Termékek Menü

Dr Budai L Károly – Lelki egészség - Germán Gyógytudomány 2.

Dr Budai L Károly – Lelki egészség - Germán Gyógytudomány 2.

„A BETEGSÉG A BETEG NÉLKÜL NEM GYÓGYÍTHATÓ.”

 

LELKI SZINTŰ MEGOLDÁSOK

Dr Ryke Geerd Hamer felfedezte a biológiában ható működési törvényeket (1981), amelyek minden élőlényre vonatkoznak, így az emberre is.

Az általa megírt GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY TUDOMÁNYOS TÁBLÁZAT természetesen nem maradhatott titokban, de mégse ezt a tudást alkalmazzák ma a gyógyításban (érdekeket sérti).

Számomra viszont a beteg érdeke, gyógyulása fontosabb minden más érdeknél. Ráadásul ezzel a tudással elérhető, hogy betartsuk a Hippokratész intelmét: NIL NOCERE, vagyis ne ártsunk a betegeknek, ha már segíteni nem tudunk neki!

Érthetővé válik ezzel a tudással a medicina, mindaz, amit az egyetemen tanítottak, mert kiderült, hogy csak gondolkodásunkon kell változtatni és használhatóvá válik az a rengeteg leadott anyag. Rögtön értelme lesz mindennek, mint a biológiában is.

Ott is csak ÉRTELMES BIOLÓGIAI KÜLÖNPROGRAMOK futnak, melyeket mindig a félelem indít be és mindig csak a túlélésről és a fajfenntartásáról szólnak.

Biológiánk tudja, hogy az idő nem létezik, csak a pillanat! Ezért, ha egy múltbéli érzést felidézek, vagy félelmet érzek, aggódást a jövővel kapcsolatban, akkor mindig MOST reagálok rá!

Tehát gyógyulásunk egyik akadálya az, hogy nem vagyunk jelen az életünkben, mindig a múlttal, vagy a bizonytalan jövővel bajlódunk.  

 

Egyetlen valóság viszont csak ez a pillanat, Kedves olvasó, hogy épp ezeket a sorokat olvassa.

 

Az értelmes különprogramokat mindig egy váratlan, meglepetésszerű esemény indítja el, ami érzelmileg megérintett engem és magányosan éltem át. Mivel beleragadunk ebbe az érzésbe, a biológiánk keresi a megoldást és egyben le is fényképezi a váratlan esemény körülményeit ( ezek lesznek a sínek, melyek már konfliktus nélkül is újraindíthatják az egész programot, vagy „betegséget”. Ez tehát a krónikus betegségek második oka.

A lelki megrázkódtatás pillanatát mindenki el tudja mondani, hogy mit érzett, mire gondolt abban a pillanatban. Vagyis a kapcsolt gondolataink (asszociatív gondolkodás) meghatározza, hogy egyetlenkonfliktusra hányféle megélésem lesz és természetesen ennyi féle túlélő programom (betegségem) is lesz.

Vagyis innen érthető, hogy nem az esemény számít, hanem csak kizárólag az én megélésem, mert AZ EGYETLEN VALÓSÁG AZ ÉN MEGÉLÉSEM számomra. Ugyanakkor ebből az is világos, hogy az én megélésemet csak én tudom elmondani, vagyis A BETEGSÉG A BETEG NÉLKÜL NEM GYÓGYÍTHATÓ.

 

De mi történik a lelki megrázkódtatás után?

Az érzelmi megrázkódtatásra az agyunk az asszociatív gondolataink alapján elindítja szervi szinten a túlélést. S mivel sejtekből épül fel a testünk, melyek működnek, nem történhet más, mint

  • a sejtek számának növekedése (sejtszaporulat, daganat)
  • a sejtek számának fogyása (sorvadás, fekélyesedés) a működés átmeneti fékezése (izombénulás (SM) mozgászavarok, cukorbetegség, hallászavar, látászavar, íz-érzés zavar stb)

Ugye mindenki érzi, hogy ezt nem rosszindulat vezérli, hanem a túlélés, merthogy minden ilyen kellemetlen tünetnek megvan a maga értelme, a biológia nem ellenem, hanem értem dolgozik!

