Weboldalunk használatával jóvá hagyja a Cookiek használatát, a Cookiek kapcsolatos írányelv értelmében.

Nem ciki vitamint szedni előzzük meg a betegséget

Nem ciki vitamint szedni előzzük meg a betegséget

 

Előzzük meg a betegséget nem ciki vitamint szedi

 

Minden évben van influenza járvány.
Elkezdődött az influenzavírus, és mellette félünk a koronavírustól is. 
 
 
- Szakértők szerint legalább 1,5 - 2 percig mossunk kezet, ujjaink között, tenyerünk, kézfejünket alaposan átdörzsölve. Mindenkinek vannak baktériumok a kezén, és a víz a legnagyobb ellensége ami megszabadít a nem kívánatos baktériumoktól. Az mindegy hogy meleg, vagy hideg víz, az alaposság tisztán tartja.
- Tartsd karban az immunrendszered!! Ezt a bélflóráknál kezd, ami felelős az immunrendszeredért, hogy minél ellenállóbb legyél vírusok, baktériumok, fertőzések, gyulladásokkal szemben. 
 
 
- Nem ciki vitamint, vitál-anyagokat, szedni!! Bélrendszerednél kezdődik minden, és hogy ellenálló jó immunrendszered legyen, ahhoz jól kell felszívódnia a hasznos tápanyagoknak, vitaminoknak. De ez nem történik meg ha lerakódások gátolják. Elsősorban tisztításra van szükség, és ezt mindennap megtesszük, hogy mindennap jól szívódjanak fel a tápanyagok. Ezért olyan vitál-anyagra van szükség, ami mindennap fogyasztható és elvégzi a tisztítást, méregtelenítést. Ez a kiváló vitál-anyag, a tisztítás, méregtelenítés, mestere egy alga faj, a  Chlorella.
 
 
- A tisztítás mellett párhuzamosan, "természetes" vitaminok, nyomelemek, ásványanyagok, stb.. amire szüksége van a szervezetünknek, hogy mindennap felépítse az immunrendszerünket és meg is tartsa. Amit nem szabad elfelejteni, a természetes vitaminokat  a szervezetünk jobban felismeri, nagyobb arányban hasznosul, szemben az izolált, szintetikus társaival. 
 
 
- A természetes vitaminok, vitálanyagok közül is kiemelném a kék zöld algákat, spirulina, chlorella, és a vörös algát, az asztaxantint.
Spirulina az egyik legjobb immunerősítő, Cholrella méregtelenít, regenerál, erős béltisztító, az Asztaxantin legerősebb ismert antioxidáns, nagyon erős gyulladáscsökkentő hatású. 
A tápláléklánc csúcsán állnak! Felszívódásuk semmilyen tápanyaggal nem össze hasonlítható. Mivel egysejtűek, így magasan kiemelkedik minden vitamin, vitálanyag közül. Nem célzottan egy vitamint félét tartalmaznak, hanem széles skálában egymást támogatva, egy szimbiózist, egyensúlyt teremtenek a szervezetben. Ezek az algák együttesen a Spirulina, Lithothamnium, Kelp barna alga, alkotják a mindennapi vitamin félék pótlását, táplálják sejtjeinket. 
 
 
- Nem utolsósorban, fektessünk hangsúlyt a védelemre is.
Ezt úgy ismerjük C vitamin, ami az oxidációtól véd, a szabadgyökök ellen veszi fel a harcot, és a meglévő, vagy ami kialakulhat gyulladások ellen, hatékonyan működik. 
Itt is szerepet kap egy alga, tudományosan is igazolva van, hogy magasan felülmúl minden antioxidánst, ez az Asztaxanthin. 
A legjobb minőségű formája az Asztaxanthinnak, ha közvetlenül egy alga fajból jutunk hozzá ez pedig a Haematococcus Pluvialisban  található meg. 
 
 
 
Úgy érezzük hogy nálunk minden rendben, nincs szükség vitaminra, semmilyen kiegészítőre, mégis tombol az influenza járvány, ami nem tőrvényszerű hogy elkapjuk, itt derül ki valójában milyen ellenálló az immunrendszerünk .
 
 
Mint minden betegségnél, itt is meg kell jegyezni, hogy a legyengült, alultáplált szervezetre fokozott veszélyt jelent, bárhogy is hívják a kórokozót. Egy egészséges szervezet sokkal nagyobb eséllyel ellenáll, vagy  "kidolgozza" a szervezetből.
 

KOMPLEX HATÁS - IMUNEX ALGA KOMPLEX 

 
1. - Chlorella
2. - Spirulina
3. - Lithothamnuim
4. - KELP barna alga
5. - Haematococcus pluvialis  - Asztaxanthin 
 
 
blog comments powered by Disqus