Weboldalunk használatával jóvá hagyja a Cookiek használatát, a Cookiek kapcsolatos írányelv értelmében.
10 db - Imunex Alga komplex
81.970 Ft

10 db - Imunex Alga komplex

81.970 Ft
Cikkszám: IMXVI001
Elérhetőség: Raktáron

1 doboz / 180 kapszula - Egy komplexben 5 alga 

Csomag 10 db Imunex alga komplex készítményt tartalmaz 

SZEDÉS - ADAGOLÁS

10 db Imunex alga komplex vásárlás 

6 kapszula fogyasztás esetén, elegendő: 30 napig

Szállítás ingyenes GLS Futár szállítja 

Gyártó: Mannavita
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Imunex alga viszonteladóknak leírás: 

Minden 10 db Imunex alga komplex rendelés 

IMUNEX összetétele:

Az IMUNEX az első alga komplex, mely 5 különleges algát egyesíttet, a szervezet kiegyensúlyozott hosszú távú egészséges működéséhez.

SPIRULINA PLATENSIS

A Spirulina Platensis melyet a WHO "szupertápláléknak" minősített, több mint 4000 vitális anyagot tartalmaz, a legmagasabb biológiai hasznosultsággal! Megtalálhatók benne, az emberi szervezet számára szükséges nélkülözhetetlen vitálanyagok, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, aminosavak, zsírsavak, a legszélesebb spektrumban.

LITHOTHAMNIUM CORALLIOIDES VÖRÖS ALGA (Aqamin)

A lithothamnium alga jelentősége, az igen magas kalcium-tartalmában rejlik! Több mint egyharmada szerves kötésű kalcium, mely az emberi szervezetben 90%-ban fel tud szívódni.

CHLORELLA VULGARIS

A legintenzívebb sejttisztítás: a chlorella egy "méregmágnes", képes megfosztani a sejteket a káros anyagoktól és lerakódásoktól. Nehézfém-kivezető képessége egyedülálló. Méregtelenítés után a vesénk és májunk jobban képes ellátni a feladatait. Rosttartalmának köszönhetően az anyagcserénk is felgyorsul.

HAEMATOOCCUS PLUVIÁLIS: ASZTAXANTHIN

Haematooccus Pluviálisban található asztaxantin, a világ legerősebb antioxidánsaként vált ismertté. Rendkívül hatékonyan védi a szervezetet és nem válik pro-oxidatívvá! Áthatol a vér-agy gáton, illetve a vér-retina gáton is, azaz képes jótékonyan felhalmozódni az agyban és a szemekben.

BARNA ALGA: KLEP

A hormontermeléshez a pajzsmirigynek jó minőségű, szerves jódra van szüksége. A barna alga természetes, szerves jódot biztosít. Ha nem áll rendelkezésre elegendő szerves jód, akkor a pajzsmirigy működése zavart szenved. A kelp segít a pajzsmirigyhormonok termelésében, az anyagcsere szabályozásában,  illetve hozzájárulhat a haj, a bőr és a köröm egészségének megőrzéséhez. A jód rendkívül fontos a testünk számára, a sugárzásokkal szembeni védekezéshez.

Transzplantált betegeknek IMUNEX alga komplex fogyasztása, immunerősítő hatása miatt nem javasolt!

10 db - Imunex Alga komplex  81.970 Ft (bruttó) Viszonteladóknak IMXVI001

  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.