Turbózd fel immunrendszered

2020. 03. 06. 19:38:02
Turbózd fel immunrendszered

 

 

 

Ha már itt van közöttünk a korona vírus, készüljünk fel rá.

 
Igaz hogy már mindenhol erről lehet hallani, csapból is ez folyik, de azon kívül hogy kezet mosunk, és karanténokat hoznak létre, és miket spájzoljunk el, viszont kevés szó esik arról, hogy mi mit tegyünk meg, hogy minél ellenállóbb legyen.a szervezetünk. 
 
A tapasztalat azt mutatja, hogy eddig azokat az embereket támadta meg akiknek az immunrendszerük le van gyengülve, azokat viszi el akik betegek, és az immunrendszerük gyenge. 
 
Az elsődleges feladat az hogy az immunrendszerünket megturbózzuk. 
Nem egy bonyolult dolog, át kell állni egészséges ételekre, bármennyire nehéznek tűnik, ez is az immunrendszerünket erősíti. Cseréljük ki a megszokott ételeinket, egészséges táplálkozásra. 
 
Ezen felül vigyük fel a vitamin mennyiséget, erre az időszakra a duplájára, az algák esetében 4-5 szemmel (egyébként az influenza előtt is ezt csinálom), Pár szem vitamin semmire nem elég, és a vírussal szemben az esélyünk vajmi lesz.   
Mellékhatása nem lesz erre a 1,5- 2 hónapra, főleg az algáknak, mivel természetes élő vitaminok. 
 
Ha vitamin akarsz, akkor vitamin pakkokat szedjél, ha élő vitaminokat, akkor komplexet.
Élő vitamin komplexek az algák. 
Egy fajta algában annyi élő vitamin van, pl. Spirulina, amihez tíz vitamin pakkot kellene venni, és sajnos még akkor sem tudná azt mint az alga. Egyetlen egy oknál fogva, a felszívódás. Az algák egysejtűek, bármit eszünk több sejtű, persze ha élő formában visszük be a vitaminokat. 
 
Nem beszélve az algában az enzimekről, ami fontos a vitaminok működéséhez. 
Immunerősítéshez elengedhetetlen a tisztítás, méregtelenítés, hogy jól szívódjanak fel a vitaminok. pl Chlorella
Tehát élő vitaminok, akkor algák, és az algáknál is, alga komplex. Algák vitaminokkal látnak el, tisztítja a szervezetünk, és az ütő kártya az pedig az antioxidáns királya az Asztaxanthin, ismert legerősebb antioxidáns, ami meg védi a szervezetünk. 
 
 
Öt alga egy komplexben - Spirulina, Chlorella, Lithothamnium, KELP barna alga, Haematococcus pluvialis (Asztaxanthin) 
 
 
 
 
 
blog comments powered by Disqus