Imunex alga készítmény mellékhatása

Imunex alga készítmény mellékhatása

 

Imunex alga készítménynek a mellékhatása

 

Magyarországon még nem annyira közismertek a zöld  alga készítmények, ezért vitatott kérdés hogy az algáknak milyen mellékhatásai lehetnek.

 

Elemezzük ki a magát a „Mellékhatás” szót.

Egy pejoratív, rosszalló jelentésű, rossz színben feltüntető kifejezés.

A szó jelentése, nem hasznos a szervezetnek, de a mellékhatással kárt is tehet a szervezetben.

Ha ezt a szót kötelezően használni kell, akkor a termék összetevőiben olyan, anyagok találhatóak ami különböző mellékhatásokat okozhatnak, ami akár betegségekhez is vezethet.

Eredendően ez a szó, hogy mellékhatás, akkor terjedt el, amikor a gyógyszerek egyre nagyobb piacot hódítottak.

 

Nézzük a gyógyszereket :

Minden egyes gyógyszeren fel van tüntetve jól olvashatóan, milyen mellékhatásokkal járhat a szedése.

  • Van átmeneti mellékhatás,
  • Van a tartós mellékhatás, ami folyamatos rossz állapotot okozhat.

Elmondható, két mellékhatás figyelhető meg.

  1. – ÁTMENETI MELLÉKHATÁS: ami rossz közérzetet okoz a szervezetnek, rövid ideig tartanak. Ezek a gyógyszerek, amit rövid ideig szednek. pl fájdalom csillapítók, nyugtatók..
  2. – TARTÓS MELLÉKHATÁS: amit hosszú távon szednek, nem minden esetben érezhető rossz közérzet, inkább az évek alatt más betegség kialakulását okozhatja

 

Nézzük az alga készítmények közül az IMUNEX Alga komplexet

Itt is megfigyelhetőek „mellékhatások.”

  1. - Ezek a mellékhatások mind egytől-egyig ÁTMENETI MELLÉKHATÁSOK.
  2. – TARTÓS MELLÉKHATÁS nincs, hosszútávú fogyasztása a zöld alga készítményeknek jótékony hatással van szervezetre, ellentétben a gyógyszerekkel, amit hosszútávon szednek, mellékhatások lépnek fel, akár betegséget is okoznak.

 

 

IMUNEX alga komplex készítménynél miért léphet fel átmeneti mellékhatás?

Azok a minőségi alga készítmények, amiben meg vannak a természetes biológiai aktív anyagok, hatással vannak a szervezetre.

 Ezzel a hatással megkezdi a betegséget okozó regenerációt, méregtelenítést, ami az adott betegségben felerősítheti a tüneteket. Betegségtől függően ez lehet, 1-1,5 hét de előfordul ha összetett szövődmény áll fenn akkor akár 3-4 hétig is eltarthat a felerősödés.

De ez nem mellékhatás, nem átmeneti mellékhatás, hanem regenerációs, méregtelenítési krízis időszak.

Az algák fogyasztása esetében ( IMUNEX Alga komplex) nincs mellékhatás, nincs átmeneti mellékhatás, itt az évtizedek alatt a rossz étkezéssel a leromlott szervezetet, regenerálja, méregteleníti, ezért alakulhat ki a felerősödő fázis, "krízis időszak".

 

Nem minden betegség típusnál figyelhető meg a felerősödő fázis "krízis időszak"!

A felerősödő fázis legjellemzőbb betegségei;  ízületi problémák, és a szív- és érrendszeri betegségek, ezekben az esetekben a  felerősödés gyakoribb.

 

Az érrendszeri betegségek súlyosabb esetei mint pl: Stroke, vagy infarktus, megelőzhető rendszeres alga komplex fogyasztással, mivel értisztító, regeneráló hatása van.

 

Az alga készítmények esetében hosszú távú mellékhatása nincs

Teljesen az ellenkezőjét váltja ki, mint a gyógyszerek. Több olyan beteg van aki több éve fogyasztja az algákat! Előtte, Stroke-n esett át, szívinfarktusa volt, ízületi problémája volt, és nem hogy rosszabbodott az állapotuk, közérzetük a kontroll eredményük évről-évre javult. 

Ezt csak azzal lehet magyarázni, az algák csak természetes anyagokból állnak, ezért nem tudja a szervezetet megbetegíteni!

Mellékhatás mint leírás, azért nincs feltüntetve az alga készítményeken; mert nem tartalmaz olyan összetevőket ami betegséget, mellékhatást okozna!

 

Kívánjuk azt hogy éljen egészségesen, fogyasszon mindennap Imunex alga készítményt, és azt az idejét amit orvosi rendelőben töltene, fordítsa a családjára.  

 

 

blog comments powered by Disqus