Termékek Menü
0

Csontritkulás vélemények

Csuka György
2017-08-07 12:09:12
Csontritkulás vélemények

Imune tapasztalat, csontritkulás vélemények

 

 

Terméktapasztalatokra tehát úgy tekintsünk, hogy azok sokasága és sokfélesége alátámasztja az alga átfogó prevenciós hatását - fizikai szinten! 

 

Szabóné Mariann:

- Csontritkulás méréskor az orvos csodálkozott a legjobban, mondta, hogy 18 évesnek megfelelő, pedig 55 éves vagyok

 

Várhidi Éva:

- Csontritkulásos festőnő 3 évig nem tudott a fájdalmai miatt alkotni, 1 doboz Imune beszedése után újra visszatért alkotókedve és állóképessége

 

Petrik Anikó:

-  A 80 éves néni cukros. kb 2 hónapja algafogyasztó, de közben a dr. levágta a kisujját, mert nem gyógyult a seb, viszont most hegesedik, s begyógyult a seb. A lányának a csontritkulásban lettek jók az eredmények, de a héten újra elvitt 2 dobozzal, mert a pajzsmirigyére operálni akarják, viszont ő tiltakozik ellene. 

 

Horváth Magdi:

 -  81 éves vagyok, fél éve szedem az algát, rendbe jött a vérnyomásom, a pajzsmirigyem, a frontérzékenységem, a csontritkulásom.

 

Gömöri Györgyné:                                
 - Csontritkulást diagnosztizáltak, és már nincs kalcium hiányom, hála az algának, viszont még elég sok problémám van a lábaimmal. 

 

Piroska Dunaújváros
    - A barátnőmnek a fogorvosa javasolta, hogy a fogbeültetése miatt szedjen valamilyen csonterősítőt, mert rosszul áll ezen a téren. Két hónap múlva (3x2 alga szedés után) az orvos meglepődve kérdezte, hogy mit csinált magával, mert az addigi tapasztalatai szerint: nem várt módon, nagyon jól beágyazódott az előző beültetés, a csontosodás szépen megmutatkozott. Barátnőm természetesen nem hallgatta el az algák szedését. A fogorvos további tájékoztatást kért, ami meg is történik ezen a héten.

 

Irén
    - Tapasztalat: ez év június elején kezdődtek a fájdalmaim a bal csípőmben. 1,5 hete szedem az algákat és a fájdalom sokat enyhültCsontfelritkulás a diagnózis.
    - Kipróbáltam, hogy milyen érzés, ha nem szedem... ajánlani tudom mindenkinek, mert több jó hatását is tapasztaltam magamon.
    - Fogyás, vérnyomás csökkenés, a körmeim törékenysége csökkent, jobb közérzet, jobb erőnlét... vércukor csökkenés... jobb, élesebb látás, szellemi frissesség!

 

 

 

Az Imune nem gyógyszer, "csupán" a táplálkozásunk és ezáltal szervezetünk öngyógyító képességének rendbetételben segít.

Gyógyszeres kezelés alatt álló betegek, kezelőorvos utasítására csökkentheti a z előírt gyógyszert adag mennyiségét.

Transzplantált betegeknek az Imune alga fogyasztása, erős immunerősítő hatása miatt nem javasolt!

 

blog comments powered by Disqus