Termékek Menü

Az algák hatása nem csak ígéret!

Csuka György
2019. 06. 23. 19:32:20
Az algák hatása nem csak ígéret!

 

Eddig csak ígéreteket kaptál? Az algák nem csak ígéretek sokasága, ez már valóság!

 

 

Biztos hallottad már ezt a mondatott „ezt a gyógynövényt erre fogyaszd” „ezt a táplálékkiegészítőt pedig arra fogyaszd” és vártad, hogy bekövetkezzen a hatás, vagy ha volt is hatás, nem volt igazi áttörés a meglévő betegségekben. Aztán következtek a próbálkozások sorai, („amire azt mondom jó jel, mert nem adod fel”) viszont ezek a próbálkozások azt eredményezték, továbbra is fenn áll a meglévő betegséged. De nem minden esetben van így! Vannak nagyon hatásos termékek, sőt ami természetes az mind hasznos a szervezetnek. 

De sajnos a statisztikák nem ezt mutatják, évről évre egyre több beteg van Magyarországon, és sajnos már gyerekkorban kialakulnak a krónikus betegségek, amivel egész életen át kell élni egy embernek. 

 

 

Megelőzés, prevenció

Azt vettük észre, ha már kialakultak a betegségek, csak szimplán életmódváltással, ami elengedhetetlen, nem mindig sikerül vissza szerezni az egészséget. Viszont a megelőzés, egy kiegyensúlyozott életmóddal, amit ha megtervezünk, takar egy egészséges étrendet, mozgást, kevesebb stresszt, stb.. azzal viszont nagyrészt megelőzhetőek azok a betegségek, ami manapság népbetegségeknek számít.

Algák hatása nem csak ígéret

Konkrétan egy alga komplexről van szó „Green Gold Imune” ami nem tud elveszni a több ezer „hasznosnak mondott” táplálékkiegészítők között.

Az elmúlt 10 év alapján (most 2019) azt figyeltük meg, akik útvesztőben voltak, és nem találtak megoldást a betegségükre, a Green Gold Imune kb. fél éves fogyasztás után gyökeres változás hozott az életükben. Minőségi életet élnek, és ezt nem csak a közérzetükben érzik ezek az emberek, de a kontrol eredmények, mind visszaigazolják. 

Az algafogyasztók túlnyomó része, még az életmódján sem változtatott, még is kiemelkedő eredményeket értek el. Viszont ez nem jelenti azt, hogy ami nem hasznos szervezetnek, azzal tömjük magunkat, inkább legyen pl. az étrendünk is olyan tudatos, mint amilyen tudatosan fogyasztjuk az algákat. Akkor viszont biztosak lehetünk abban, hogy közérzetünk mindig minőségi lesz, és az életünk hátralévő része egészségben fog eltelni.

Miért vagyunk ennyire biztosak abban, hogy az algák nem csak ígéret?

  • Mert nem csak a hatóanyagok, vitálanyagok, ami kiemelkedő mennyiségben, természetes, szerves formában tartalmaznak az algák.
  • Nem csak a tapasztalatok, ami 10 év alatt összegyűlt, több ezer különböző betegségekben szenvedő betegektől.
  • Nem csak azok az orvosok, akik nevüket adták, és elmondták a véleményüket, milyen súlyos betegségekben is segítettek az algák.

 Azért vagyunk optimisták, mert azok az emberek, akik rendszeresen fogyasztják a Green Gold Imunet, vannak akik 2-3 éve, vannak akik már 8-10 éve. Ezek között az emberek között NEM VOLT ELHALÁLOZÁS. Azt hiszem, ez a statisztika mindent elmond!

 

 

blog comments powered by Disqus