Termékek Menü

Alga mint szupertáplálék (superfood)

Csuka György
Alga  mint szupertáplálék (superfood)

Miért nevezik az algákat is szupertápláléknak? 

 

Mert a szervezetünknek minden fontos tápanyagot megadnak, és mindezt természetes formában. Olvasd el az erről szó cikkünket!

 

Elsősorban csak azokat sorolják szupertáplálékok közé, ami TERMÉSZETES! 

Nincs kézzel alkotott vitálanyag, vitamin, szintetikus formában jelen, az adott anyagban, termékben.

De a "természetességtől" még nem lesz szupertáplálék egy növény , gyógynövény, gyümölcs - gyümölcskivonat. Szupertápláléknak akkor nevezik, ha kiemelkedő tápanyaggal, vitál anyag tartalommal rendelkezik.  Az  emberi szervezetre észrevehetően jótékony pozitív hatást fejt ki. Ezeknek a szupertáplálékoknak a (rendszeres) fogyasztása pótolja azokat a hiányosságokat, amit a mindennapi táplálkozásunk során nem juttatunk be a szervezetbe.

Nézzük az algákat!

Több, mint negyvenezer alga faj létezik, van olyan, ami nem hasznos a szervezetre,  de vannak különleges képességekkel rendelkező algák. Közülük 4 féle algát mutatok, amiket ötvözve szószerint minden tápanyagot megadnak a szervezetnek, amelyre szükségünk van. Ennek felfedezése  egy kutató biológus doktornő, Dr. Keywan Grasshoff  nevéhez fűződik. A kutatónő ezt a 4 algafajtát termékké fejlesztette, mely neve: Green Gold Imune.

Következő négy alga az első helyen áll hatását tekintve, összehasonlítva más hasonló hasznos anyagokkal.

Spirulina Platensis -  Rekord mennyiségű vitál anyag, tápanyag   

Chlorella Vulgaris  - Tisztítás méregtelenítésben, sejtregenerálás  

Lithothamnium Calcareum - Szerves kalcium, ásványi anyag  forrás  

Asztaxantin  -   Világ legerősebb Antioxidánsa   

 

Ez a négy alga már egyenként, önmagában is szupertáplálék! De megfelelő arányban összekeverve őket, egymást kifejezetten támogatják. Ez már négyszeres szupertáplálékot alkot! Ezt az elmúlt 10 év alatt számtalan pozitív eset, beszámoló bizonyítja is. Több ezer beteg embernek változtatta meg az életét, olvasd el a tapasztalatokat itt!

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk