! Öt éve már!

Makrainé Erika

- 3 hónapja szedem az Imune Algát 3x2, és a napokban vettem észre, hogy a nyakamon lévő futószemölcsök kevesebbek! Jelentem, hogy a pajzsmirigyem is köszöni jól van! Várom a tábort! Makrainé Erika: - Közel 5 hónapja szedem az Algát, futószemölcseim eltűntek, pajzsmirigy működésem kiváló, allergiám teljesen megszűnt!!

Bokor Erna

- Nekem a combomon lévő futószemölcsök múltak el kb. 2 hónap algaszedés után. - A férjem allergiájának nyoma sincs. Köhögött, tüsszögött, fújta az orrát. Bokor Erna - 2007-ben megállapították, hogy magas vérnyomásom van, egész életemben gyógyszert kell rá szednem. "Autoimmun" pajzsmirigy betegségem először túl-, majd alulműködött. Nagyon szkeptikusan álltam az algához és óvatosan kezdtem el a szedését, fokozatosan emelve az adagot. Mind a két gyógyszeremet (fokozatosan) abba tudtam hagyni. Algából (IMUNE) 3x2-őt szedek folyamatosan, és semmi mást. Alvásigényem 5-6 órára lecsökkent, teherbírásom sokkal nagyobb. - combok közötti futószemölcsök is elmúltak 2 hónap algaszedéssel teljesen.

Kovács Attila

- Kezemen található futószemölcsök tűntek el pár hónap alatt, évekkel ezelőtt, végérvényesen. Kovács Attila - Anno körömgombám volt, az algának köszönhetően megszűnt, és azóta sem jött elő. A futószemölcsök úgyszintén.

 

Molnárné Zsóka

- Áprilistól szedem az algát, a sarkam nem repedezett. Eddig sok mindent kipróbáltam, semmi nem segített. Köszönet az algáknak. - Az alga előtt visszatérő középfülgyulladásom volt, mely váladékozott. Az is megszűnt. Műtétre javasoltak, nem járultam hozzá.

Szabó László

- 65 éves nő - 6 hete kezdődött, 3 tojás nagyságú övsömör. Az egyik a hasnyálmirigy felett begennyesedett. Naponta hidrogénperoxiddal tisztította, a tiszta sebre algát tett naponta. Fontos minden nap tisztítani a sebet és új kötést rakni. A seb hámosodik, most 1/5-re csökkent a nyílt seb, genny már nagyon kevés van. Úgy tudjuk már csak az egyik testfelén szokott az övsömör jelentkezni.

 

Zsuzsa

- A tarkótájékon jelentkezett erős viszketés és piros foltok, a segítségeddel és a tanfolyamon tanultaknak, valamint az algának köszönhetően szépen javulnak, már csak kicsit viszket a piros foltok elmúltak

Szabóné Mariann és Miklós

- Az anyajegyek (elég nagyok) 1 éves alga szedés után szépen kezdenek lepotyogni, alatta barna színű bőr található. 68 éves néninek orbánca volt, a mellén fél tenyérnyi, a hátán tenyérnyi. 3 heti algaszedés mellett szép új bőre lett. Gyulladása volt szúnyogcsípés miatt, a kibontott alga hamar rendbe hozta.

Zsuzsanna

- 2x2 kapszulát szedek. Igazából piriformis szindrómát diagnosztizáltak nálam, ezért kezdtem el szedni, fájdalom csökkenése mellett eltűnt a kezeimről az ekcéma!!!

Bíró Gyula

- 2016 április óta szedem a napi 6 IMUNE-t, kemo után kezdtem. Hajam visszajött, és egyre sötétedik. Futószemölcseim eltűntek, feleségemnek megszűntek az allergiás tünetei.  Munkabírásom sokkal jobb, mint régen. Lényeg: kiválóan vagyok!! - Novemberi tanfolyam azonnali eredménye: nem fáj a visszeres lábam, és simítom ki az ereket! - Kedves Karesz! Ma este két AHA élményem volt!!! Köszönöm!

L. Anikó

- 5 hetes algaszedés és Lourdes víz ivása után fiam övsömöre 50%-kal csökkent, az én mélyvénás trombózisom pedig sokkal elviselhetőbbé vált.

Julia Puskas Graffagnini

- alga + tanfolyamok = rengeteg energia, allergia a múlté - oldom a konfliktusaimat, szedem a napi 3 algát, tükör terápia = fehér szemölcs a jobb vállamon, piros szemölcs a mellkasomon szemmel láthatóan kisebb lett 1-2 hét alatt! Köszönöm, jó úton haladok!

Hergott Rodrigó

- Munkatársam évek óta próbálta a kezén található szemölcsöt többféle módon kiirtani, nem sikerült. Az algát 1 hónapja szedi, és nyomtalanul eltűnt!

Suhaj Tiborné Margó

- 3 hónapja szedem az Algát, 10 kilót fogytam, aktívabb lettem, a szemölcseim halványulnak és fogynak, a babahaj elől megjelent. A vércukorszintem csökkent és a koleszterinszintem is. Köszönöm!

Anikó

    - 8 hónapos algaszedés után az 52 éves óvónőnek az arcáról és nyakáról a májfoltok eltűntek, a lábai nem fájnak úgy. Azelőtt, ha leguggolt nem bírt felállni, most viszont könnyebb a felállás.

 

 

 

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk