Termékek Menü

Imune alga tapasztalat

 

 

Alga - Green Gold Imune tapasztalatok

 

 

Medve Edit Mariann:
Nekem az algák a meddőségemet oldották meg. 1 év sikertelen próbálkozás után 6 hétig szedtem az Imune kapszulát, amikor tudomást szereztem a harmadik gyerek érkezéséről. A három áldott állapot közül a jelenlegit viselem a legjobban hála az algáknak. Idősödő macskánkba újra visszatért az élet az Imune fogyasztásával. Megújult a szőre, és megint vidám és mozgékony cica lett belőle. 

Várhidi Éva: 
    - Barátnőm kisfiai 2 éves kortól szedik az algát, sok allergiás és kruppos panasztól szabadultak meg a rendszeres használatától
    - Csontritkulásos festőnő 3 évig nem tudott a fájdalmai miatt alkotni, 1 doboz Imune beszedése után újra visszatért alkotókedve és állóképessége

Börgöndi Antal:
    - A családban jobb közérzetet reméltünk az algától,de emellett magas vérc., vérny., gennyes foggyökérgyull. rendeződött, daganat gyógyult, szív elhalt izma újraéledt(!!!), stb

Szabóné Mariann / Debrecen: 
    - Debreceni képzésen levőknek:férjem 24,6-os vércukor szintje algával+zöldségturmix-szal FÉL adag gyógyszerrel több havi átlaga 5,8-6,1 és sokat tanultunk a képzésen. Nem fél nem szedni "gyógyszert"
    - A 80 éves anyukám,ha úgy érzi napi 9 algát megeszik és nem volt jellemző és napi 8-10 órát is aktívan dolgozik. 
    - Ínygyulladásom miatt hosszú ideig a fogorvosom nem tudta rendbe hozni a foghatást a doki is látta,ő volt az első belépőm, ez tavaly volt,azóta ő is ajánlja!
    - Csontritkulás méréskor az orvos csodálkozott a legjobban, mondta, hogy 18 évesnek megfelelő, pedig 55 éves vagyok

VIDEÓ

Algákat ITT találod: Green Gold Imune

Pelle Erika: Hónapok óta szedjük az algát: sokkal jobb közérzet, energia, pihentető alvás, selymesebb bőr, sokkal jobb eredmények a sportban.

Hetényiné Ircsi: Januártol szedem az algát és valóban kevesebb alvással élek, fittebb és energikusabb vagyok,mint előtte, és persze egyre fiatalabb.. a hétvégi tanfolyamért áldás és hála Nektek.

Julia Puskas-Graffagnini: Az algákat a bajai tanfolyam óta szedem és az allergiámmal addig jutottam, hogy tudok lélegezni, köhögés szinte elmúlt nem beszélve az orromról Persze jóval kevesebbet "szimatolgatok"

Börgöndi Antal: 
    - 2,5 éve szedjük az algát, a családban daganat,magas vérnyomás, allergia gyógyult, inzulinos cukros már csak 1 tablettát szed, jobb erőnlét, nyugodt alvás, izületi gyulladás gyógyulóban..
    - Kedves Marcsi! A bal mutatóujjamat majdnem kettémetéltem fűrészgéppel. Azonnal algát szórtam bele;és naponta szórtam utána is. Rohamosan, heg nélkül gyógyult! Bátran szórd bele!

Miklós és Mariann: 
    - Reggel fájdalom nélkül pattanok ki az ágyból pedig régen csípő és erős térd fájdalmaim voltak.Kb. 10 hónapja szedem az algát és egy előadásodban hívtad fel a figyelmünket erre az apróság
    - Apukám (80 éves) orrán csúnya seb van,azt mondták neki lehet,hogy rákos én az algát krémbe keverve rákenetem a sebre és gyönyörűen gyógyul. 
    - Az anyukám mióta algát eszik sokkal több folyadékot iszik- szomjas,ami idős korban nem természetes. Régebben egy flakont rakattam ki vele, hogy legalább annyi folyadékot igyon, már ezt nem kell!!! 
    - A fogorvosom, aki délután és este rendel sokkal frissebb az esti órákban, az algáktól ami a pácienseknek sem mindegy!!!!

Makrainé Erika: Egy hónapja szedem az Algát! Eddig minden év április végén május elején allergiával szenvedtem! Teljesen megszűnt remekül érzem magam, mind a közérzetem, erőnlétem kiváló !!

