Termékek Menü

Parkinson-kór, Stroke, Sclerosis multiplex - tapasztalatok

Csuka György
2018. 02. 25. 10:54:28
 Parkinson-kór, Stroke, Sclerosis multiplex - tapasztalatok

Parkinson-kór, Stroke, Sclerosis multiplex, idegrendszeri betegségek

 

 

 

Rózsás Regina

- Nekem nagyon fontos volt hallanom, hogy nem létezik örökletes betegség, lévén édesanyám SM beteg. Sok más egyéb mellett ezt is köszönöm a tanfolyamnak, a Germán Gyógytudománynak. :) - Édesanyám SM-betegként, 3 év bénultság és 1 év Imune alga szedés után a múlt hónapban percekre ugyan, de a lábára állt. Három gyógyszerét elhagyhatta, a célokon, megoldásokon dolgozik. A többi már ezen múlik de az algák jelentősen hozzájárultak a megfelelő izomműködéséhez. 


Z. Melinda
    - Tapasztalat: Édesapám 1 éves Parkinson-kórral, 8 éves 2 típusú cukorbetegséggel, mellette agyérmeszesedésselagysorvadással volt beteg 6 éve. Az Imune alga kapszulával akkor ismerkedtem meg, amikor már nem írtak fel gyógyszert. Teljesen jó volt a vérképe, a laboreredményei is. Fel tudott állni, lett ereje, pár hét múlva pedig együtt vacsoráztunk a konyhában, megismert, mosolyogni tudott és viccelődni is.

Pásztor Gabriella:

Strokos betegeim, akik nem értették, mi az alga, mert itt még nincs angolul csak bíztak bennem, nagyon sok
javulást értek el, sokkal energikusabbak jobb kedvűek és kérik folyamatosan. Parkinsonos betegeim kézremegése megszűnt az
alga szedésével. Köszönöm Nektek Karesz azt a sok pozitív energiát, amit kaptam a múltkor Tőletek. Azóta is végzem a
gyakorlatokat szorgalmasan, mert működik.

Pásztor Gabriella - London

- Sclerózis multiplexes betegem szedte, szedi az algát, 35 éves és panaszmentes lett! Köszönjük Karesz a sok tanácsot :)

Várdai Erzsébet:

- Félév után jó a cukorszintem gyógyszer nélkül, vitálisabb vagyok. SM beteg ismerősöm jár, fut, biciklizik, "mellrákos" betegnek csökkent a daganat mérete, nem kell műteni, inzulin rezisztens menyünk gyógyszer nélkül jól van és másokat gyógyít.

 

Sclerosis multiplex orvos véleménye

Dr Duray Péter

belgyógyász, reumatológus, mozgásszervi rehabilitációs szakorvos, sportorvos

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk