Termékek Menü

Imune algát meddig kell szedni?

Csuka György
2017. 07. 11. 14:09:39
Imune algát  meddig kell szedni?

Többször kérdezték „meddig kell szedni az Imune algát?”

 

 

Ha nagyon egyszerűen akarnék fogalmazni, addig amíg egészséges akarsz lenni.

Azok, akik rendszeresen fogyasztják, akár több éve is, tudják miért fogalmaztam ennyire röviden. De gondoljunk azokra is, akik még csak most ismerkednek az algákkal.

Többször hallottam ezt a mondatot, szó szerint idézem: „ha az algák ennyire jók, akkor miért nem ismerik még az emberek, miért nem szedi mindenki?” még sorolhatnám bőven, de lehet hogy ez a kérdés most benned is felvetődött, miért is?

Hadd illusztráljam inkább egy példával:

30-35 éve, el nem tudtad azt képzelni olyan telefon lesz, ami zsinór nélküli, és még videó beszélgetést is tudsz vele folytatni. Az akkori kórszak ezt még nem tudta, nem tartott ott a technika.

 

 

 

 30-35 évvel ezelött az egészség arról szólt, mindenre gyógyszer, antibiotikum (ennek én is áldozatául estem) aztán majd minden rendeződik.

 

 

 

Idő közben, kezdtek rájönni az emberek a gyógyszer nem oldja meg a problémát, sőt mellékhatások jelentkeztek. Ehhez el kellet telni 25-30 évnek, kezdték felfedezni a természetes megoldásokat, ami szervezetnek nem árt, nem alakul ki mellékhatás, nem alakul ki még több betegség.

Egyre több ember már kezd erre rájönni, hogy a természet hosszú távon egészségesebb megoldás, mint a különböző pirulák, vegyszerek. Sőt már sokan prevencióra használják, még nincs kialakulva betegségük, a gyerekeket is erre tanítva,  nem kifogást keresve,” én nem vagyok beteg, majd ha az leszek, elmegyek orvoshoz” hanem az egészségesebb életmódot választják.

 

Itt jön a kérdés, melyik természetes formát válasszam?

Hiszen több tízezer lehetőség közül lehet választani, ami különböző formákban az egészségünk megóvására szolgál.

Azok, akik az Imune alga mellet rakták le a voksukat, nagyon sokan már több éve szedik, ők sem ezzel kezdték, végig mentek a folyamaton. Próbálgattak különböző megoldásokat, termékeket, mikor rá bukkantak, vagy hallottak az algákról, ugyan úgy nem ismerték, voltak aggályaik, mivel már a sokadik volt a sorban, amit kipróbáltak. Sokan közülük, annyit mondtak „ egy próbát meg ér”

Jelenleg Magyarországon több ezer Imune alga fogyasztó van, akik több éve rendszeresen fogyasztják. Az elmúlt 8 év alatt több ezer tapasztalat gyűlt össze, amit nagyon sokan azért osztottak meg velünk, azok az emberek is megismerjék, akik keresik a megoldást a betegségükre.

 

 

A kérdés még mindig, meddig kell szedni az Imune algát?

Válasz:

A tapasztalatok azt mutatják, akik több éve fogyasztják az algákat, azóta fent tudják tartani azt az egészséget, ami előtte nem volt teljes értékű, folyamatos problémákkal küszködtek.

Tehát addig fogyasszuk az algákat, amíg azt érezzük, azok a betegségek ami elötte voltak, nem térnek vissza az életünkbe.

Mindenkinek nagyon jó egészséget, az Imune alga komplexhez!

 

 

 

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk