Köszönjük az Imunex alga fogyasztóknak

Köszönjük az Imunex alga fogyasztóknak

 

 

 

2020. Január óta több mint négyezer elégedett IMUNEX fogyasztó. 

 

Emlékszem az elején amikor elkezdtünk az algákkal foglalkozni, furcsán kritikusan néztek ránk. Többször cinikusan megjegyezték  "nem hiszek az ilyenekben, annyi ilyet hallottam már, ez is csak egy kuruzslás".
Eltelt 10 év, mára ez a szemlélet kezd megváltozni egyre több helyen hallani médiákban, rádióban, tévében az algákról. 
 
 
Januárban jelent meg az IMUNEX Alga komplex.
Alig vártuk hogy kipróbálhassuk,  mivel az összetételt már tudtuk. Az IMUNEX a piacon elsőként olyan arányban került forgalomba, amiben a domináns algákat magasabb arányba keverték össze. Pl; a Haematoccocus pluvilális Asztaxanthin, és a KELP barna alga. 
 
 
Elsőként a saját bőrömön akartam kipróbálni. Mit fogok érezni, hogy érzem magam tőle, és már türelmetlenül vártam a hatását. Mivel 10 éve fogyasztok algákat, így volt össze hasonlítási alapom. A hatás  nem maradt el, a magasabb összetétel bizonyított! 
 
 
Január óta több mint négyezer alga fogyasztó választotta az IMUNEX Alga komplexet. 
Ezt 10 éve el sem tudtuk volna képzelni, ("annyi hitetlen ember után"), egyre többen jönnek rá hogy az algák gyökeresen megváltoztatja az emberek életét.
Látjuk hogy nagyon sokan nem csak kipróbálják, hanem rendszeresen fogyasztják. Több fogyasztóval személyesen is beszéltem,  akik elújságolták milyen betegségük volt több éven keresztül, mennyit szenvedtek, és mekkora változáson mentek keresztül amióta  az IMUNEX Alga komplexet fogyasztják. 
 
 
A jövőben azon dolgozunk, minél több beteghez jusson el az IMUNEX Alga komplex, ménnel több ember éljen egészséges, egészségesebb minőségi élhető életet. 
Aki úgy gondolja másoknak is nagy segítség lehet az IMUNEX algák, egy megosztással már nagy segítséget adhat, hogy a másik ember élete is megváltozzon. 
 
 
Pár szót magamról; Csuka György vagyok, 2010 óta fogyasztok algákat, és a családom is. A legnagyobb örömöm az, tudom hogy a családom biztonságban van még ha ők nem is tudják pontosan hogy miért szedik az algákat. Csak annyit vesznek észre, mint (pl édesanyámnak és párjának 70 évesek elmúltak) orvoshoz csak kontrollra járnak, és nem azért hogy a következő 10 féle gyógyszert felírják. Fiam 17 éves, szorgalmasan szedi anélkül hogy szólnék neki. Most november vége felé vagyunk, ilyenkorra már az adott évben harmadik negyedek megfázáson szokott túl lenni, ez már megszűnt.
 
Rólam röviden; 10 évig másik alga készítmény fogyasztottam, Imunex-t januárban kezdtem el szedni. Több hatást éreztem egyszerre, voltak jó érzések, és voltak kellemetlenek is. Az elején nagyon meggyötört, ingadozott a vérnyomásom, a  fejem hátsó részénél fejfájás ami eddig nem volt, de tudtam hogy ez csak egy átmeneti állapot, (tisztító, regenerációs hatás miatt) nem betegség. És ez így is volt ha jól emlékszem kb 2-3 hétig tartott. De volt egy azonnal érezhető hatás is, a csípőm derekam több éve fájt, annak ellenére hogy rendszeresen kezelésekre jártam. Kettő vagy három hét után vettem észre hogy a fájások tompulnak, és ez folyamatosan csak jobb lett, és ez mára teljesen megszűnt. 
 
 

Az IMUNEX Alga komplex minőség tisztasági elv:

OGYÉI regisztrációs szám: 23180/2020

ISO és HACCP, és GMP ellenőrzés alatt állnak.

Minőségbiztosítás a HACCP biztonsági koncepciónak megfelelően a gyártási tétel nyomon követésével/

A DIN ISO 9001 : 2000 és IFS (Nemzetközi Élelmiszer Szabvány) minőségi tanúsítványoknak megfelelő gyártás/

Nemzetközi laboratórium által bevizsgált -  Nehézfém, Toxicology / JSH, ILAC-MRA, PCA, FOSFA international, Gafta Approved analyst

- Gluténmentes
- Laktózmentes
- GMO mentes
- Adalékanyag mentes
- Nem tartalmaz tartósítószereket, természetes összetételű készítmény.
 
 
 
Köszönjük minden IMUNEX Alga fogyasztónak hogy bíznak bennünk.
 
 
 
blog comments powered by Disqus