Weboldalunk használatával jóvá hagyja a Cookiek használatát, a Cookiek kapcsolatos írányelv értelmében.

Szeded az Imunex algát figyeld a változásokat

Szeded az Imunex algát figyeld a változásokat
 

Figyeld a változásokat ha minőségi alga komplexet fogyasztasz

 
 

Ha most kezdted el, vagy már  fogyasztod egy ideje az IMUNEX Alga komplex készítményt, figyeld a változásokat ami a szervezetedben zajlik.

 

 

Alga komplexet fogyasztasz, néhány tipp mire érdemes figyelni:

 

Akik most kezdték el fogyasztani az IMUNEX algákat kétféle hatást érezhetnek:

Mivel intenzív méregtelenítés zajlik, mellette a sejtregeneráció megkezdődik, és nagy mennyiségű szerves kötésű vitálanyag kerül a szervezetbe, ezért felvezetésre van szükség.   Felvezetés: (szedés - adagolás) 
 
 
 

Kétféle hatás alga komplex szedés közben:

 

1. hatás - Energikusabb, jó közérzet

Általánosan a harmadik - ötödik héten elérjük azt az időszakot, és mennyiséget, ami változást szokott hozni. Az egyik érezhető hatás, a betegséggel járó fájdalmak, rossz közérzet, javulásnak indulnak. Jobb közérzet, ritkább tompák fájdalmak, energikusabban érzik magukat, több esetben gyógyszerek mérséklése, kezelőorvos által előírt kevesebb gyógyszer. 
 
 

2. hatás - Betegség felerősödik, rossz közérzet

Ez mind függ a betegség szövődményeitől, itt is a harmadik - ötödik héten figyelhető meg a változás. Az ellenkezője az előző típusnak, rosszabb közérzet, kevesebb energia, felerősödnek a betegségek tünetei. 
Ez az állapot romlás átmeneti állapot, túlnyomórészt egy - és három hétig tart, ez az időszak a szervezet változása, a krízis időszak. 
Nem betegséget okoz, nem betegek leszünk, hanem amit évek alatt kárt tettünk a szervezetünkben ezt kezdik vissza építeni, vissza  állítani az algák.
 
 
Egy példa a sok tulajdonság közül amit elvégeznek az algák a szervezetben.
Testünkben találhatóak zsírszövetek, zsír-raktárak. Ezekben a zsír-raktárakban raktározza el a szervezetünk azokat az anyagokat, "méreganyagokat" ami nem hasznos, amit nem hasznosít.  Pl gyógyszerek, tartósítószerek, adalékanyagok, színezők..stb..stb
Ezt az algák képesek feloldani a zsírraktárakból, és bekerül a véráramba, így megváltozik a kontrollon a vérkép. De ez egy átmeneti pár hetes állapot, amíg ki nem ürül a szervezetből. 
 
Másik példa; érrendszeri betegségeknél, mivel az egész szervezetünket erek hálózzák be. Miért emeli meg a vérnyomást egy vérnyomás betegnél? Lerakódások, plakkok  keletkeznek az erekben , ezeket a lerakódásokat elkezdik aprólékosan feloldani az algák, amit megfelelő vízmennyiség mellett kivezetnek a szervezetből. Ez viszont azzal jár hogy megváltozik a véráram, és a vérnyomás addig amíg ki nem tisztul a szervezetből. 
Vérnyomásra nézzünk egy egyszerű példát: Egy locsoló slagra nyissuk rá a csapot, és szorítsuk össze a végét . Az fog történni a slag keresztmetszete kisebb lesz, így magasabb nyomás lesz a slagban. Ugyan ilyen szűkületek keletkeznek az erekben, ami vérnyomás ingadozást eredményez, és ha még a megfelelő vízmennyiség sincs meg, akkor rögösödés is kialakul. 
 
Sajnos azt veszem észre, nem isznak elegendő vizet!! Pedig addig el sem lehetne kezdeni az IMUNEX algákat fogyasztani amíg nincs rendben a vízfogyasztás. 
"Szedés - adagolásnál" le van írva testsúlyra mennyi vizet kell fogyasztani naponta. 
Minden betegséget nem tudunk elemezni, ha felerősödnek a tünetek, ne hagyjuk abba az algák fogyasztását. A bevált módszer hogy kíméletesek legyünk, vegyünk vissza az adagból kb. egy szűk hónapra. 
Napi 6 mg van meghatározva, egy felnőtt szervezetnek ekkora mennyiségű tápanyagra van szükség naponta.(Gyerekeknek az adagolás  a szedés- adagolásnál)
 
 

Pár súlyosabb betegség típusnál a nagyobb adagolás ajánlott: terápiás betegek, daganatos betegek, idegrendszeri betegek, legyengült immunrendszeri betegek. Ezekben az esetekben felvezetéssel, 10-12 g is fel lehet menni amíg a betegségük stabilizálódik.

 
 

Kisebb mennyiség-adagolás Imunex alga komplex: dializises vesebeteg, napi 1 g 

 
1 g = 1 kapszula
 
 

Kivétel ki nem fogyaszthatja az alga komplex készítményt: Nem javasolt az algák fogyasztása transzplantált, szervátültetett betegeknek.

Beültetett pacemaker nem szervátültetett beteg, lehet fogyasztani az algákat, sőt javasolt a szívbetegeknek normál mennyiségben.  
 
 
Túl vagyunk a krízis időszakon:
 Több éves IMUNEX Alga komplex fogyasztásával azt érjük el, hogy azok a betegségek ami az idő múlásával valószínű romlott volna, azok normalizálódnak és a labor, kontroll eredmények javulnak.
Azok akik előre látók, megelőzésre fogyasztják azok pár éves Imunex fogyasztás után is megőrzik az egészségüket. 
 
 
 
blog comments powered by Disqus