IMUNEX alga komplexnek van-e mellékhatása?

IMUNEX alga komplexnek van-e mellékhatása?

 

Magyarországon még nem annyira közismertek az algák, ezért vitatott kérdés hogy az algáknak milyen mellékhatásai lehetnek.

Elemezzük ki a magát a „Mellékhatás” szót.

Egy pejoratív, rosszalló jelentésű, rossz színben feltüntető kifejezés.

A szó jelentése, nem hasznos a szervezetnek, de a mellékhatással kárt is tehet a szervezetben.

Ha ezt a szót kötelezően használni kell, akkor a termék összetevőiben olyan, anyagok találhatóak ami különböző mellékhatásokat okozhatnak, ami akár betegségekhez is vezethet.

Eredendően ez a szó, hogy mellékhatás, akkor terjedt el, amikor a gyógyszerek egyre nagyobb piacot hódítottak.

Nézzük a gyógyszereket :

Minden egyes gyógyszeren fel van tüntetve jól olvashatóan, milyen mellékhatásokkal járhat a szedése.

  • Van átmeneti mellékhatás,
  • Van a tartós mellékhatás, ami folyamatos rossz állapotot okozhat.

Elmondható, két mellékhatás figyelhető meg.

  1. – ÁTMENETI MELLÉKHATÁS: ami rossz közérzetet okoz a szervezetnek, rövid ideig tartanak. Ezek a gyógyszerek, amit rövid ideig szednek. pl fájdalom csillapítók, nyugtatók..
  2. – TARTÓS MELLÉKHATÁS: amit hosszú távon szednek, nem minden esetben érezhető rossz közérzet, inkább az évek alatt más betegség kialakulását okozhatja.

Nézzük az Algákat – esetünkben az IMUNEX Alga komplexet

Itt is megfigyelhetőek „mellékhatások.”

  1. - Ezek a mellékhatások mind egytől-egyig ÁTMENETI MELLÉKHATÁSOK.
  2. – TARTÓS MELLÉKHATÁS nincs, hosszútávon szedik az algákat, jótékony hatással van szervezetre, ellentétben a gyógyszerekkel, amit hosszútávon szednek, mellékhatások lépnek fel, akár betegséget is okoznak.

Algáknál az IMUNEX alga komplexnél miért léphet fel átmeneti mellékhatás?

Azok a minőségi alga készítmények, amiben meg vannak a természetes biológiai aktív anyagok, hatással vannak a szervezetre.

 Ezzel a hatással megkezdi a betegséget okozó regenerációt, méregtelenítést, ami az adott betegségben felerősítheti a tüneteket. Betegségtől függően ez lehet, 1-1,5 hét de előfordul ha összetett szövődmény áll fenn akkor akár 3-4 hétig is eltarthat a felerősödés.

De ez nem mellékhatás, nem átmeneti mellékhatás, hanem regenerációs, méregtelenítési krízis időszak.

Az algák esetében ( IMUNEX Alga komplex) nincs mellékhatás, nincs átmeneti mellékhatás, itt az évtizedek alatt a rossz étkezéssel a leromlott szervezetet, regenerálja, méregteleníti, ezért alakulhat ki a krízis időszak.

Nem minden betegség típusnál figyelhető meg! A legjellemzőbb az ízületi problémák, és a szív- és érrendeszeri betegeknél.

Az érrendszeri betegségek teljesen tünetmentesek is lehetnek, semmi előjele, mert fájdalom nélkül felléphet egy Stroke, vagy infarktus. Ez viszont megelőzhető rendszeres alga fogyasztással, mivel értisztító, regeneráló hatása van.

Az algák esetében hosszú távú mellékhatása nincs, mert teljesen az ellenkezőjét váltja ki, mint a gyógyszerek. Több olyan beteg van aki 5-6 éve , 8-10 éve fogyasztja az algákat, és előtte, Stroke-n esett át, szívinfarktuson, rákos beteg volt, több olyan aki allergiával, pajzsmirigy problémával, cukor betegséggel, magas-vérnyomással,( ide lehetne még pár betegséget sorolni.) küszködött.

Mivel az algák csak természetes anyagokból állnak ezért, nem tudja a szervezetet megbetegíteni. Mellékhatás mint leírás, azért nincs feltüntetve, mert nem tartalmaz olyan anyagokat ami betegséget okozna!

Kívánjuk azt hogy éljen egészségesen, fogyasszon mindennap algákat, és azt az idejét amit orvosi rendelőben tölt, fordítsa a családjára.  

 

 

blog comments powered by Disqus