 

Kérdés, hogy értem, vagy nem értem, mit tesz a biológiám énértem?

A Germán Gyógytudományban még a gombák és a baktériumok szerepe is világos lesz. Ezekkel mi együtt élünk, bennünk vannak és számukat az agy szigorúan szabályozza. Ezekben nincs rosszindulat, csak végzik a dolgukat a sejtek lebontásában (gombák) vagy visszaépítésében (baktériumok) úgy, ahogyan azt a biológia az évmilliók alatt tette.

Csakhogy nem egy természetes környezetben élünk, mint ahogy az istállóban tartott háziállataink sem, és ezért is vagyunk annyira betegesek.

A civilizáció egyre távolabb visz minket a természettől, ezért fontos a szabadban eltöltött idő és nem a plázákban szórakozni („a vásárlás öröme.. „

Az is egyértelmű, hogy a lelkileg beindított programokat csak lelkileg lehet megoldani, nem elegendő a pozitív gondolkodás.

Ebben nyújt segítséget, ha valaki rászán egy hétvégét, azaz 3 napot, mert ezt egyetlen órában nem lehet átadni.

Az sem mindegy, hogy ki, milyen forrásból  kapja meg a Germán Gyógytudományt és a megoldásokat. Mint az Asztaxanthint, ezt is hamisítják!

Sok lelkes laikus fog hozzá a magyarázatokhoz, rosszabb esetben terapeutaként is működik, nemcsak előadóként.. A mélyebb összefüggések ismerete elengedhetetlen a korrekt tájékoztatásra és a megoldásokhoz! Persze tudom, mindenki megtalálja a saját megmentőjét. A jó hírem mindenki számára az, hogy senki nincs kiszolgáltatva egy másik ember tudásának, jószándékának, vagy rossszszándékának, csak önmagának!

Mert mindenki maga tudja tisztázni a megbetegítő tényezőit és csak maga tudja megoldani. A terapeuta uta ebben csak segítő barát, de ő se tudja beteg helyett megoldani az ő lelki gubancait, viszont adhat megoldást kulcsokat: -

Hogyan oldja fel a félelmeit dilibogyók nélkül?

  • Hogyan oldja fel a halálfélelmét?
  • Hogyan oldja fel a pokoli szerepeit (áldozat – megmentő – bűnbak) és ezekből hogyan másszon ki?
  • Hogyan oldja meg a fájdalmát gyógyszer nélkül?
  • Hogyan kommunikáljak úgy, hogy azzal ne indítsak el betegségprogramot a másikban, de bennem se induljon el semmi ilyen?
  • Hogyan engedjek el régi történeteket?
  • Hogyan bocsássak meg? (magamnak és másoknak is)

Mindezt pedig nem tudjuk megoldani, míg nem tisztázzuk az alapvető kérdést. KI VAGYOK ÉN? valójában…

 

Ebben segítünk mindenkinek, akit ez érdekel Párommal, Rékával együtt, aki különösen ért a lelki szintű megoldások átadásához. Jelentkezni a weblapon keresztül lehet lehetséges egy hétvégi képzésre.

Az algákkal kapcsolatos kérdésekre pedig a webkonferencián válaszolok, vagyis mindenkit arra kérek, hogy az algákról ne levélben, hanem a webkonferencián kérdezzenek.

Dr Budai L Károly orvos – természetgyógyász GNM terapeuta

 

 

Algákkal kapcsolatos kérdések: https://www.algazona.hu/mire_jo_alga_orvos_valaszol_3

Germán Gyógytudománnyal kapcsolatos kérdések: http://drbudai-germangyogytudomany.hu

 

 

 

Orvosok az algákról 

 

blog comments powered by Disqus