Termékek Menü

Gluténmenetes Alga fagyi vegetáriánusoknak is

Csuka György
2017-07-08 09:02:26
Gluténmenetes Alga fagyi vegetáriánusoknak is

 

Glutémmentes vegán fagylalt elkészítésére  kókusztejet használj

 

 

​Az egészséges zsírokban és antioxidánsokban gazdag kókusztej a tejszínmentes alternatíva a hagyományos fagylalt receptekhez használt nehéz krémet. A laurinsav tartalom elősegítheti az anyagcserét és támogathatja az immunrendszert. A zsírsavak szintén csodálatos tápanyagok a bőr és a haj számára. A kókusztej gazdag és krémes aromát kölcsönöz a fagylaltnak, amely ellenállhatatlan.

A fagylaltot kakaóbabokkal helyezd el, mielőtt kiszolgálnád így  egy finom csokoládés ízt is kapsz. A kakaószemek alapvetően csokoládé a legtisztább formában, mielőtt bármilyen cukrot vagy krémet hozzáadnál. Ez azt jelenti, hogy tele van antioxidánsokkal és ásványi anyagokkal, mint a vas és a magnézium. Természetes zöld színt, amit az alga adja a fagylaltnak.

Remélem tudtam segíteni hogy megkapj egy  tápláló ízletes, gluténmentes  vegán alga fagylalt receptet.

Hozzávalók

40 dkg teljes zsírtartalmú kókusztej

1/4 csésze agáv szirupot vagy juharszirupot

1 teáskanál Imune ( több kapszulát szét bontva)

1 evőkanál kakaóbab

Elkészítése:

 

Egy keverőben keverje össze az összes összetevőt, kivéve a kakaóbabokat. Ha nem rendelkezik keverővel, használhatja a huzal habverővel az összetevők kombinálásához.

 

 

Vigyük át a keveréket egy tálba. Fedjük le és helyezzük a fagyasztóba legalább 3-4 órán keresztül. Tálalás előtt hagyja a keveréket 20 percig felengedni, hogy közepes vagy nagyméretű süti pálcával lehessen kanalazni.

Szórja meg a kakaóbabokat tetején tálalás előtt.

 

 

 

blog comments powered by Disqus