Termékek Menü

Miért fogyassz IMUNEX Alga komplex készítményt?

2020. 02. 21. 09:51:24
Miért fogyassz IMUNEX Alga komplex készítményt?

Minél tovább fogyasztod, annál jobban érzed magad.

 

 

Több oka is van!
1. -  Minél tovább fogyasztod, annál jobban érzed magad.
 
2. -  Nincs mellékhatás. A mellékhatás ha annak lehet nevezni! Az orvos kérdezi, (idézek egy tapasztalatot) "írjak fel koleszterin csökkentőt? Mert ebben a kórban már szükséges. De látom a laboreredményei jók, akkor nem szükséges" 
Egy a sok közül az egyik mellékhatás, hogy ötven fölött nem koleszterines valaki.  ( a nagy átlag az)
 
 
3. -  IMUNEX Alga komplex fogyasztói ára 15.700Ft , (ez a legdrágább formája) a javasolt mennyiség, napi 3 x 2 kapszula, egy hónapra elegendő mennyiség. Ezt a 15.700Ft-t elosztjuk átlagosan harminccal, napi 525 Ft az egészségünk. Egy doboz cigi ára, naponta  1.400Ft  és garantáltan betegek leszünk tőle. 
 
 
4. - IMUNEX Alga komplex több hatást végez el egyszerre a szervezetben! Össze hasonlítva más termékekkel, kb 8-9 féle jó minőségű terméket kellene egyszerre elfogyasztani, és sajnos még akkor sem érné el az algák hatását.
Nagyon egyszerű oknál fogva, - a felszívódás miatt! Az algák egysejtűek,  több mint 90% fölött szívódnak, bármi mást eszünk, több sejtűek, összetett sejtszerkezetűek. (de szerintem ezt mindenki tudja, általános iskolában tanultuk, "hol kezdődött a törzsfejlődés? Algák, és moszatok" első egysejtű életforma a földön.)
 
 
5. -  Több mint 9 éve fogyasztok algákat. Nagyon hálás vagyok mert több betegségem is elmúlt ami szenvedést okozott, és mindig csak kizárólag azt ajánlottam amit a saját bőrömön megtapasztaltam. Az évek folyamán kipróbáltam sok "jónak mondott" terméket, és mindig csak arról mertem véleményt mondani amit érzek, amit több hónapig szedtem, aminek hagytam pár hónapos kifutási időt, amíg a szervezetben kifejti a hatást.
 
A sok termék közül, hozzá teszem ezek a termékek hasznosak a szervezetnek, tehát a sok termék közül az algák kaptak prioritást, mert ennél éreztem azt a hatást, ami megváltoztatta az életem. 9 évig fogyasztottam egy alga komplexet, neve: Green Gold Imune. Ezt komplexet nagyon sok embernek mertem ajánlani, mert annyi tapasztalatunk volt különböző betegségekben, nem volt kérdés hogy segít azoknak akik még keresik a megoldást a betegségükben. De most jogosan feltehetitek a kérdést, akkor miért  szedjél IMUNEX Alga komplexet?  9 évig elfogult voltam a Green Gold Imune-l kapcsolatban, nem volt hozzá hasonló termék, nem tudott mutatni senki ilyen terméket ami ennyire széles körűen kifejti a hatását.
 
De idén 2020 januárban történt valami, megismertem egy másik készítményt az IMUNEX Alga komplexet, amit el is kezdtem fogyasztani, és hogy ne más termék érvényesüljön, ezért csak kizárólag az IMUNEX-t szedtem. Féltem egy picit mert ha nem fejti ki a hatást, akkor vissza tér a migrénem, a pikkelysömöröm. De kár volt túl aggódnom, mert harmadik vagy negyedik héten egy olyan betegségem oldódott meg ami évek óta kínzott. Ezt tudja az összes wellstáros, akihez közel álltam mennyit szenvedtem a gerincemmel és a lábammal.
 
Most persze jogosan kérdezheted akkor miért ajánlottam előtte a Green Gold Imunet? Azért mert akkor az volt számomra legjobb, amit ismertem. De tettem egy lépést, és mindig azt tanultam ha valami nem működik akkor változtass, ezt megtettem. Most a harmadik doboz IMUNEX-nél tartok, és nem véletlenül írtam azt "minél tovább szeded, annál jobban érzed magad". Most az IMUNEX Alga komplexről merek véleményt mondani, amihez nem kellett több hónap hogy megvárjam az ígért hatást. Az IMUNEX-t több ismerősöm is dicséri, folyamatosan jönnek a jó tapasztalatok, amit nemsokára felfogunk dolgozni mindenki számára. 
 
 
 
 
 
 
blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk