Termékek Menü

Immunerősítő algák – Immunerősítés minden korosztálynak fontos

Csuka György
2017. 10. 01. 15:17:47
Immunerősítő algák – Immunerősítés minden korosztálynak fontos

Immunerősítés gyerekeknek, felnőtteknek - algákkal

 

 

 

Immunrendszer:

Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa alapját képezi. Ha ez nincs meg a megfelelő mértékben, kihat a szervekre, szövetekre, sejtjeinkre, több betegség kialakulásához vezethet. Immunrendszer legyengülése, amiről sokszor nem is tudunk, különböző fertőzések, vírusok, baktériumok, nyitott kapuként támadják meg a szervezetünket. Akár egy kezelhető influenza vírus, súlyos szövődmények kialakulását okozhatja, ami több hónapos lábadozást, vagy a súlyosabb esetekben, elhalálozás is bekövetkezhet.

 

Legyengült immunrendszer tünetei:

 • gyakran visszatérő arcüreg-tüdőgyulladás, megfázás, torokgyulladás, fülgyulladás,
 • bőr kiütés, herpesz, afta, kirepedt száj szél, szemölcs, akné,
 • átmeneti hajhullás, töredezett haj,
 • hideg vízivás érzékenység, hajlam fertőzéses betegségekkel szemben,
 • kimerültség, ingerlékenység - stressz rossz tűrése,
 • sebek - sérülések lassú gyógyulása
 • allergia, szénanátha,
 • fejfájás, depresszió, szorongás,
 • székrekedés (hiányos enzim-vitamin ellátás)
 • magas vérnyomás, (alkalmaznak immunterápiát)

 

Immunerősítés gyerekeknek:

 

Immunerősítés hány éves kortól kezdődik?

Szakértők véleménye: gyermekkorban alakul ki az immunrendszer az embernél 10-12 éves korig. Így a kialakult immunrendszer az egész életére kihatással lesz, ezt hordozza egész életében, milyen immunrendszer alakult ki gyermekkorban.

 

Van benne igazság, mint laikus szólok hozzá, saját bőrömön tapasztaltam.

Gyerekkoromban a szüleim úgy óvtak, amit ők is tanultak, ami az ő tudásukból tellett, mindent megtettek, hogy meggyógyuljak ha beteg lettem. Jó tanácsokkal láttak el mint minden gondos szülő.

Ennek ellenére fogékony voltam a betegségekre, sűrűn beteges voltam, fejfájós, rendszeres homloküreg gyulladás, pikkelysömöröm is csúnya volt. (sportoltam rendszeresen, azt mondják az jó az immunrendszernek)

Nehezen tudtam kilábalni a betegségekből, egyik erősebb gyógyszer után következett másik erősebb gyógyszer. Ez így ment hosszú éveken át, saját kis tudásommal, szülői jótanácsokkal próbáltam a felszínen maradni. Míg egyszer megtörtént a baj, kórházba kerültem 18 évesen.

Nem tudom hogy nevezzem a betegségem, mert nem egy volt, az immunrendszerem felmondta a szolgálatot. Egy hónapig feküdtem a kórházba, semmit nem tudtam a külvilágról, arra emlékszem szurkálták a karom, és valami borzalmas ízű gyógyszereket szedtem. Negyven infúziót kaptam ez idő alatt, az orvos a végén elmondta, a vesém begyulladt, négy keresztes genny, fehérje, vér, tüdőgyulladás, mellhártya gyulladás, torkok- mandula, arcüreggyulladás, többire már nem is emlékszem. Ezek után 5 évig 23 éves koromig, rendszeres látogatója voltam valamelyik belgyógyászatnak, minden harmadik hónapban visszaestem.

 

Immunerősítés természetes módon:

 

Tudatalattimban mindig is olyan voltam, a megoldásra törekedtem nem a problémákon rágódtam. Más választásom nem volt, elkezdtem használni különböző alternatívákat, hátha segítséget kapok ezen a területen. Sikerült! Tavasszal kezdtem, nekem az már nagy eredmény volt, egész nyáron októberig nem jöttek elő a megfázási tünetek. Októberben is csak két hétig voltam beteg, nem kerültem kórházba, nem szedtem antibiotikumot, teljesen fellelkesültem, ez működik.

Nem titok mit alkalmaztam: Talpamon a zónákat masszíroztam, mellette fokhagyma cseppet ittam naponta háromszor. Megfázásaimat kordában tudtam tartani, vizeletemben a kontrolon már csak elvétve volt vér, és fehérje. Arcüreggyulladásomat rendszeresen, lámpáztam, ezt így tudtam szinten tartani, a pikkelysömörömre kaptam kenőcsöt, sajnos sikerem nem volt vele, pedig lelkiismeretesen kenegettem több mint féléven keresztül. A migrénem az maradt a régi, heti-kettő három fejgörcs. De akkor is előrébb jutottam, úgy nézett ki amit alkalmaztam valamilyen szinten rendbe rakta a legyengült immunrendszerem. Ez nekem nagyon nagy eredmény volt, hogy nem a korházba kötöttem ki minden második - harmadik hónapban.( volt előnyi is a korháznak, már magamnak beszúrtam az infúziót)

Ugorjunk az időben, gondolom nem az önéletrajzomra vagy kíváncsi. Jelenleg 8 éve fogyasztom az Imune alga kapszulát.

Hol is tartok most? Nem kell lámpáznom az arcom, nincs arcüreggyulladásom, kontrolon a vizelet minta negatív, fejfájásom a heti kettő-három fejgörcs megszűnt, pikkelysömör elmúlt a fejemről, arcomról, könyökömről, térdemről, hasamról, eltűnt az egész testemről. Gyógyszert azóta nem szedek, se C- vitamint, semmilyen vitamint. Csak az Imune-t, és kb 2 éve az étrendemre picit oda figyelek. Finomított pékárú, helyette teljes kiőrlésű,  amibe cukor van vissza szorítottam, több zöldség, főzelék . Érdemes a lúgosításról is olvasni, ugyan olyan fontos szerepe van mint az immunerősítésnek.

Mindenképp érdemes oda figyelni már gyerekkorban mit adunk a gyereknek rendszeresen enni, amit megeszik, abból fog kialakulni az immunrendszere. 

 

 

Miért az Imune alga kapszulát válaszd Immunerősítésre?

Ahhoz hogy az immunrendszer kiegyensúlyozott legyen, komplex hatást kell rá gyakorolni, ami természetes és hosszútávon tartható.

Imune alga több funkciót lát el a szervezetben egy időben.

Mivel az algák egysejtűek vékony a sejtfal szerkezetüknek köszönhetően, könnyen szívódnak fel a szervezetben, ezért sejtszintű funkciókról beszélünk.

A tápanyag lánc csúcsán az algák állnak, evolúció alapjait ők képezték. 

 

Méregtelenítés, tisztítás, - Chlorella

Béltisztítás:

 • Ezzel elkezdődik egy folyamat, mivel az immunerősítés nem csak vitaminokból áll. A Chlorella magas rost, klorofil tartalma ami a bélfalakat megtisztítja, hasznos enzimekhez jutatja, ezzel a tápanyag felszívódás már hatékonyabb a szervezetünk számára. A szerveink, szöveteink, sejtjeink így optimálisan tudnak működni. Chlorella nem kúraszerűen tisztítja meg a méreg anyagoktól, nehézfémektől, a szervezetet. Rendszeresen, mellékhatás nélkül hosszú távon, ezért is hívják a Chlorellát méregtelenítés, tisztítás mesterének. Ezen felül még számos jótékony tulajdonsága van.
 • Különböző tisztító kúrák csak egy ideiglenes megoldás, a kúra alatt kerülsz egy állapotba ami a szervezetnek jó, egészséges, kúra után vissza tér minden a régi kerékvágásba. 

