Weboldalunk használatával jóvá hagyja a Cookiek használatát, a Cookiek kapcsolatos írányelv értelmében.

Imunex alga vásárló vallomása

Imunex alga vásárló vallomása

"Az Imunex algát csak az nem érzi, aki nem szedi"

 

Tegnap felhívott az egyik vásárló és a fentiekkel kezdte.
 
Kérdezem, mégis mi történt?
 
Tegnapi nap 2021.02.15- én felhívott az egyik vásárló, és elmondta miért nem kért az elmúlt 4 hónapban az Imunex alga készítményből. 
 
Kanyarodjunk vissza 2020. januárra, amikor felhívott és megkérdezte az Ő problémáira jó-e az alga komplex? 
 

Betegségei;

Reflux, többször beinjekciózták annyira rosszul volt, ekcéma a kezein, magasvérnyomás, lábzsibbadás csípő ízületi gyulladás, amit elmesélt borzalmas fájdalmakkal járt, allergia ami még télen is előjött.
 
 

2020. januárban kezdte el szedni az Imunex alga készítményt:

Három hét után már arról számolt be, nem zsibbad a lába, a csípőjében a borzalmas fájdalom elmúlt. Pár hét után, ( kb a 6-7 hét) megint felhívott, a refluxról beszélt, hogy nincs gyomorsav, jól tud aludni éjszaka, nem csurog a torkára. A vérnyomását is megemlítette, röviden csak ennyit mondott "nem ingadozik, és a pulzusa is csökkent." 
 
Eltelt pár hónap, nyár vége felé lehetett mikor megint felhívott, elújságolta hogy nagyon örül hogy megismert, és ezt a nagyszerű terméket. Hozzátette, amik voltak problémái nem tértek vissza, sőt úgy érzi magát mint húszévesen. Anyukájáról is beszélt aki 80 éves, pajzsmirigy problémái voltak, itt az orvosa azt mondta teljesen jók a laboreredmények. Kirándulni jár, rendszeresen tornázik, és az ismerősei azt kérdezik, mi a titka hogy ennyire jól néz ki. Apósáról is beszélt aki soha életében nem szedett még egy vitamint sem, ellene volt az ilyen kuruzslásnak. Ez az ember az apósa, követelte az alga komplexet mert ennyire jól még nem érezte magát. (apósának cukor, vérnyomás problémái voltak).
 
 
Szeptemberben még láttam hogy rendel, aztán azóta nem hallottam felőle. 
Tegnap 2021.02.15-én felhívott, és elmondta hogy január közepén rendelt megint az alga komplexből, és most már senkire nem hallgat. 
Ugyanis bevallotta hogy az egyik ismerőse rábeszélte hogy szedjen más termékeket, mert az sokkal koncentráltabb. 
 
Elmondta hogy valójában két fajta algát szedett, az egyik a Spirulina, (a Spirulináról tudni kell az egyik legjobb immunerősítő). Másik a Chlorella, (Chlorelláról tudni kell,erős béltisztító). Mellette szedett Krillt, (Krillről tudni kell tartalmaz Asztaxantint ami erős gyulladáscsökkentő) és Polifenol gyümölcs kivonatot, ami úgyszintén gyulladáscsökkentő hatású.
 
Úgy gondolta mivel többet szed ezért  csak jó lehet. 
Többet nem nagyon akart róla beszélni, csak annyit említett, megint visszatértek a problémái.
 
Idézem a szavait;  " egy hónapja szedem megint az Imunexet, végre azt érzem amit tavaly." 
Nem fog senkire hallgatni, csak a saját érzéseire.
 
Hozzátette röviden! 
"Aki Imunex algát szed csak az nem érzi, aki nem szedi! Napi 3 x 2,  és elmúlnak a problémák! Mi sem bizonyítja jobban, kipróbáltam mást, ami nem hozta a várt eredményt."    Kovács Krisztián 45 éves
 
 
 
 
blog comments powered by Disqus