Petrik Anikó: 
    - A keresztanyám  akiről azt írtam hogy egyedül ő nem tud lemondani a gyógyszereiről, tegnap eljött és megkért hogy rendeljek neki algát, mert a depressziós gyógyszereit csökkentette és jobb a közérzete ugyanis most szedi az első doboz algát.
    - A barátnőm apukája 91 éves- aki 2 hónapja szedi az algát, minden gyógyszer kidobáltak ő az aki azt mondta Újjászülettem, valahogy olyan jól érzem magam,  pedig nem is tudja hogy Algát  szed

Spisákné Marcsi: 
    - Férjem tartós Alga fogyasztásnak köszönhetően letehette a görbebotját, amire korábban szüksége volt. Aktívabb, ügyesebb mozgású lett azóta, nyugodtan alussza át az éjszakát.
    - Egyik ismerősömnél 2 kismalac elnyomta a 3. Az állatorvos csak legyintett a háziak kérésére, nem ad injekciót. Úgyis megdöglik, volt a válasz. Ekkor a háziak 6 napig 1-1 Algát adtak neki és helyrejött

Rasch Ági: a háziállatoknak is sokat segít, akváriúmban sikerrel használta barátnőm! Én mától kezdem a növényeimet algásvízzel öntözni, beszámoló jön!!!

Nagy Veronika: Több évig fennálló bőrproblémám mely a felkaromon hólyagok formályában jelentkezett, teljesen elmúlt 4-5 hónap alga fogyasztás után! Öt éve már!

Pástiné Gyöngyi: Kedves Irén! fél év alga szedés után + tanfolyam 3 évig glutén diéta a múlté 1 éve

Pásztor Gabriella: strokos betegeim  akik nem értették mi az alga mert itt még nincs angolul csak bíztak bennem nagyon sok javulást értek el, sokkal energikusabbak jobb kedvűek és kérik folyamatosan. Parkinsonos betegem kézremegése megszűnt az alga szedésével. Köszönöm Nektek Karesz azt a sok pozitív energiát amit kaptam a múltkor Tőletek. Azóta is végzem a gyakorlatokat szorgalmasan mert működik.

Varga Lívia: Kisgyermekkorban "elkövetett" oltás-mellékhatás által lenullázott immunrendszer újjáépítése érdekében nyugodtan,sőt, kötelező jelleggel; amúgy meg minden intenzív fejlődési szakaszban (testi-, szellemi-, lelki-,) akár életkori sajátosság, akár élethelyzetekből fakadó felfokozott igénybevétel esetén... (kis-és nagykamaszkor, versenyek,érettségi,felvételi,szülés szoptatás és mellék-, ill. utóhatásainak kezelésére, cukorbetegség, időskori "magasvérnyomás", alvászavar, emésztési és /.. bőrrendellenesség. Egyszerűen nem tudok jobbat, pedig MÍNUSZ NULLA hibalehetőség mellett minden számomra elérhető lehetőséget felkutatva (20 év!) és összevetve: a fizikumnak EZ KELL, és ELÉG!..(de a többi faktor: amit MI Magunk, illetve mások művelnek velünk nem ide tartozik, de arra is van megoldás: SZAK.RAD, és GNM.—

VIDEÓ

 

 

 

Medves Edit Mariann: Kedves Karesz! Pár hónapja írtam, hogy 1 év sikertelen próbálkozás után 6 heti Imune szedése és egy szakrális radiesztézia tanfolyam után áldott állapotba kerültem. Az áldott állapot alatt kizárólag az algákat szedtem, közben voltam Nálatok tanfolyamon is. 1,5 hete megszületett a kislányunk, aki egészséges és egy áldott jó baba. Az Imune kitűnőre vizsgázott a várandósság alatt is és most a szoptatás során szintén.

Petrik Anikó - Szlovákia: 
    - 72 éves Cipruson elő hölgy üzeni, hogy életében még soha nem szedett olyan gyógyszert, ami úgy hatott volna rá, mint az IMUNE, ezért újra rendelt 2 dobozzal s nagyon boldog, mert gyomorfájdalmai megszűntek
    - Dr.ur, tudod azért van sikerem az Imune- val, mert leülök az emberekkel beszélgetni, meghallgatjuk együtt az előadásodat. Tudod mit mondtak? Olyan vagyok mint egy professzorka pedig januárban még azt sem tudtam hogy mi a Chlorella

Várhídi Éva: 
    - először a magas vérnyomásom állt helyre, az összes takonykóros téma elmúlt, majd nagy sokára abbahagytam a cukorgyógyszert is mert beláttam, hogy semmit nem változtat rajtam, akkor minek?
    - Émama 69 évesen még mindig "jó nőnek" tartom magam, és sok magányos év után megérdemeltem egy óriási nagy szerelmet!!!!!

Zsuzsu: Az egyik ismerősömnek az alga szedése után megszűnt a gyakori fejfájása.

Bíró Zsuzsanna: Több mint 1 éve szedem az algát, kb 2 hónapnyi szedés után a bal felkaromban egy izomrost fájdalma megszűnt, azóta is renben van. A teherbírásom is sokkal jobb lett. Természetesen szedem tovább.

 

Varsányi Gyuri: allergia-megszűnés, pajzsmirigyműködés helyreállt, vérnyomás-konszolidálódás,...csakúgy mint sportban elért jobb eredmények, nagyobb munkabírás vállalkozóknál, stb...az utóbbi idők feedbackjei :) kösziiii

Viktória: kedves Doktor Ur! Én a 3 ev alatt amíg szedtem az algákat megfázva nem voltam, a hátam sem fajt és az önbizalmam is sokkal több lett és még sorolhatnám

Andrej:  Örök hálával tartozok minden szerda esti webkonferenciáért és tanfolyamért,amivel egy boldogabb életszemléletet adsz át. És azért a fantasztikus segítségért,tudásért, amivel hozzásegítesz egy boldogabb élet kialakításához.

Zalatnai Ferenc: Köszönöm szépen a Jászberényi előadásodat, nagyon jó volt.

 

Algákat ITT találod: Green Gold Imune

 

Dr. Gaál Balázs - állatorvos

    - Jelentős javulást tapasztaltak az Imune-t rendszeresen fogyasztó állatoknál az ízületi panaszok esetében, főleg idős korban. Következmény: mozgékonyabb, vidámabb állat és boldog tulaj!
    - A legjobb fogkő és plakk ellenes termék az állatgyógyászatban 1 tengeri alga szárított granulátuma. Akkor mit tud 4 alga keveréke (Imune)? Erre is használható, adjuk bátran táplálékban, ínyre kenve!

Dr. Kovács Tibor
    - Itt az allergia szezon sok pollen allergiás betegem panaszmentes, szénanátha, asztma .... gyógyszer nélkül- természetesen ezzel magam is így vagyok 6 éve!
    - Refluxban,migrénes roham,, fogyásban is jok a tapasztalatok- mint én is de én a Non Hodgkin Lymphomából gyógyultam 6 éve 

Dr. Boros Judit
    - Az alga 3,5 éve nap mint nap lenyűgöz! A helyes gondolkozással együtt csodákra képes!

 

Frigyesy Róbert
    - Negyedik éve szedem az IMUNE kapszulát napi 3X2-es dózisban. Már nem szedek se diabéteszre, se hipertóniára, se koleszterinre gyógyszert és az étrend kiegészítőket is elhagytam. Ez idő alatt mellékhatásként fogytam 19 kilót. Feleségemmel együtt túl vagyunk 3 alapozó és 1 emelt szintű GNM tanfolyamon. Elmúltak a visszereim és több pozitív hatásról tudok beszámolni
    - Feleségem a mell daganatának diagnosztizálását követően Karesszel történt személyes konzultáció és az alapozó tanfolyam után fejben is helyére tette a dolgokat, ezért visszautasította az összes onkológiai terápiát az orvosa legnagyobb megdöbbenésére és 3 hónap alatt negatív kontroll eredményeket produkált.
    - Természetesen Ő is, a szülők és a gyerekek és a kutyánk is szedi az algát.

Mariann és Miklós
    - Anti Aging tapasztalat: 80 éves anyukámat 1 éves alga szedés után többen 70-nek sem nézik, sőt az állomáson hasonló korú hölgynek ő cipelte a csomagját és segítette a vonatra. Jól nézhettek ki!!!
    - 13 éves ízületi beteg kutyus, aki csak a gazdái segítségével tudott felállni, 30 szem algával napi 2 kapszula, 10 nap után két lábra állva várt a kerítésnél azóta is jól van!!!
    - 14 éves  lépcsőt mászni nem tudó kutyus  a gazdija nagy örömére  kb 2 heti alga szedés után az ajtóba várta gazdiját és azóta is jól van.
    - A csütörtöki klub esténk fantasztikus volt, most is nagyon sokat tanultunk Tőled és sok mindenben megerősítettél. Nagyon szépen köszönjük!
Laukó Mihály
    - Berci cicánk nátha és szemgyulladás miatt kapott napi fél gramm algát. 5 nap alatt rendbe jött. Étvágya óriási, sokat csavarog, teszi a dolgát….
    - 60 éves hölgy rokonunk kíváncsiságból, tisztításra kezdte szedni az algát. Egyből 3x2-őt. 2 hónap múlva arra eszmélt, hogy segítség nélkül leguggol és feláll, akár többször is. Pedig térdfájdalma miatt ez már évek óta nem tudta.Azóta volt tanfolyamon is.

 

 

VIDEÓ

 


Makrainé Erika
    - Most 7 VÉGÉN sikerült egy konfliktust megoldanom egy illetővel! Tegnap óta fáj  TORKOM ÉS KÖHÖG! De az érzelmi konfliktus hála megoldódott! Minden nap egy félelem feloldása meg van és működik! Köszönöm!!!

Börgöndi Antal
    - Nagyszüleim 100 éves házát újítom fel, napi 6 algát szedek, de nekem annyi energiám van, hogy fáradhatatlan vagyok; rengeteget tudok dolgozni;az áprilisi allergiám meg elmaradt.

Weber-Suta Ágnes: 
    - Miután megismertem az Imune hatását, az volt az első gondolatom, hogy ezt feltétlen el kell juttassam honfitársaimnak, szülővárosomba, és onnan szétterjeszteni az emberek javára (34 éve kerültem el). A gondolat ereje hatalmas!! Mindkét ember, akiknek ezeket a szerdai estéket köszönhetjük, honfitársaim, szintén szatmáriak, mint én!

Mándoki Erika: 
- "Székrekedési gondokra az alga nagyon jó volt - 3-4 hétig -  de aztán visszatért újra. Milyen lelki oka lehet ennek? A hajlamom mindig is megvolt erre."
Doktor úr válasza következett, majd Erika visszajelzése: "Szorongós vagyok, nagyon is! Köszönöm a választ :) :)"Pástiné Gyöngyi: 
- Több mint 1 éve szedem az algát + 1 éve tanfolyam, azóta javulnak az ízületeim gyógyszer nélkül!! Glutén diéta is a múlté, változókor semmi tünet.

Petrik Anikó:
- Ildikó anyukája cukros, 2 doboz Imunet beszedett, a 24-es cukra lecsökkent 7 - 8-ra.

Piroska:
- A párom lába nagyon csúnyán visszeres volt, műtötték, még csúnyább lett. 3 hete eszi 3x2 algát, szépen húzódik vissza, láthatóan. A cukor gyógyszerét az estit elhagyta, és jól érzi magát, igaz, még fáradékony.
- Ismerősömnek nyirok csomó daganata volt-volt! Februártól szedte az Algát, most volt Debreceni klinikán és a tojás nagyságú daganata ez idő alatt 4mm-re csökkent :) 3x2 Alga szedéstől.

Südi Borbála: 
- a pajzsmirigy alulműködésem megoldódott, november óta szedem az algát, és leszoktam a Letroxról, valamit a vérnyomás csökkentőt sem kell már szednem. :-)
- november óta 9 kg-ot fogytam, az algát szedem, és kicsit figyelek az étkezésemre
- rheumatoid arthritises unokahúgom egy hónapja szedi az algát, jelentős javulásról számol be
- barátnőm egy hónapja szedi az algát, energikusabb, és az alvászavara is megszűnt.

Nagy Lászlóné Tiszakóród: 
- 7 hónapja szedjük az algát párommal + gnm alapismeret heti egy webkonferencia! köszönjük szépen jól vagyunk!!!!!

Tamás:
- Mióta reggelente elmondom a tükörnek amit kell.... semmi bajom. Attól, hogy  holnap  találkozunk még egészségesebbnek érzem magam!!!!  :) :) :)


Várhidi Éva:

- 4 éve szedem az algát, ezalatt megszabadultam először a hypertóniából, egy csomó pszichiátriai "kezelésként" alkalmazott dilibogyótól és injekciótól, végül a 2.es cukorbajtól is, 69 évesként semmit se szedek.

Makrainé Erika Baja:
- A bajai tanfolyam óta rengeteg pozitív változáson megyek át, csinálom szorgalmasan a házi feladatokat, szedem az algát és oldom a konfliktusaimat félelmeimet! Várom a tábort!

Júlia Puskás-Graffagnini:
- Bajai tanfolyam óta szedem az algákat és mint előző konferencián említettem az allergiám eltűnt és persze kevesebbet szimatolgatok.

Barnáné Marika:

- Én augusztustól szedem az algát és a cukor eredményeim jobbak és ami jól esik, azt megeszem!

Rasch Ági:
    - EZ ITT A REKLÁM HELYE! A tanfolyamodon való részvétel előtt több mint 10 fele gyógyszert szedtem, a tanfolyam után történtek események azt váltottak ki, hogy már csak a pajzsmirigyhormont szedem, mert kioperálták azt a szervem, SEMMI DE SEMMI állapot különbséget nem érzek, nem lett több a fájdalmam, de jobb sem, viszont a hit és a tudat amit tőletek kaptam és a magamon való dolgozás előbb v. utóbb egészségessé tesz, vagy legalább fajdalom mentesse, ami már részemre egy hatalmas nagy életszínvonal emelés!!! Ismétlés júliusban!
    - A Neurodermitisből való kigyógyulást az Algák és a Ganoderma/Pecsétviaszgombák szedése segíti elő.

 

 

VIDEÓ

 


Takácsné Edit:
    - Kónikus hasmenésem megszűnt . 30év után magas vérnyomásom a múlté . 4 hónapja szedem az algát + tanfolyam !! Hálásan köszönöm Karesz !  Megyek ismételni és táborba is !  Így kerek és szép a világ !!

Puskás-Graffagnini Júlia
    - Algák + tanfolyam = allergia megszűnt, tudok lélegezni. Kevesebb alvással 6-7 órával is könnyen veszem a repülést kontinensek között! Köszönöm!

Gulyás Piroska:  
    - A párom intenzíven 2x3 szem alga, szinte a második naptól eszi és ma reggel mértük a cukrát, ami már gyerek kortól van neki, az eredmény 5,6 volt! :)

Diós Klára: 
    - Konfliktus megoldása, éltető táplálék, sok tiszta finom víz, napi 6db alga: cukorszint "normális" tartományban: örömteli boldog élet a jutalom:-D:-DPetrik Anikó: 
    - Böbének a -9 és -12 kontaktlencséjét -6 és -6 szemüvegre cserélte a doktornő, most a 2.doboz Imune után újra javult a látása, a 2,5x3 cm csomó a mellében 1.7x2.2cm lett
    - Az unokatesóm Marika látása is javult, letette a szemüveget, a pajzsmirigye is gyógyult a dr.nő mondta, hogy ilyen jó eredménye még nem volt, pedig évek óta gyógyszert szedett rá
    - A barátnőm 92 éves édesapja 4. doboz algát fogyasztja, sokat gyógyult, a 13 fajta gyógyszerből már 1-et sem szed, az elméje is tisztább.

Makrainé Erika: 
    - 3 hónapja szedem az Imune Algát 3x2, és a napokban vettem észre hogy a nyakamon lévő futó szemölcsök kevesebbek! Jelentem, hogy a pajzsmirigyem is köszöni jól van! Várom a tábort!

Szabóné Mariann: 
    - A párom egy éve szedi velem az algát, 24,6-ról ment le a cukra, mostanában 6 körül van, az ő orvosa is megtiltotta a gyógyszer csökkentését, ő már a "gyógyszere"1/4-ét szedi és jók az eredmények.
    - A 80 éves anyukámat érzelmi szinten próbálom rendbe hozni, eredmény: nem hány, folyamatosan szed fel kb. már 4-5 kg-ot, jól van, sokat dolgozik, jól alszik, éjszaka nem kel fel.

 

Dr. Boros Judit
    - Pár napja küldte egy badacsonyi néni ezt az sms-t: Tisztelt Boros Judit Doktornő! Az alga CSODASZER. Nagyon sokan vagyunk hálásak érte. Mi 70 fölött vagyunk. Elmúlt a térdnyikorgás, fájdalom. Vitalitás, jó közérzet. 2003-ban mellrákkal műtöttek. Jó egészséget, jobb eü körülményt. Isten áldását kérve, ......né Badacsony, sokan Szombathelyről.


dr. Szabó Irén
    - Tapasztalat: fogyás, a ritkuló hajam fejtetőmön visszasűrűsödött, sokkal jobb közérzet, fáradékonyság csökkenése

D. Szabcsi
    - Algáktól teherbírás fantasztikus, 6 órára beállt az alvásigényemközérzetem javulásában is segített, fittebb, frissebb, energikusabb is vagyok... Ha kíváncsi vagy milyen újra frissen, fitten, egészségesen, boldogan és elégedetten élni, akkor TE algafogyasztó leszel és elmész tanfolyamra. Előre is gratulálok neked! 