Táplálás – Spirulina, Lithothamnium

 • Tisztítás után az immunerősítés, nem csak C-vitaminból, és pár vitaminból áll. Minden tápanyagra szüksége van a szervezetnek ahhoz hogy az immunrendszerünk felépüljön.
 •  Spirulina és a Lithothamnium ezt széleskörűen természetes módon biztosítja. Spirulina vitaminokat, ásványi anyagokat, karotinokat, nyomelemeket, nagy mennyiségű enzimeket, pigmenteket, fehérjét, aminosavakat, zsírsavat (omega 3-6 ) esszenciális zsírsavakat tartalmaz. Lithothamnium, legmagasabb felszívódású szerves kalciumot és nyomelemeket tartalmaz. C - vitamint a Chlorella tartalmazza.

 

Védelem - Haematococcus Pluvilalis Asztaxanthin

 

 • Immunerősítő védelmet különböző antioxidánsokkal oldják meg, ez is a leghatékonyabb formája, ha természetes.
 • Jól ismert antoxidánsok: C- vitamin, E- vitamin, karotionidok, (spirulinában, chlorellában jelen vannak).
 • Antioxodánsok legfőbb szerepe, szabadgyökök semlegesítése, gyulladásgátló, lassítja az öregedést.
 • Asztaxanthin, az antioxidánsok közül magasan kiemelkedik, erőssége páratlan.
 • Az Asztaxanthin sejtfal szerkezeténél fogva be jut a véráramba, a vérkeringésbe, kihat az érfalakra, át jut a vér-agy gáton, a szem-retina gáton.
 • Vér-agy gát, egy védő filter az agy védelmére,  Asztaxanthin ezt is áttöri, és azokkal a tulajdonságokkal amivel kivívta a világ első számú antioxidáns nevet, kifejti a jótékony hatását. (agy daganatos, idegrendszeri betegségekben az Asztaxanthin pozitív hatást gyakorol)
 • Asztaxanthin:  
 • 50 x erősebb mint a béta- karotin
 • 60 x erősebb mint a C – vitamin
 • 550 erősebb mint az E – vitamin

 

 

Immunerősítő gyerekeknek- felnőtteknek:

Egész pici gyermekkortól már tanácsos az algákat beilleszteni az étrendbe. Azokat a vitál anyag hiányosságokat amit a gyerek nem kap meg, ezt az algák természetes úton pótolják. Amit a gyerek kap enni, abból fog felépülni az immunrendszere. Imune alga szedése, adagolása gyerekeknek.

Felnőtt korban a  legyengült immunrendszer erősítése a cél, további szövődmények ne alakuljanak ki.

Testünk azt nagyon jól jelzi, ha különböző betegségek jelentkeznek, akár bőrbetegség, akár légúti, akár érrendszeri, akár a fent említett betegségek közül. Az immunrendszerünk dolgozik, de amikor ezek a jelek jelen vannak, a betegség részben legyőzte az immunrendszert, ezt elhanyagolva idővel további szövődmények alakulhatnak ki. Szervezetnek támogatásra van szüksége.

 

Mint látjuk az immunerősítés hogy az immunrendszerünk mindig optimálisan működjön, nem csak méregtelenítő léböjt kúrákból, célzott vitaminokból áll.

Széles körű hatást adnak az algák, ami a szervezetnek harmóniát jelent, így nem borul fel az egyensúly mint az egyoldalú vitaminok, kúrák esetében.

Az algák, több szakaszos komplex hatást fejtenek ki a szervezetre, ami egy optimálisan működő immunrendszert képez.

 

Több ezer betegnek az alga tapasztalata, véleménye, támassza alá az alga kapszula immunerősítő hatását.

GREEN GOLD IMUNE ALGA  - MINDEN CSALÁDNAK OTT LENNE A HELYE AZ ASZTALON

Egy titka van az Imune algának! Szedni kell! 

Ha minden család napi rendszerességgel fogyasztaná az Imune-t, nem lenne ennyi beteg ember.

 

blog comments powered by Disqus