Miért fogyassz Imunex alga komplex készítményt?

2020. 02. 21. 09:51:24
Miért fogyassz Imunex alga komplex készítményt?

 

 

 

Imunex alga készítmény fogyasztás egészségügyi előnye

 
 

Több oka is van az Imunex alga fogyasztásának!

1. -  Minél tovább fogyasztod, annál jobban érzed magad.
 

2. -  Nincs mellékhatás. A mellékhatás ha annak lehet nevezni! Az orvos kérdezi, (idézek egy tapasztalatot) "írjak fel koleszterin csökkentőt? Mert ebben a kórban már szükséges. De látom a laboreredményei jók, akkor nem szükséges" 

Egy a sok közül az egyik mellékhatás, hogy ötven fölött nem koleszterines valaki.  ( a nagy átlag az)
 
 

3. - IMUNEX Alga komplex több hatást végez el egyszerre a szervezetben! Össze hasonlítva más termékekkel, kb 8-9 féle jó minőségű terméket kellene egyszerre elfogyasztani, és sajnos még akkor sem érné el az algák hatását.

Nagyon egyszerű oknál fogva, - a felszívódás miatt! Az algák egysejtűek,  több mint 90% fölött szívódnak, bármi mást eszünk, több sejtűek, összetett sejtszerkezetűek. (de szerintem ezt mindenki tudja, általános iskolában tanultuk, "hol kezdődött a törzsfejlődés? Algák, és moszatok" első egysejtű életforma a földön.)
 
 

4. -  Több mint 9 éve fogyasztok alga komplex készítményt. Nagyon hálás vagyok mert több betegségem is elmúlt ami szenvedést okozott, és mindig csak kizárólag azt ajánlottam amit a saját bőrömön megtapasztaltam. Az évek folyamán kipróbáltam sok "jónak mondott" terméket, és mindig csak arról mertem véleményt mondani amit érzek, amit több hónapig szedtem, aminek hagytam pár hónapos kifutási időt, amíg a szervezetben kifejti a hatást.

 
A sok termék közül, hozzá teszem ezek a termékek hasznosak a szervezetnek, tehát a sok termék közül az algák kaptak prioritást, mert ennél éreztem azt a hatást, ami megváltoztatta az életem. 9 évig fogyasztottam egy másik alga komplex terméket,. Ezt komplexet nagyon sok embernek mertem ajánlani, mert annyi tapasztalatunk volt különböző betegségekben, nem volt kérdés hogy segít azoknak akik még keresik a megoldást a betegségükben. 
 
Idén 2020 januárban történt valami, megismertem egy másik készítményt az IMUNEX Alga komplexet, amit el is kezdtem fogyasztani, és hogy ne más termék érvényesüljön, ezért csak kizárólag az IMUNEX-t szedtem. Féltem egy picit mert ha nem fejti ki a hatást, akkor vissza tér pár kínzó betegségem pl migrén. De kár volt túl aggódnom, mert harmadik - negyedik héten egy olyan betegségem oldódott meg amire nem is számítottam. Gerinc, csípő fájdalmaim annyira mérséklődtek, végig tudtam aludni egy éjszakát. 
Ez februárban történt, most július 1. írunk, és teljesen megszűntek a fájdalmak. 
 
Most a hatodik doboz IMUNEX-nél tartok, és nem véletlenül írtam azt "minél tovább szeded, annál jobban érzed magad". 
 
 
 
blog comments powered by Disqus