17.520 Ft

MATUZALEM NEIO DUAL KAPSZULA, 30 + 30 DB

17.520 Ft
Cikkszám: MTZLMD
Elérhetőség: Raktáron

1 doboz / 2 x 30 db

A Matuzalem egyedülálló flavonoid komplexe, melyet "Az élet molekulájának” is neveznek, a kínai teacserje (Camellia sinensis) és a bortermő szőlő leghatékonyabb kivonatait tartalmazza. Matuzsálem molekuláját, az ENSZ 2009-ben, a világ legjobb találmányának minősítette. WIPO díjjal  tüntették ki a Matuzsálem molekulát és feltalálóját, a felvidéki Keresztes professzort

Javasolt napi adag: 1 db kapszula

1 db kapszula fogyasztás esetén, elegendő: 60 napig

Gyártó: Mannavita
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Mennyiségi kedvezmény
2 - 3 db vásárlása esetén
16.970 Ft / db
4 db felett
16.790 Ft / db

Leírás és Paraméterek

A Matuzalem Neio Dual, egy kétkomponensű készítmény

Étrend-kiegészítő felnőttek számára 2 x 30 darab.

Egyedülálló bioaktív Matuzalem flavonoid komplexet tartalmaz ásványi anyagokkal és vitaminokkal kiegészítve egy kemény növényi kapszulában. A lágy kapszula mákolajban oldódó vitaminokat, zsurló kivonatot és válogatott nyomelemeket tartalmaz. A termék sokféle hatással rendelkezik, az immunrendszer és az immunitás támogatásától antioxidáns védőhatásokon keresztül, a kötőszövetek, az idegrendszer, az energia-anyagcsere és a vérkeringés támogatásán át. Kedvezően befolyásolja a pajzsmirigy működését, a látást és általánosan a testi funkciókat.

Matuzalem egyedülálló flavonoid komplexe, melyet "Az élet molekulájának” is neveznek, a teacserje és a bortermő szőlő leghatékonyabb kivonatait tartalmazza, C-vitaminnal és a B-vitamin bizonyos típusaival kiegészítve, amelyek együttesen, rendszeres használat esetén hozzájárulhatnak:

  • szív- és érrendszer támogatásához,
  • az idegrendszer helyes működéséhez,
  • sejtek védelméhez az oxidatív károsodással szemben,
  • az immunrendszer megfelelő működéséhez,
  • az anyagcsere helyes működéséhez.
  • DNS védelme

A Matuzsálem molekuláját, az ENSZ 2009-ben, a világ legjobb találmányának minősítette.
WIPO díjjal tüntették ki a a Matuzsálem molekulát és feltalálóját, a felvidéki Keresztes professzort.

Port tartalmazó kapszula:

Összetevők: térfogat növelő szer: mikrokristályos cellulóz, nátrium-L-aszkorbát, kapszulahéj: hidroxi-propil-metilcellulóz, cink-citrát, szőlőhéj (Vitis vinifera L.) kivonat, nátrium-klorid (tengeri só), mangán-szulfát, csomósodást gátló anyag: magnézium-sztearát, szilícium-dioxid. Fekete tea (Camelia sinensis) levél kivonat, piridoxin-hidroklorid, riboflavin, cyanocobalamin.

Aktív összetevők 1 kapszula (ajánlott napi adag) NRV*
C-vitamin 100,00 mg 125
Szőlőhéj kivonat 30,00 mg **
Tengeri só 10,00 mg **
Cink 10,00 mg 100
Fekete tea (Camelia sinensis L.) levél kivonat 1,00 mg **
B2-vitamin 0,70 mg 50
B6-vitamin 0,70 mg 50
B12-vitamin 12,50 µg 500
     

Olajos pelletet tartalmazó kapszula:

Összetevők: mákolaj, térfogatnövelő szer: mikrokristályos cellulóz, kapszulahéj: hidroxi-propil-metilcellulóz, mezei zsurló (Equisetum arvense L.) kivonat, D-alfa-tokoferol, szelénnel dúsított élesztő, színezés: szőlőhéj (Vitis vinifera L.) kivonat, stabilizátor PVP/VA kopolimer, réz(II)-oxid, kolekalciferol, kálium-jodid.

Aktív összetevők 1 kapszula (ajánlott napi adag) NRV*
Mákolaj 242,00 mg **
Mezei zsurló (Equisetum arvense L.) kivonat 80,00 mg **
E-vitamin 10,00 (α-TE mg) 100
Réz 1000,00 µg 100
Jód 75,00 µg 50
Szelén 27,50 µg 50
D3-vitamin 5,00 µg 100

* ajánlott napi beviteli érték (NRV) %-ában
** NRV nincs meghatározva

Tartalom: 30+30 kapszula, nettó tömeg: 34,2 g

OGYÉI iktatószám: 62197-2/2021

Antioxidáns tulajdonságok

Kutatások bizonyítják, hogy a flavonoidok képesek lekötni az oxigén és a zsírsavak szabadgyökeit, melyek köszönhetően hatékony antioxidánsnak számítanak. Védelmet nyújtanak a sejtek számára a környezet külső és belső káros hatásaival szemben.

Gyulladásenyhítés

A gyulladás a szervezet válasza különféle baktériumok, vírusok jelenlétére, sérülésekre, mérgező anyagokra, de az immunrendszer olyan reakcióira (túlérzékenység) is, ami szövetkárosodáshoz vezethet.

A krónikus gyulladás olyan betegségekkel kapcsolatos, mint például a reumás ízületi gyulladás, bronchiális asztma, ateroszklerózis, Alzheimer-kór, illetve onkológiai megbetegedések.

A kutatások eredményei az mutatják, hogy a flavonoidok gyulladásra gyakorolt jótékony hatása megakadályozhatja a szövetek károsodását, és segíthet az immunrendszer működésének normalizálásában, miközben hasonló hatásmechanizmussal rendelkeznek, mint a szteroid mentes, gyulladáscsökkentő gyógyszerek.

Baktérium- és vírusellenes hatás

A flavonoidok bizonyított antibakteriális és vírusellenes tevékenységet fejtenek ki.

katechin például, melynek forrása a zöld tea, hatékony az élelmiszerekből származó baktériumok ellen, ezért kedvező hatással vannak a gasztronintesztinális (emésztőcsatornával kapcsolatos) rendellenességekre.

Matuzalem NEIO: a 3. generációs Matuzsálem

A Matuzalem NEIO egyedülálló termékek, természetes forrásokból, negatív ionok alapján.
A modern nukleáris fizika, az orvostudomány és a természeti erők ismeretének megalkotott készlete tiszta természetes formájában.

NEIO vitamin és ásványi koncentrátum is egyben, negatív töltésű ionokat tartalmaz, strukturált szerves vízben.

A negatív ionokat az jellemzi, hogy egy extra párosítatlan elektron van a molekula szerkezetében és kémiailag anionaktivitást mutatnak. A különbség azonban az, hogy az anionoknak bázikus, azaz több mint 7-es pH -ra van szükségük a töltés megtartásához, de a nem ionos molekulák a teljes pH spektrummal rendelkezhetnek, a savas, a semleges és a bázikus állapot között, hogy negatív OPR -t mutassanak, azaz negatív energia töltést.

Másrészt a folyékony alapú koncentrátumok (víz, olaj, különféle keverékek) mellett szilárd, nem-ionos molekulák is előállíthatók, például fémes formában. Még ha elektromos vezetőképességűek is, nem ionos mágneses mezőt hoznak létre, amely összetételében, szerkezetében és tulajdonságaiban abszolút egyedülálló.
Ez a helyzet például a Ne Io koncentrátumokban és készítményekben található ásványi anyagokkal.

Egyedülálló tulajdonságuk a hosszú távú stabilitás, és emellett sokáig hordozzák az elektronok szabad energiáját változás nélkül. Az ilyen típusú molekulák napi ellátása hatalmas lehetőségeket biztosít a szervezet számára a saját regenerálódásához, és támogatja a testünkben lévő összes biológiai rendszert, ami a negatív ionok jól ismert tulajdonsága.

HASZNÁLAT:

Az 1. koncentrátum általában jelentősen növeli a negatív elektromos töltést a szervezetben, és ezáltal hasonló környezetet teremt, mint az őssejtek. Ez a rendszer csodálatra méltó regenerációs képességekkel rendelkezik, amelyek szinte korlátlanok.
Betegség esetén mindig csökken a negatív elektromos töltés a sejtekben, ami normál körülmények között feszültséget = életet teremt a sejtekben és ezáltal az egész testünkben. A sejtek degenerálódnak, amikor a negatív elektromos töltés csökken.

2. koncentrátum. Elsősorban a véráram tisztítására, a vérkeringés és a GIT (gasztrointesztinális traktus) működésének normalizálására szolgál.

Matuzalem NEIO kapszula:

Kényelmes használatot és egyszerű adagolást biztosító formában.

Hol segíthetnek a flavonoidok?

Szív- és érrendszeri betegségekben

Közismert a jótékony hatásuk az érfalakra, ahol csökkenthetik az ateroszklerotikus plakkok képződését, csökkentve így a szívinfarktus vagy agyvérzés kialakulásának a veszélyét.

2014-ben tették közzé a klinikai tanulmányok eddigi legnagyobb átfogó elemzését (ún. meta-analízis), amelyek a flavonoidok használata és a szív- és érrendszeri betegségek előfordulása közötti kapcsolatot követték nyomon.

Az elemzés bizonyította, hogy a flavonoidok bevitele a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának veszélyét jelentősen csökkenheti.

Daganatos betegségekkel kapcsolatos kutatások

A flavonoidokat, különösen a Camellia sinensis (kínai teacserje) nevű növény katechin-kivonatait, valamint a tumor növekedése közötti viszonyt az 1980-as évek óta intenzíven tanulmányozzák. A teafogyasztás mértéke és a daganatos megbetegedések előfordulása közötti viszonyt napjainkban is vizsgálják, klinikai kutatások jelenleg is folyamatban vannak.

Anyagcsere-betegségekben

A zsigeri (szervi) zsír túlzott mennyisége anyagcserezavarokhoz társulhatnak, ezek az anyagcserezavarok pedig a szív- és érrendszeri betegségek nagyfokú veszélyéhez vezetnek.

A tealevél-kivonat az emberi anyagcserére és biokémiai folyamatokra számos jótékony hatással van. Csökkentheti az energiafelvételt, egyúttal az energia kibocsátást és a zsírégetést is növeli. A kivonatban található flavonoidok hozzájárulhatnak az anyagcsere folyamatok megfelelő működéséhez.

Agyi betegségekben

Az összegyűjtött adatok azt mutatják, hogy az oxigén reaktív fajtái részt vesznek a neurodegeneratív megbetegedések, mint például az Alzheimer-kór vagy a Parkinson-kór kialakulásában. A teából kivont flavonoidok semlegesítik a szabadgyököket, és enyhítik azok negatív hatását, neuroprotektív hatást fejthetnek ki.

Fertőző betegségekben

A flavonoidok hatással lehetnek a baktériumok osztódására, sejtmembránjukra és metabolizmusukra, ezáltal jó antibakteriális aktivitást fejtenek ki. Számos tanulmány létezik, amelyek a flavonoidok az emberi szervezet immunrendszerére kifejtett hatásával foglalkozik.

MATUZALEM NEIO DUAL KAPSZULA, 30 + 30 DB 17.520 Ft (bruttó) Gyógynövények - Enzimek MTZLMD

  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.