Termékek Menü

Imune fogyasztóim gyorsan javulnak

 Imune fogyasztóim gyorsan javulnak

"Ez legtöbbször elég is, és ehhez a Wellstar Imune alga.."

 

Hiszek az algákban és az algafogyasztásban. Vallom hogy szervezet hiánynak felszámolása és öngyógyító rendszerek megtámogatása, az alap minden gyógyulási folyamathoz. Ez legtöbbször elég is, és ehhez a Wellstar Imune alga a legkompetensebb és leghatékonyabb út. 

Szükség lehet gyógyszerre, mankó(zás) gyanánt. Átmenetileg. Az Imune fogyasztóim gyorsan javulnak a mozgásszervi, ízületi problémákból. Javul az alvásuk minősége, nő az energia színt, csökken a testsúly a derék-hastájék karcsúsodik. Valamennyi egészség probléma gyorsan tud javulni, vagy akár meg is szűnik. Örvendetes módon nő a mozgáskedv és –igény, csakúgy a folyadék (víz) fogyasztása, erre kellően kapacitálom is természetesen az algafogyasztóimat. 

Továbbá átalakulnak az étkezési szokások is. Hiszem a hiányok és a depresszió csökkenésével a szervezet egyre inkább jelez, mikor mire van szüksége, a mennyiségről nem is beszélve. Csökken az édességigény, szénhidrátfüggőség, továbbá az élvezeti szerek és energiaitalok igénye és fogyasztása is visszaszorul. A gyógyszerszükségletről nem is szólva. Az egészség és az életminőség növekedése mellett garantáltan pénz marad a család számára, javaslom a folyamatos rendszeres fogyasztást. Hatékony, igazán megfizethető eszköz az egészséghez. Minden család asztalára odakerülhet.

Dr Farkas Gyöngyi gyorsdiagnosztikával foglalkozó orvos.

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk