IMUNEX  fogyasztása során saját tapasztalataidat figyeld 

IMUNEX  fogyasztása során saját tapasztalataidat figyeld 
 
 

Ha most kezdted el, vagy már  fogyasztod egy ideje az IMUNEX Alga komplex készítményt,

figyeld a változásokat ami a szervezetedben zajlik.

 

 
Adok néhány tippet mire érdemes figyelni!
 
 
Akik most kezdték el fogyasztani az IMUNEX algákat kétféle hatást érezhetnek:
Mivel intenzív méregtelenítés zajlik, mellette a sejtregeneráció megkezdődik, és nagy mennyiségű szerves kötésű vitálanyag kerül a szervezetbe, ezért felvezetésre van szükség.   Felvezetés: (szedés - adagolás) 
 
 
Kétféle hatás érezhető:
1. - Energikusabb, jó közérzet
Általánosan a 11 év tapasztalata alapján, a harmadik-negyedik - ötödik héten elérjük azt az időszakot és mennyiséget, ami változást szokott hozni. Az egyik érezhető hatás, a betegséggel járó fájdalmak, rossz közérzet, javulásnak indulnak. Jobb közérzet, ritkább tompák fájdalmak, energikusabban érzik magukat, több esetben gyógyszerek mérséklése. 
 
 
2. - Betegség felerősödik, rossz közérzet
Ez mind függ a betegség szövődményeitől, itt is a harmadik-negyedik-ötödik héten figyelhető meg a változás. Az ellenkezője az előző típusnak, rosszabb közérzet, kevesebb energia, felerősödnek a betegségek tünetei. Viszont vannak betegség típusok, második -harmadik hónapban romlik az állapot. 
Ez az állapot romlás, átmeneti állapot, túlnyomórészt egy - és három hétig tart, ez az időszak a szervezet változása, a krízis időszak. 
Nem betegséget okoz, nem betegek leszünk, hanem amit évek alatt kárt tettünk a szervezetünkben ezt kezdik vissza építeni, vissza  állítani.
 
 
Egy példa a sok tulajdonság közül amit elvégeznek az algák a szervezetben.
Testünkben találhatóak zsírszövetek, zsírraktárrak. Ezekben a zsírraktárakban raktározza el a szervezetünk azokat az anyagokat, "méreganyagokat" ami nem hasznos, amit nem hasznosít.  Pl gyógyszerek, tartósítószerek, adalékanyagok, színezők..stb..stb
Ezt az algák képesek feloldani a zsírraktárakból, és bekerül a véráramba, így megváltozik a labor kontrollon a vérkép, ami aggodalomra ad okot. De ez egy átmeneti pár hetes állapot, amíg ki nem ürül a szervezetből. 
 
Másik példa érrendszeri betegségeknél: ami 90 %- ban ki lehet jelenteni minden embernél fennáll, mivel az egész szervezetünket erek hálózzák be. Miért emeli meg a vérnyomást egy vérnyomás betegnél? Lerakódások, plakkok  keletkeznek az erekben , ezeket ugyan úgy elkezdi aprólékosan feloldani amit kivezetnek a szervezetből, ami azzal jár hogy megváltozik a véráram addig amíg ki nem tisztul, de ehhez időt kell adnunk. 
Vérnyomásra nézzünk egy egyszerű példát: Egy locsóló slagra nyissuk rá a csapot, és lépjünk rá a slagra. Az fog történni hogy levágja a csapról a slagot, a keresztmetszete csökkent a slagnak, mert megemelkedett a nyomás. Ezt a szűkületet nem szüntetjük meg, nem teszünk érte hogy nem romoljon ez az állapot, az ereinkben akkor súlyos problémákkal nézhetünk szembe.
 
Sajnos azt veszem észre, nem isznak elegendő vizet!! Pedig addig el sem lehetne kezdeni az IMUNEX algát fogyasztani amíg nincs rendben a vízfogyasztás. 
Szedés - adagolásnál levan írva testsúlyra mennyi vizet kell fogyasztani naponta. 
Minden betegséget nem tudunk elemezni, a bevált módszer hogy kíméletesek legyünk, vegyünk vissza az adagolóból egy -két hónapra. 
Napi 6 mg azért van meghatározva, mert egy felnőtt szervezetnek ekkora mennyiségű tápanyagra van szükség naponta.(Gyerekeknek a szedés- adagolásnál)
 
 
Kivételek nagyobb mennyiség: terápiás betegek, daganatos betegek, idegrendszeri betegek, legyengült immunrendszeri betegek. Ezekben az esetekben felvezetéssel, 10-12 g is fel lehet menni amíg a betegségük stabilizálódik.
 
 
Kivételek kisebb mennyiség: dializises vesebeteg, napi 1 g 
 
1 g = 1 kapszula
 
 
Kivételek: Nem javasolt az algák fogyasztása transzplantált, szervátületet betegeknek.
Beültetett pacemaker nem szervátültetett beteg, lehet fogyasztani sőt javasolt a szívbetegeknek normál mennyiségben.  
 
 
Túl vagyunk a krízis időszakon:
 Több éves IMUNEX Alga komplex fogyasztásával azt érjük el, hogy azok a betegségek ami az idő múlásával valószínű romlott volna, azok normalizálódnak és a labor, kontrol eredmények javulnak.
Azok akik előre látók, megelőzésre fogyasztják azok pár éves Imunex fogyasztás után is megőrzik az egészségüket. 
 
 
 
blog comments powered by Disqus