Weboldalunk használatával jóvá hagyja a Cookiek használatát, a Cookiek kapcsolatos írányelv értelmében.

Asztaxanthin elősegíti a traumatikus agyi sérülések felépülését

Asztaxanthin elősegíti a traumatikus agyi sérülések felépülését

 

 

 

Asztaxanthin hatása és a traumatikus agyi sérülések 

 

Az agyi sérülés romboló hatással lehet a beteg idegrendszeri funkcióira, és befolyásolhatja életminőségét.

Az agyi sérülések súlyos balesetek, sporttal kapcsolatos sérülések, közlekedési balesetek, fizikai támadások és súlyos traumák következményei.

Bármi legyen is az ok, a fej sérülése után nehéz lehet felépülni, főleg ha kiterjedt a sérülés.

Egy 2017. évi tanulmány szerint az Asztaxantin elősegíti az agyi sérülés különösen traumás formáinak (TBI) felépülésének felgyorsítását. Más tanulmányok kimutatták, hogy az Asztaxantin felgyorsíthatja a gyógyulást, a kognitív funkcióknak csak csekély vagy egyáltalán nincs hatása.

 

Pozitívabb tény, hogy az Asztaxantinnak az agyi sérülések kezelésére való használata hozzájárult, a sérülésekből származó duzzanat csökkentéséhez, és elősegíti az agyi funkciók működését.

Mint ilyen természetes anyagot az Asztaxanthint, érdemes beilleszteni kiegészítő táplálkozásba, hogy elősegítse az agyi sérülés gyorsabb felépülését.

Ne feledje, hogy a traumás agy egész életen át tarthat, hogy helyreálljon, tehát bármilyen pozitív változás, egy jó megoldás lehet.

Lehetséges, hogy a gyógyuló betegnek naponta vagy rendszeresen kell szednie az antioxidánst, hogy a lehető legtöbb hasznos tápanyagot jutasson a szervezetbe, és felgyorsítsa a normális kognitív funkció visszaállását.

 

Forrás: Asztaxanthin kutatás

 

 

 

 

blog comments powered by Disqus