Termékek Menü

Fogyás 6 hét alatt 6 kiló mínusz - Laura története

Fogyás 6 hét alatt 6 kiló mínusz - Laura története

Laura története nagyon vidám és motiváló: 6 hét alatt kis híján 6 kilót dobott le...

 

 

 

- és ami a legfontosabb: a súlyvesztés zsírból történt! Ez nagyon fontos, hiszen a legtöbb fogyókúra izomvesztéssel jár... Olvasd el Laura történetét, hogy átlásd, hogyan érte el ezt a látványos eredményt!

Laura története nagyon vidám és motiváló: 6 hét alatt kis híján 6 kilót dobott le - és ami a legfontosabb: a súlyvesztés zsírból történt! Íme a története: Laura 23 évesen, döntött úgy, hogy ledob 5-8 kilót, a fittebb, jobb közérzet érdekében. Mivel végzős mentőtiszt-hallgatóként és kórházi ápolóként dolgozott, első lépésként a vitalitás növelése érdekében a Green Gold Imune készítményt iktatta be az étrendjébe. Korábban már volt egy nagyon pozitív tapasztalata ezzel a termékkel (4 hét alatt szinte teljesen elmúlt a pikkelysömöre), így lelkesen kezdett bele újra az alga szedésébe.

 

Második lépésként a mozgást iktatta be a mindennapjaiba (de legalábbis heti 3-4 alkalommal), hogy a fogyás biztosan beinduljon - méghozzá zsírból, az izomzat megtartása mellet - esténként a BYAS fehérje turmixot fogyasztotta. Kiegészítésként pedig az XLR8 kapszulát is szedte, hiszen az omega-3 tovább segíti a fogyási folyamatokat - illetve a bőr alkalmazkodását a fogyás során.

A kilók olvadni kezdtek róla, az eredmény pedig önmagáért beszél:

 

  • súly: -5,7 kg
  • testzsír: -4%
  • izom: +2%
  • derék: -9 cm
  • csípő: -7 cm
  • comb: -5 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha kérdésed van, kérdezz minket!

Kapcsolódó termékek

Még több infóért iratkozz fel hírlevelünkre!

Tartalomhoz tartozó címkék: alga fehérje fogyás
blog comments powered by Disqus