Alga készítmények gyerekeknek

Csuka György
2017. 06. 26. 12:13:05
Alga készítmények gyerekeknek

 

 

 

Az alga készítmények gyerekeknek még fontosabb 

 

Sokszor arról beszélünk a felnőtteknek miért érdemes szedni az algákat.

 

A legfontosabb mellett elmegyünk, ha már mi szedjük, akkor gondoljunk arra hogy a gyermekeink is szedjék, ezt semmi másért hogy  ők egészségesen tudjanak felnőni. Ez ne egy pillanatnyi fellángolás legyen, amit nagyon sok ember elkövet, „jó most szedjük, mert annyi mindent hallottam az algákról ”

Túl sok beteg gyerek van ahhoz, hogy ezt luxust megengedjük magunknak, már csak akkor nyúlunk segítségért, ha már megbetegszik a gyerek.

Megelőzés kell szemelé helyezni, így sok betegség elkerülhető!

Mi szülők, mindent megadunk a gyereknek, (pl csoki, fagyi, cukorka,) amivel sajnos hosszú távon csak ártunk a gyermekeinknek, és csodálkozunk hogy miért betegszenek meg. 

Nem hiszem, hogy napi 95 Ft- on, múlik, ennyibe kerül az Imunex alga napi adagja. Úgy érzem ennél sokkal többet elköltünk naponta olyan dolgokra ami nem az egészségünk.

Egy fejlődésben lévő gyereknek, még nagyobb hangsúlyt kell fektetni, hogy a tápanyagok be jussanak a szervezetébe. ( nem a gumi vitaminra gondoltam) Hiszen hónapról- hónapra, nőnek, fejlődnek, ezt pótolni kell, és ezt a kakaós csigából nehéz lesz fedezni. 

Az én alga tapasztalatom mint szülő, én is mindent ugyan úgy megadok a gyereknek ami tőlem telik.

Nem tiltom el a fagyitól, a gumicukortól, egyéb finomságoktól, de inkább ha lehet, gyümölccsel oldom meg az édességet. 

 

Imunex algát, fiam is szedi, akárhogy is nézem, előtte még nyáron is vírusos megfázással, lázzal szenvedett. Sok mindent megoldottunk az algával, pl, fájt a hasa mert elrontotta, szét szedtem a kapszulát, össze kevertem 1dl vízzel, húsz perc múlva nem fájt a hasa. Fájt a feje, ugyan ezt csináltuk fejfájás elmúlt. Herpesz ki jött a szája fölött, előtte kentük amit herpeszre adtak, kipróbáltam az algát két nap után, estére már teljesen leapadt. Rögtön észre veszem ha nem szedi, (mivel anyukájával él, nem mindennap látom) a szája széle ki van repedve, ezt két nap alatt megoldjuk,..

 

 

blog comments powered by Disqus