Puskás-Graffagnini Júlia
    - Napi 3 alga, tanfolyamok, tükör terápia etc. rengeteg energiát ad, amire nagy szükségem van a munkámban. Amióta nem szaglászom a családom után, az allergiám is elmúlt, tudok lélegezni, 2 szemölcsöt tüntetett el.

Mikita Maya
    - Az alga nem csak energetizáló, de kedélyjavító is. Legalábbis amióta szedem (most tartok a 3. doboznál), azóta sokkal vidámabbnak érzem magam :) Nem adom fel :)

Börgöndi Antal
    - 4. éve szedjük az algát, sokkal nagyobb az erőnlétünk, jobb az alvás, foggyökérgyulladás eltűnt; a "megfűrészelt" ujjamra algát szórtam, azonnal, rohamosan gyógyultSzuper anyag!

 

 

VIDEÓ

 


Böbe Frühwald
    - Én még csak 1 hónapja szedem az algát, de már most sok mindenben érzem a változást, különösen sok az energiám :) Fitten ébredek, a hajam sem hullik már annyira :)

Bíró Gyula
    - Biróné Marika vagyok, Pécsről. 2016 áprilisa óta szedjük párommal az Imunét. 20 éve fennálló pollenallergiám megszűnt. Novemberben voltunk alap tanfolyamon, Mohácson, szuper volt! Azóta az ott tanultakat alkalmazva, a lábfájásom elmúlt, a refluxom is szűnőben van. Köszönjük Neked és Rékának!!!

Pástiné Gyöngyi
    - 70 éves nő ismerősömnek 1 dob alga után jó lett a pajzsmirigy működése és a fodrásza megkérdezte tőle mit szed, mert erősebb és dúsabb a haja

Postás Evelin
    - Édesapám 1 éve szedi napi 3-at, cukorbeteg, nem tartja be a diétát, és mégis vissza vette az orvosa az adagot.
    - A másik tapasztalat pedig a tanfolyamon átéltek kapcsán van. Megoldottam több mint 10 éves lelki problémám, bemocskoltsági konfliktust és megszűnt a panaszom. Köszönöm!!!!
    - Valamint még egy visszajelzés, a fájdalom csökkentése már magamon is és páromnál is működött

Radnai
    - Az ismerősöm napi 2 algát szed, nyirokmirigy problémája van és sokat fáj a lába és dagad. Ez már a második hét alga szedése után sokat javult.

Kovácsicsné Földes Rita
    - Réka tanácsát megfogadva, a tanfolyam első napja óta nálunk megszűnt a horkolás! Működik azóta is... Hálásan köszönöm !

Borsányi Teréz
    - Sok programot futtattam és még futtatok is, aktív, megoldási szakasz, vegyesen sok tünetegyüttesemre választ kaptam ma. Köszönöm! Van még mit megoldanom. Szépen haladok, amire ma választ kaptam + a tanfolyami anyag.

Barnáné Marika
    - 2 éve szedem az algát. Már járásom jobb lett, nem kell a bot. Az inzulinomat felére csökkentették és továbbra is szeretem az algát!

Sallósné Emese
    - Egy hete úgy fenékre estem a betonon/ónos eső/agyrázkódással, de csontom nem tört. 77 év, 2 éve algaszedő, belső zúzódás rendesen volt, még nem tudok fent lenni, meddig tart ez még?

Princz Kati
    - Tapasztalat: szeptember óta algán élek, reggel-délben 2-2 szem, sok víz, este azt eszem, amit megkívánok, de keveset, és közvetlen lefekvés előtt 2-3 szemet. Folyamatosan fogyok az optimális súly felé és nagyon jól érzem magam !!!

Gizella (Ausztráliából)
    - Szedem az algát, ezért nem tudok kérdezni semmit

Tóthné Rózsika
    - A múlthéten egy válasz kapcsán jött az "AHA" érzés, inkontinencia javulóban.

Timi
    - Az alga elfogyott pár napja. Újból szedem és abszolút jó a közérzetem. Hiányzik, ha nem szedhetem.

Fekete Edit
    - Fogzománcom az egyik fogamon szépen visszaépült. 4 éve szedem az algát.

 

 

Algákat ITT találod: Green Gold Imune