Asztaxanthin természetesen javítja immunválaszt

Asztaxanthin természetesen javítja immunválaszt

 

 

 

Asztaxanthin hatása az immunrendszerre 

 

Az Asztaxanthin természetesen csökkentheti oxidációs stádiumát és javíthatja immunválaszát.

Az immunrendszer, test rendőrsége. Ez az első és talán az utolsó védelmi vonal a vírusok, baktériumok és más betolakodók ellen.

 

Ha immunrendszere nem tud időben reagálni, akkor a betegségek könnyen bejuthatnak a szervezetbe, és az egészségben leküzdhetetlen károkat okozhatnak. Ezért az immunválasz kiemelkedő jelentőségű.

 

Sok minden zavarhatja a normál immunválaszt, ideértve a HIV-t, valamint a tartós gyulladást. A túl sok szabadgyök által okozott oxidatív stressz káros hatással lehet az immunválaszra.

 

Robusztus antioxidánsként az Asztaxantin természetes módon csökkenti az oxidatív stresszt és biztosítja immunrendszer optimális működését.

Egy 2010-es emberi tanulmányban a La Haye Labs, Inc., a koreai Inha Egyetem és a Washingtoni Állami Egyetem kutatócsoportja 42 egészséges nőt vizsgált az asztaxantint 8 héten át. Megállapították, hogy azok, akik az asztaxantint használják, a csökkent DNS-károsodás és az immunválasz javulásának jeleit mutatták.

Egy másik, 2015-ben közzétett tanulmányban a kutatók az tesztcső és az egerek vizsgálatán keresztül megvizsgálták az asztaxantin nyirokrendszeri hatásait. Megjegyezték, hogy az asztaxantin jelenléte arra ösztönözte a nyirokmirigyeket, hogy több limfocitát termeljenek, amelyek ezután stimulálják az immunválaszt.

 

Forrás: Asztaxanthin  kutatás

 

 

blog comments powered by Disqus