Weboldalunk használatával jóvá hagyja a Cookiek használatát, a Cookiek kapcsolatos írányelv értelmében.

Család amely Imunex alga készítményt fogyaszt

Család amely Imunex alga készítményt fogyaszt

 

Imunex alga a Magyar családok életében 

 

Több olyan családot ismerek, ahol a gyerekek, szülők, nagyszülők egyformán, ellentét nélkül minden családtag fogyasztja az Imunex alga komplexet. 
 
 

Imunex alga megfigyelések 

Kapcsolatban állunk több családdal, és figyelemmel kísérjük mennyit változott az életminőségük azoknak a családoknak, akik több hónapja, több mint egy éve fogyasztják az Imunex alga komplexet.
Az eredmény önmagáért beszél, a beszámolók alapján! Mivel szoros kapcsolatban állunk a családokkal, ezek a családok egyöntetüen arról számolnak be, amióta szedik az Imunex alga készítményt, a több évig tartó betegségre, ennyire pozitív hatást eddig semmivel nem tudtak elérni. 
Hozzáteszem, amikor kapcsolatba léptem ezekkel a családokkal, érdekes mód minden egyes család arról beszélt, milyen betegségekben szenvednek, mennyire kétségbe vannak esve, mert annyi mindent kipróbáltak már.
 
 

Ami természetes étrend-kiegészítő az hasznos szervezetnek

Az én nézetem az, minden ami természetes az hasznos a szervezetünknek, (próbálom megnyugtatni) mert jó úton járnak, mivel nem a szintetikus módszerben keresik a megoldást. Ebben az esetben, a természetes kiegészítők közül, azt kell kiválasztani ami egy-két doboz után már hoz pozitív eredményt hoz, az adott betegségben. Sőt az sem hátrány ha nem csak az adott betegségben segít, hanem ami mellette még a szövődménynek a része, és a másik, és a harmadik betegségben is javulás történik.
Amit szoktam javasolni, nyugodtan kipróbálhat más terméket, termékeket, és ha nem hozza a várt eredményt, akkor térjünk vissza az algákra.
(Termékeket azért írtam, mert többször hallottam hogy megemlítik, erre a betegségre ezt szedte, arra betegségre azt szedte, amarra ilyen, olyan vitamint, kiegészítőt.)
Voltak esetek, hogy kérte az alga készítményt, de mellette szedett más étrend-kiegészítőt is. Pár hónap múlva felhívott, és szeretne rendelni az Imunex algákból. Elmondta hogy négy fajta terméket fogyasztott, és tesztelte őket. Azt vette észre, hogy amíg szedte az algákat addig a betegsége nem jelentkezett, viszont ahogy elhagyta az algákat, és többi terméket tovább fogyasztotta, vissza tért a betegsége. Ez csak egy példa volt a sok, sok, sok közül.
 
 

Imunex alga fogyasztó családok

A kapcsolataink az Imunex alga fogyasztó családokkal, úgy érzem nem csak eladott termékről szól. Jó érzés olyat adni, amit én is használok évek ót, és ezt lelkiismeretfurdalás nélkül átadva családoknak, akár megelőzésre, ne alakuljon ki betegség, akár beteg családoknak, akik minőségi, egészségesebb életet tudnak élni, ilyen civilizációs betegségek mellett. 
 
 
 

Imunex alga megfigyelések más családoknál

Sajnos nem minden család áll így ehhez a témához. Én úgy gondolom ez inkább a nem utánajárás, tájékozatlanságból származik. 
Több esetben megkaptam azt a választ, "én ebben nem hiszek, ez kuruzslás", vagy "annyi ilyet hallottam már, ez is csak egy felkapott valami", vagy, " ha ez ennyire jó, akkor miért nem ezt használják az orvosok" vagy, " én már kipróbáltam mindent, drágábbnál, drágábbat, ez csak egy pénzlehúzás" és sorolhatnám a válaszokat. A gond ezzel csak egy! Nem tudom hogy büszkeségük, vagy az ego, vagy azért mert ez természetes hogy mindenki beteg, vagy anyagi megfontoltságból. De a tények, a statisztika sajnos azt mutatja, hogy évről-évre, nem változik a betegségük, sőt súlyosbodnak, és további szövődmények alakulnak ki. Ezt azért merem leírni, mert látom hogy egy évben hányszor betegek ezek a családok, és ahogy mennek az évek egyre többször előfordul. Ez nem csak a szülőknél, nem csak a nagyszülőknél figyelhető meg, de a gyerekek is ugyanúgy szenvedők. 
 
 

A két család típus összehasonlítása

Az Imunex alga fogyasztó családok megfigyelése, statisztikája egyértelműen azt tükrözi, az eltelt hónapok, évek, az ő javukra szól. A másik család megfigyelése, statisztikája azt mutatja, az eltelt hónapok, évek, nem stagnáltak le a betegségek,  inkább romlott az állapotuk. 
Ha ezt anyagi megfontoltságból nézzük, akkor is azok a családok vannak előnyben akik algákat fogyasztanak. 
Alga fogyasztó családnak, nézzünk egy havi adag átlagát: két szülő, két gyerek, (egyik 12 év alatti, 2 db kapsz.. másik 12 év feletti 4db kapsz..) két nagyszülő.
 
 
 

Hattagú családnak Imunex alga ára

(Maximális javasolt mennyiséggel 6 db kapszulával számolva, 4 kapszula hosszútávon megfelel prevencióra, színtentartásra)
Havi öt doboz 42.700 Ft osztva hat fogyasztóval, ez havi 7.116 Ft/ ember. 
Havi 7.116 Ft ba kerül az, hogy hónapról-hónapra, évről-évre minőségi, egészségesebb életet éljenek az Imunex alga fogyasztó családok.
Csak összehasonlítás végett mit tartalmaz az Imunex alga komplex: Összetevőkről itt olvashat
Ha anyagi megfontoltságból nézünk más családokat: sajnos a betegség sokkal többe kerül, és ennek többszörösét is kifizetik.
A megfigyelések az Imunex alga fogyasztó családoknál, a statisztikák, mind alátámasztják az alga készítmények különleges tulajdonságait.
 
 
 
 
 
blog comments powered by Disqus