Weboldalunk használatával jóvá hagyja a Cookiek használatát, a Cookiek kapcsolatos írányelv értelmében.

Pár hét alatt, elmúlt a migrénes fejfájás

Csuka György
2017. 05. 20. 20:00:00
Pár hét alatt, elmúlt a migrénes fejfájás

 

 

 

IMUNEX alga komplex  - Migrénes fejfájásra!

 

Igen, most mondhatod ez már a századik amit hallasz , megint valami terápia, kezelések sorozata, vagy diagnózis, legújabb rohamoldó, vagy megelőző gyógyszer, jó tanácsok, hogy szüntesd meg. 

Most őszintén, tedd a szívedre a kezed! A sok próbálkozás mellett, teljesen megszűnt a fejfájásod, végleg elmúlt? Igazából nem engem csapsz be, ha nem vagy magadhoz őszinte, saját magad.

Probléma az, azok akik tanácsot adnak, legyen orvos, vagy különböző alternatívával foglalkozó szakemberek, nekik is ugyan az a problémájuk mint a betegeknek. Tőlük is megkérdezném, teljesen megszűnt a fejfájás? Nem enyhítésre gondolok, megszüntetésre.

Ez most furcsa Neked, főleg ha heti szinten többször szenvedsz, mikor elkezd beindulni, és már kettő-három pirulát is beveszel, és mindenki hagyjon békén. Tudom, milyen kínok között élsz, átéltem. Egészen kiskoromra vissza emlékszem, kétoldalt elkezdett hasogatni, aztán jött a megőrülés. Ez pontosan 2011. júniusáig tartott, de akkor már heti szinten négy - öt, görcsöm volt. Akkoriban Saridonból kettőt-hármat is bevettem, előtte jó sokáig, Quarelin volt a sláger.

 

 

Én, egyáltalán nem foglalkoztam vele, hogy keressek valamiféle alternatívát, de kaptam jó tanácsokat én is. Mint pl. igyak több vizet, (vízzel nem volt gondom) nyomkodjam a kezem, masszírozzam a talpam, ami szerintem hasznos. De mikor görcsöl, őszintén, kinek van kedve, még csak meg se mozdulni, nem hogy masszírozzak. De ha időbe elkaptam, és pl masszíroztam, az is csak kicsit enyhítet . De két nap múlva megint jött!

Tehát tudom milyen a migrénes fejfájás, nem kívánom még az ellenségemnek sem.

Ez már viszont a múlt, hat éve nincs ilyen problémám. Egyszerűen, nem fáj, még csak be se indul, olyan mintha nem is létezett volna. Van egy jó hírem is, ezt nem csak én tapasztaltam, azok az ismerőseim, akik ugyan azt tették amit én, ők is ugyan ezt mondták. „ nincs fejfájás, megszűnt, még a frontokat sem érzem.” Az elején persze nem hitték el, hiszen több éve szenvedtek, és gondolom kipróbáltak mindent, de azóta nincs, elfújta a szél. 

Mi a titok? Nincs semmi titok, sem csodaszer, sem kúra, sem terápia, sem tuti biztos gyógyszer. Egyszerű, mivel egy algás oldalon vagy, ezért csak algák lehetnek a bűnösek, miattuk nem fáj a fejem, miatta nem fáj sok embernek, akik szedik. Ami a legnagyszerűbb, több éve nincs panasz. Nem enyhítésről van szó, vagy újra megfájdul, inkább arról,  hogy egyáltalán azt se tudom, tudják, már mi az a fejfájás.

Tudom, most tele van kérdőjellel a fejed, miért is hinnél nekem, azt írok, amit akarok. De mi van akkor, ha még is igaz? Nem vagyok orvos, sem természet gyógyász, ezt biztos észre vetted. Semmi féle szakkifejezést nem használok, nem is tudok, csak kizárólag a tapasztalataimat vetettem papírra. Azt se tudom pontosan miért fog Neked segíteni. Csak azt tudom, hogy ez a termék, az Imunex, egy olyan alga komplex, ami több féle algából áll, ezért nem célzottan egy betegségre irányul a hatása, hanem egy komplex hatást fejt ki. Miről is beszélek? A fejfájásod mellett, más betegségedre is pozitív hatással lesz (ezt nézd majd meg a kontroll, labor, eredményeken).  Amit biztosan merek állítani, kb 3-4 hét múlva, nem fogsz a gyógyszerhez nyúlni, mert ha sajog is a fejed, nem megy át görcsbe. Ahogy viszont, telik- múlik majd az idő, még sajogni se fog. A jó hírem, ez így is marad! Ezt megint csak, nem egy Imunex  alga fogyasztó jelezte, nem csak a fejfájás múlt el, más betegsége is nagyon szépen javult, vagy rendbe is jött. 

Kettő szabályt viszont be kell tartanod! Ha betartod, meglátod meg lesz a pozitív hatása, sőt, hosszútávon nem lesz szenvedés. Ez a két szabály nem kerül egy filléredbe sem, csak kizárólag az oda figyeléseden múlik.

Első szabály: víz mennyiség, ami alapvető még akkor is, ha nincs betegség. 

 

Második szabály:  Nagyon fontos ! Itt véreznek el sokan, hozzá teszem még magukat is átverik, inkább magyarázkodnak, azt mondják szedik, nekik nem használt. Tehát második szabály: Ne akkor szedd, amikor eszedbe jut!!! Rendszeresen fogyaszd! Ide rakom, hogy kell szedni, mivel az Imunex komplex, méregteleníti is szervezetet. 

Adagolás

Mellékhatás? Biztos ez is felmerült benned. Hat éve fogyasztom mindennap, nekem ez olyan, mint másnak  az alma, vagy a rosszabbik esett, a gyógyszer, csak a gyógyszer, nem élelmiszer.  Van egy cikkem, „alga a konyhaasztalon,  itt kitérek arra, hogy minden családban, mint alapvető egészséges élelmiszernek, ott kellene lenni az asztalon. Mellékhatás akkor annyit jelent, hogy jobban érzed magad.

Végezetül csak annyit tennék hozzá: nem mindegy milyen minőségben éled az életed, ez nem rajtam, nem a másikon, csak kizárólag rajtad múlik, melyik utat választod.

blog comments powered by Disqus