Termékek Menü

Szív - érrendszeri betegségek - Magasvérnyomás

Csuka György
2017. 05. 29. 16:12:00
Szív - érrendszeri betegségek - Magasvérnyomás

Szív-érendszeri, magasvérnyomás, tapasztalatok

 

Mint eddig is a többi betegségnél pozitív véleményeket osztunk meg veletek, ami Magyarországon vezető helyen áll „érrendszeri betegségek”.

 

 

Kevés olyan, tapasztalatot tudunk megosztani, ami célzottan egy betegségben segített volna. Ez köszönhető az Imune tartalmának ami nem csak egy algából áll. Mivel alga komplexről beszélünk, így széles körű komplex hatást fejt ki a szervezetre.

 

Mária

     Évek óta szívproblémákkal küzdöttem. Egy év algaszedés és egy tanfolyam után tökéletes EKG-t produkáltam. Köszönöm a sok segítséget!

Margó

     Március óta szedem az algát, napi 3x2 kapszulát. Márciusban még a kardiológus szerint 2 eret katéterezni kellett volna, májusban már nem volt rá szükség, mert nőtt a szívem terhelhetősége.

 

Cs. József
    - májusban lesz 3 éve, hogy szedem az Imune algát. Előtte 3-szor volt embóliám, egy achilles ínszakadásból származó balesetből kifolyólag. Azóta évente 4-5 alkalommal csinálok labort, ami teljesen jó. 62 évesen fitt életem van. Tanfolyamnak köszönhető.

M. Mária
    - Megkaptuk az influenzát, rövid ideig tartott. Egy éve szedjük az algát, megemeltük az adagot, nem mentünk orvoshoz, és az a veszély fenyeget, hogy kitagad a háziorvos, mivel nem járunk orvoshoz, hála Istennek! 
    - Fiam kamionsofőr, ő is megbetegedett, egy napig tudott pihenni, vissza kellet mennie. Megemelte az algaadagot, és négy nap után jól lett.  
    - Fiam piros orra szépen gyógyul, van fogyasztónk, akinél felfázás, reflux, trombózisos láb szépen gyógyul, fekélyes láb szintén gyógyul, igaz algakrémmel is keni, cukrosoknak szintén jó.
    - Túl vagyunk a VII. X-en és algán kívül mást nem szedünk. Rajtunk kívül a gyerekek is szedik, nagyon jó, jól érezzük magunkat a bőrünkben.

P. Anikó
    
    - 78 éves nő kb.1 hónapja szedi az Imune algát. A bokáinál szinte fekete volt a lába (vékony hajszálerek), és azt vette eszre, hogy nagyon sokat javult, a fekete szín eltűnt és ennek nagyon örül

Ani
    - Több mint egy éve szedem az algát, napi 6 szemet. Amikor elkezdtem szedni, a cukor,-koleszterin,-triglicerid szintem magas volt

Erzsébet
    - Kedves Imune alga-fogyasztó ismerősöm tapasztalata 3 hónap fogyasztás után: Szívritmus-zavara lényegesen javult, nyakánál a fulladás-érzés megszűnt, nem vizesedik, jobban alszik, nagyobb az életkedve…!

L.-né Mária
    - Algaszedés előtt időnként égő érzés volt a fejemben, magas vérnyomás kíséretével. Ilyenkor nehezen tudtam gondolkodni. Az algaszedés 3. hetében mintha nylon zacskót húzott volna le valaki a fejemről, tiszta lett a gondolkodásom.
    - A pánikbetegségemből napi 2 óra gyaloglással tudtam meggyógyulni! Ezt a napi 2 órás ütemes gyaloglást 3 hónapon át folytattam, most napi kb. 40 percet gyalogolok!

Suhaj Tiborné Margó
     - Több mint egy hónapja szedem az Imune alga kapszulát, azóta nem fulladok, nem nyomja a mellkasomat az időváltozás, ami eddig az infarktusom miatt volt.

    - Barátnőm 5 hónapja szedi az algát, most már hosszabb távot is utazik egyedül, többet mozog, kevesebb pihenéssel és fogyott is.
    - Drága Karesz! Köszönöm a debreceni tanfolyamot! A szívem gyógyszer nélkül köszöni jól van. :-)


 

Frigyesy Róbert
    - Ötödik éve szedem az IMUNE alga kapszulát, napi 3X2-es dózisban. Már nem szedek se diabéteszre, se hipertóniára, se koleszterinre gyógyszert és az étrend kiegészítőket is elhagytam. Ez idő alatt mellékhatásként fogytam 19 kilót. Feleségemmel együtt túl vagyunk 4 alapozó és 1 emelt szintű GNM tanfolyamon. Több pozitív hatásról tudok beszámolni.

Lévai Anikó
    - Köszönünk mindent, Károly, férjem mára teljesen gyógyult és én is elfelejtettem a visszereimet. Kicsit még látszik, de eltűnőben vannak.

Pásztor Gabriella
    - Strokos betegeim szedik itt kint Angliában az algát, és sokkal jobbak az eredményeik, erősebbek, nincs még angol leírás, de az alga magáért beszél, és kérik folyamatosan.

Borsányi Teréz
    - Visszerem több irányból ért béklyókonfliktus. Látványosan, nagyon szépen "visszavonulóban" vannak, hálás vagyok nekik, az én teremtményeim.
    - Alga: megszűnt a hajhullásom, energikusabb lettem. Köszönöm! 

Éva
    - 4éves Imune fogyasztás rendbe hozta a magas vérnyomást és a 2-es típusú cukorbetegségemet is, lelkileg Kareszék viselték a gondomat


 

M. Mária
    - Mi hálásak vagyunk először Istennek, mert mi nagyon megvagyunk elégedve, nagyon sok jó tapasztalatunk van, sok problémát megoldott.
    - A barátnőm, akinek 2 hónapja rossz volt a vérképe, de most ragyogó és nagyon örül, hogy szedheti az algát.
    - Nálam több fogyasztó visszajelzést ad, hogy nagyon jó hatással van az alga és sok panasz meg szűnik. Különböző fájdalmak szűnnek meg.
    - 10-honapja szedjük az algát, nagyon sok problémánál észre vettük, hogy segített. Pl: belső visszér, időjárási fejfájás, mellfájás, derékfájás és még sorolhatnám.
    - 72-éves vagyok és nem érzem a koromat, pörgök, jól érzem magamat a bőrömben.

    - Van egy ismerősöm, neki nagyon viszketett a bőre, sok mindent kipróbált, de semmi nem segített. Két hét algaszedés után kezdett javulni, most már jól van. Azt mondta,               hogy ha csak erre jó az alga már megérte.
    - Egyik ismerősöm ma mondta, hogy a férjének a kézremegése csökkent. Neki a lábfájása csökkent. 2-honapja szedik az algát, jó véleménye van.
    - Nekem is van egy biológiai tanár fogyasztom,
javasoltam, hogy hallgassa meg a konferenciát. Láttam, hogy ma meg is hallgatta és nagyon jó a véleménye.

Tibor
    - Lassan két és fél éve fogyasztom az Imune algakeveréket. Jelentem, legalább egy éve valóban semmiféle problémám nincs egészség terén! Pedig volt: orvosaim szerint magas vérnyomás, reflux, gyomorgörcs bizonyos ételekre, időjárásos fejfájás, satöbbi! Még csak megfázva sem voltam szinte, mióta elkezdtem ezt a csodát fogyasztani.

 

 

 

 

 

Imune alga komplex: nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, viszont a helyes táplálkozás mellett, hosszantartó, eredményes egészséges közeget hoz létre.

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk