Termékek Menü

Chlorella alga

 

 

 

Chlorella Vulgaris algát tartalmazza:

IMUNEX Alga komplex     

Green Gold Imune

 

Méregtelenítés mestere Chlorella 

Chlorella nagyon magas klorofiltartalmának köszönhetően, intenzív méregtelenítés zajlik le a szervezetben. Olyan helyekre jut el mint pl. a zsírraktárak között lerakódott méreganyagok. Ezeket a mérgeket kivezeti a szervezetből, mellette az évek alatt lerakódott  nehézfémeket is. Chlorella nem csak klorofilt tartalmaz egy másik anyagot sporoponelin, ami még hatékonyabbá teszi a méregtelenítés menetét szervezetünkben. Ezen felül számos vitamin, zsírsavat, vitál anyagot tartalmaz. Így a Chlorella alga, és a Spirulina alga, együttesen immunerősítő, méregtelenítés hatásban  verhetetlenek. Ezt a két algát tartalmazza a Green Gold Imune, viszont ehhez még két alga párosul az Asztaxantin alga, antioxidáns (gyulladásgátló) és a Lithothamnium alga, kalcium( csontok, bőr, haj, körmök,fogak.) algák.

Chlorella azzal a figyelemre méltó tulajdonsággal rendelkezik, hogy méregteleníteni tudja a szervezetet. Segít a nap mint a nap a levegővel, a vízzel vagy a táplálékkal a szervezetbe került egészségre káros anyagok kivezetésében. Ide tartoznak például a régi amalgám fogtömésekből

származó nehézfémek .. A chlorella ezeket a nehézfémeket az emberi szervezetben „összegyűjti”,

mozgósítja, majd kiszállítja őket a szervezetből. Ezt pedig nem csak a bélrendszerben, hanem a vérkeringésben és a szervezet összes raktárában is megteszi, így például a zsírszövetekben. "(egy mikrométer a méter egymilliomod része) a golyó alakú mikroalga kb. akkora,mint a vörösvérsejtek."

Említésre méltó még magas lúgtartalma, mely segít helyreállítani, illetve fenntartani a szervezet sav-bázis egyensúlyát. (A test legnagyobb részén ugyebár az enyhén lúgos kémhatás az egészséges állapot.)

Gazdag rostokban, így fokozza a bélműködést is, segít, tehát megelőzni minden pangás okozta elmérgeződést a belekben. Egyik fő felhasználási területe éppen ez: a szervezet méregtelenítése, azon belül is elsősorban a nehézfémektől való megszabadulás.

"A Chlorella több zsírsavat tartalmaz, mint a Spirulina alga. Körülbelül 20%-a ezeknek a zsírsavaknak az értisztító Omega-3 és alfa-linolsav, és valószínűleg e miatt válik a Chlorella olyan hatékonnyá a koleszterin csökkentés és a szív és érrendszeri problémák kezelésében."  

Chlorella kiemelkedő a klorofiltartalma, aminek köszönhetően segít kigyógyulni
a különféle sérülésekből és fekélyekből. Védi ezen túl a sejteket a szabadgyökökkel és a stresszel szemben is, sőt rendszeres szedése során a testszag is csökken.

vitaminokatC- és E-vitamint, niacint, B-vitaminokat (B12) aktív formában, K-vitamint, pantoténsavat, folsavat,
antioxidáns hatású vegyületeket, pl. polifenolt, bioaktív anyagok

A CHLORELLA emésztőenzimeket is tartalmaz, mint a pepsin, amely segíti a bevitt ételt lebontani. Van továbbá a chlorellában egy bizonyos CGF-nek (CHLORELLA GROWTH FACTOR, chlorella növekedési faktor) elkeresztelt anyag is, melynek sejtregenerációs hatást  tulajdonítanak, és sérült szövetek gyógyítására is használják.

„A Chlorella így tisztító funkciója mellett még egész sor más értékes tápanyagot is tartalmaz, amelyek egyébként a Spirulina vitálanyag-kombinációjával kölcsönösen erősítik egymás hatását!”

A chlorella

A klorofill antioxidáns, fertőtlenítő, károsanyag-megkötő, szagtalanító, sebgyógyító, vastagbéldaganat-megelőző hatású. A chlorella jótékony hatásai javarészt magas klorofilltartalmának köszönhető, ezáltal nemcsak általános immunrendszererősítő hatással bír, hanem segít kigyógyulni a fekélyekből, különféle sérülésekből is.

chlorella,mint szuperélelmiszer, igen sok vitamint tartalmaz. Magas arányban tartalmazza a B csoporthoz tartozó vitaminokat, továbbá tartalmaz C-, E-és K-vitaminokat, biológiailag kötött ásványi anyagokat: foszfort, káliumot, magnéziumot, kalciumot (ezek koncentrációja nagyobb, mint a többi szárazföldi növénynél) és nyomelemeket: vasat, mangánt, cinket, rezet és kobaltot. Ezentúl az alga az egyik legkiválóbb jódforrás.Rendkívül nagy jelentőségű, hogy ez a kis alga komoly B-vitamin tartalommal rendelkezik, mely többek között elösegíti az aminosavak bélrendszerben történő felszívódását és azoknak a szervezet egészében történő szállítását.

 

 

 

 

Méregtelenítés - Chlorella
Rendezés:

Top Imune alga csomagok