Weboldalunk használatával jóvá hagyja a Cookiek használatát, a Cookiek kapcsolatos írányelv értelmében.

Az algák hatása nem csak ígéret!

Csuka György
2019. 06. 23. 19:32:20
Az algák hatása nem csak ígéret!

 

A zöld alga komplex hatása nem csak ígéret!

 

Biztos hallottad már ezt a mondatott „ezt a gyógynövényt erre fogyaszd” „ezt a táplálékkiegészítőt pedig arra fogyaszd” és vártad, hogy bekövetkezzen a hatás, vagy ha volt is hatás, nem volt igazi áttörés a meglévő betegségekben. Aztán következtek a próbálkozások sorai, viszont ezek a próbálkozások azt eredményezték, továbbra is fenn áll a meglévő betegséged. De nem minden esetben van így! Vannak nagyon hatásos termékek, sőt ami természetes az mind hasznos a szervezetnek. 

De sajnos a statisztikák nem ezt mutatják, évről évre egyre több beteg van Magyarországon, és sajnos már gyerekkorban kialakulnak a krónikus betegségek, amivel egész életen át kell élni egy embernek. 

 

 

Alga készítmények megelőzésre, prevencióra 

Azt vettük észre, ha már kialakultak a betegségek, csak szimplán életmódváltással, ami elengedhetetlen, nem mindig sikerül vissza szerezni az egészséget. Viszont a megelőzés, egy kiegyensúlyozott életmóddal, amit ha megtervezünk, takar egy egészséges étrendet, mozgást, kevesebb stresszt, stb.. azzal viszont nagyrészt megelőzhetőek azok a betegségek, ami manapság népbetegségeknek számít.

Imunex Alga hatása nem csak ígéret

Az elmúlt időszak azt figyeltük meg, akik útvesztőben voltak, és nem találtak megoldást a betegségükre, az IMUNEX Alga komplex  fél éves fogyasztás után gyökeres változás hozott az életükben. Minőségi életet élnek, és ezt nem csak a közérzetükben érzik ezek az emberek, de a kontroll eredmények, mind visszaigazolják. 

Az algafogyasztók túlnyomó része, még az életmódján sem változtatott, még is kiemelkedő eredményeket értek el. Viszont ez nem jelenti azt, hogy ami nem hasznos szervezetnek, azzal tömjük magunkat, inkább legyen pl. az étrendünk is olyan tudatos, mint amilyen tudatosan fogyasztjuk az algákat. Akkor viszont biztosak lehetünk abban, hogy közérzetünk mindig minőségi lesz, és az életünk hátralévő része egészségben fog eltelni.

 

Miért vagyunk ennyire biztosak abban, hogy az alga komplex hatása nem csak ígéret?

  • Mert nem csak a hatóanyagok, vitálanyagok, ami kiemelkedő mennyiségben, természetes, szerves formában tartalmaznak az algák.
  • Nem csak a tapasztalatok ami összegyűlt, különböző betegségekben szenvedő betegektől.

 Azért vagyunk optimisták, mert azok az emberek, akik rendszeresen fogyasztják az IMUNEX Alga komplexet, (voltak nagyon súlyosak is) a mai napig jól érzik magukat. Évről-évre a betegségük nem tér vissza, nem járnak rendszeresen az orvoshoz, legfeljebb kontrollra, ahol meg is dicsérik az eredményeket. 

 

 

blog comments powered by Disqus