Weboldalunk használatával jóvá hagyja a Cookiek használatát, a Cookiek kapcsolatos írányelv értelmében.

Dr. Budai L Károly – Fizikai egészség

Dr. Budai L Károly – Fizikai egészség

"Orvos – természetgyógyászként el kell mondanom, hogy se az orvos, se a természetgyógyász nem tudja a beteget meggyógyítani, csak kezelgetni"

 

 

Fizikai egészség - Dr. Budai L Károly

 

Orvos – természetgyógyászként el kell mondanom, hogy se az orvos, se a természetgyógyász nem tudja a beteget meggyógyítani, csak kezelgetni, mert nincs tisztában azzal, hogy ki az az embernek nevezett Lény itt Földön. A természetgyógyász legalább nem mérgekkel, hanem természetes anyagokkal próbálkozik.

Amíg ezzel nem vagyunk tisztában addig a gyógyítás szándékunk annyit ér, mint az autót olyan szerelőhöz vinni, aki nem ért az autószereléshez, mert azt se tudja, mi van benne, csak nézi az egészet.

Ha viszont alaposabban megvizsgáljuk, hogy a kezelendő EMBER ki is valójában, akkor eljutunk a háromszintű gyógyításhoz. Ennek megértéséhez hasonlatként gondoljuk el, mi is kell egy ház építéséhez?

A ház építéséhez kell:

 1. építőanyag, vagyis minőségi táplálék, algák, ami hatékonyan épít,
 2. kőműves:  ez a biológiám, aki mindig a túlélés érdekében épít, bont vagy működést változtat. Erről szól a Germán Gyógytudomány (GNM) ismeret.
 3. terv az építéshez, vagyis építő információk és romboló, ártó szándékok (Szakrális Radiesztézia)
 4. ÉN, a megrendelő

 

Ebből ugye érthető, hogy az ÉN nélkül semmi nem jön létre, de VELEM minden lehetséges!! Az első három csupán támogat a célom elérésében, de nélkülem semmi nem jöhet létre… A fenti példa azért állja meg a helyét, mert a gyakorlat ezt igazolta számomra. Vagyis aki megértette a szerepét, a betegsége üzenetét, és a MEGFELELŐ SÍKON OLDOTTA MEG a dolgait az 4 betegségből is képes volt egyszerre meggyógyulni.

Ehhez persze egy másféle tudatosság, másfajta gondolkodás szükséges, mint amit a TV-ből magukévá tesznek az emberek.. Tehát itt kell kezdeni. Rá kell jönnünk, hogy a gyógyulásunk, egészségünk megőrzéséért csak mi tehetünk bármit is. Ehhez viszont át kell gondolni eddigi tudásunk és elképzeléseinket, amelyeket tanult mintákra alakítottunk ki.

Hát ezért vannak gyógyult betegek, akik „ismeretlen, autóimmun, gyógyíthatatlan vagy rosszindulatú betegségekben” szenvednek.. mert ilyenek nem léteznek, csak tudatlanságban tartott emberek, emberiség aminek a célja a félelem fenntartása az emberek irányítása és sok pénz bezsebelése ott a színfalak mögött..

A biológiának a programja az ÉLET,  a TÚLÉLÉS  és a  FAJ FENNTARTÁSA,  ha nem tévedek. Akkor hát ebből kéne kiindulni és akkor csak annyi kérdés maradt, hogy értem, vagy nem értem, mit tesz a biológiám énértem (a túlélésemért).

Három dolgot tehet:

 1. sejteket szaporít
 2. sejteket bont le
 3. működést változtat meg átmenetileg

MINDEZT A TÚLÉLÉS ÉS A FAJFENNTARTÁS ÉRDEKÉBEN, DE hiába tudom mindezt betéve, ebbe még belehalok! A lényeg a MEGOLDÁSOK-ban rejlik.

 

 1. SEJTSZÍNTŰ MEGOLDÁSOK

Ha nem megfelelő anyagból építkezünk, az a ház nem lesz egészséges, ugye? Biológiailag 7 évesek vagyunk folyamatosan, mert sejtjeinket lebontjuk és felépítjük. A vörös vértestek például 100-120 napot élnek, aztán nem a kukába mennek, hanem lebontjuk alkotó elemeire és végül az epefestékek termeléséhez lesznek felhasználva. Tehát mindenkinek az anyag minőségét befolyásolja az, hogy hogyan táplálkozik, milyen környezetben él és dolgozik, milyen vizet iszik, milyen levegőt szív be, melyen környezetben él és dolgozik. Vagy is, ha toxikus világunk mérgeitől nem tudunk megszabadulni és nem a biológiánknak megfelelő táplálékot fogyasztunk, akkor bizony megbetegszünk. S mivel egy toxikus világban élünk, ezért ezzel foglalkoznunk kell..

De mit tehetünk? A Földet már eléggé elszennyeztük és ezek a mérgek bennünk vannak táplálékból, vízből, kozmetikumokból, gyógyszerekből…

Itt segítenek nekünk az algák, de nem bármelyik!

A gombákból is van ehető és mérgező.

Az algák elvégzik a három legfontosabb dolgot, amire a sejtjeinknek szüksége van:

 • tisztítás sejtszinten
 • táplálás és
 • védelem sejtszinten

Erről beszélek több mint 8 éve a szerda esti web-konferenciákon és azért is érdemes újra és újra felkeresni, időt szánni erre, mert választ is adok a feltett kérdésekre itt és azonnal.

 

Elérhetőség: https://drbudai-germangyogytudomany.hu

Említett három hatást folyamatosan és egyszerre végzik el az algák, mert ebben a teljes értékű táplálékban ilyen algák lettek beleválogatva.

 

 

Chlorella Vulgaris a „Zöld alga” segít a sejtszintű tisztításban, de úgy, mint semmi más.

Ugyanis a benne lévő „méreg mágnes” Sporopollenin még a nehézfémet mérgeket is kivezeti a szervezetből. Ez a sejtszintű tisztítás oda vezet, hogy helyre állnak a sejtek közötti kapcsolatok, működések és az egész anyagcsere, így csupán a zöldalga segítségével megszűnik az inzulin felismerésének képtelensége sejtszinten (inzulin rezistencia) és helyreáll ennek minden következménye, vagyis rendeződik a vércukorszint, a vérnyomás, a zsíranyagcsere és a trombózisra való készségünk. ( Ezeket együtt Metabolicus X síndroma-nak nevezik a medicinában)

 

Spirulina Platensis a „Kék alga” olyan táplálék, amit az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is elismert, mint teljes értékű táplálékot.

Vagyis olyan értékes, mint az anyatej, a tojás, - vagyis amiben megvan minden a napi étkezéshez. Hiánytalanul! Nem kell még másvalamit beszerezni hozzá…

Ezek az esszenciális aminosavak, melyekből a fehérjéinket építjük fel naponta, minden vitamin, mégpedig élő, felhasználható formában, mikro-és makroelemek, zsírsavak, több ezer hatóanyag, amire naponta szükségünk van. (A webkonferencián további részletek ismerhetők meg ezen a téren)

 

Lithothamnium Calcareum a „Kő-alga”, aminek olyan szerves kalcium tartalma van, amely 96%-ban felszívódik!

EZT SEMILENYEN MÁS KALCIUMFORRÁS NEM TUDJA UTÁNA CSINÁLNI, VAGYIS, A LEGJOBB!

Persze ez tartalmaz még számtalan más makro és mikroelemet, vitamint is. A kalciumra pedig nem csak a csontjainknak van szüksége, hanem minden sejtünknek. A táplálékaink kalcium tartalma viszont nagyüzemi gazdasággal eltűnt a táplálékunkból. Ezért is kell pótolnunk naponta azt, ami már nincs benne a táplálékban.

 

Haematococcus Pluvialis (ASZTASZANTHIN) az az alga, amely a világ legerősebb szabadgyök fogója (antioxodáns) tartalmazza: ez az ASZTASZANTHIN

VIGYÁZAT, HAMISÍTJÁK!

Tehát nem mindegy, hogy mű-asztaxanthin, vagy Haemotococcus van a dobozban!

Erre azért van szükségünk, hogy a napi szabadgyök hadat, amely elárasztja testünket minden csatornán, össze tudjuk szedni és ki is tudjuk üríteni szervezetünkből. Különben ezeknek a szabadgyököknek köszönhető a korai öregedés, a sejtek felgyorsított elhasználódása, mert ezek a fehérjékhez kötődve azokat tönkre teszik.

 Ezek szabad vegyértékekkel bíró oxigén tartalmú, vagy elektronhiányos vegyületek és elektront lopnak mindenhonnan, vagyis oxidálják a környezetüket.

Az Asztaxanthin 550x erősebb szabadgyök-fogó, mint az E-vitamin, 50x erősebb mint a C-vitamin. Ezen túl még gyulladásgátló is, átmegy a vér-agy gáton, (hat az érzékszerveinkre is) és  a daganat elnyomógént aktiválja, a rákkeltő anyagokat hatástalanítja ( fázis I. enzimek aktiválásával a májban, tüdőben, vesében) Tehát itt is a legjobbat kapjuk.

Ezeknek az összhatása egyszerűen csodálatos. mellékhatás, vagyis kellemetlenséget csak az okozhat, ha kezdetben hirtelen sokat vesz be valaki és nem fogyaszt hozzá elegendő tiszta vizet! (testsúlyra számítva 20kg. ként egy liter tiszta vizet)

A fokozott kellemetlen szagú verejték, az esetleges néhány laza széklet emésztési disz-komfort érzése csak azt igazolja, hogy az algák dolgoznak! Ezek csak nagyon ritkán jelentkeznek, és csak azért írom le, hogy tessenek fokozatosan bevezetni az algákat a táplálékba és igyanak elegendő tiszta vizet hozzá!

Ne kapjon algát  olyan személy, aki már túl van valamely szervének az átültetésén (szerv-transplantatio), de kapjon mindenki, akinek valamit „beültettek” a szervezetébe.

Dr. Budai L Károly

 

 

IMUNEX Alga komplex  a forgalomban kapható,  legmagasabb Asztaxathin tartalmú alga komplex.  

6 mg -  Asztaxanthin napi adag. 

 

IMUNEX Alga komplex kedvezményes árak: 

 

blog comments powered by Disqus