16.570 Ft

ZINZINO ZINOGENE+ 30 db

16.570 Ft
Cikkszám: ZNGN
Elérhetőség: 8 db raktáron

1 doboz / 30 db

ZinoGene+  fukoidánokból - algából kivont természetes poliszacharidokból -, polifenolokból, C-vitaminból és cinkből álló összetett formula, amely támogatja a DNS-szintézist és a sejtosztódást. A rendellenes működésű sejtek felhalmozódása és a regenerációs képesség gyengülése az öregedés elválaszthatatlan jellemzői.

Javasolt napi adag: 1 db - elegendő: 30 napig

Gyártó: Zinzino
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Mennyiségi kedvezmény
2 - 3 db vásárlása esetén
30.660 Ft / db
3 - 4 db vásárlása esetén
44.560 Ft / db
4 db felett
57.490 Ft / db

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

ZinoGene+ az étrend-kiegészítők világának legújabb, élvonalbeli innovációja. Ez a tudományos áttörés egy fukoidánokból - algából kivont természetes poliszacharidokból -, polifenolokból, C-vitaminból és cinkből álló összetett formula, amely támogatja a DNS-szintézist és a sejtosztódást.

A rendellenes működésű sejtek felhalmozódása és a regenerációs képesség gyengülése az öregedés elválaszthatatlan jellemzői. Ételeink tápanyagtartalma befolyásolja, hogy mindez milyen sebességgel zajlik le. A ZinoGene+ megalkotására emiatt került sor.

Kiszerelés: 30db

A ZinoGene+ főbb előnyei

  • Hozzájárul a normál DNS-szintézishez
  • A cink szerepet játszik a sejtosztódásban
  • A sejtek oxidatív stresszel szembeni védelme
  • A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez

Ajánlott felhasználás Felnőttek: Vegyen be naponta 1 tablettát.

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozást..

Figyelmeztetés: ha várandós, kérjük, beszéljen kezelőorvosával, mielőtt elkezdi szedni ezt a kiegészítőt.

Tárolás: szobahőmérsékleten, száraz helyen. Gyermekektől elzárva tartandó!

Hatóanyagok 1 darab tablettában
Adagonként:  
  Kurkumakivonat (kurkumin)     200 mg  
  - ebből kurkuminoidok összesen     170 mg  
  Kvercetin     125 mg  
  Fukoidán     125 mg  
  Fizetin     25 mg  
  Piperin     1,25 mg  
  C-vitamin     12 mg (15%)*  
Cink   1,5 µg (15%)*

A Zinzino Zinogene+ hatóanyagairól

Kurkumakivonat (kurkumin)

Világossárga színével a kurkumin a ZinoGene+ formula sarokköve. A gyömbérek családjának tagjaként a kurkumint a Curcuma longa fajokba tartozó növények termelik. A kurkumint Indiában már több ezer éve használják fűszerként és ájurvédikus hagyományaik részeként. Napjainkban világszerte széles körben használják étrend-kiegészítőkben, kozmetikumokban, ételízesítőkben és ételszínezékekben.

A piacon számos különböző kurkuminkivonat található, de a biohasznosulásuk tekintetében jelentős eltérések vannak, és így sokban különböznek, amikor arról van szó, hogy az összetevők mekkora része vált ki aktív hatást.

A Zinogeneben lévő kurkuminkivonatot, nagyon gondosan válogatjuk össze, így a kurkuminoidok teljes spektrumát tartalmazza. A világ biológiailag leginkább hasznosuló kurkuminját, a HydroCurc® globális díjnyertes összetevőt tartalmazza. Ez jobb felszívódást, és ezáltal jobb hatékonyságot és funkcionalitást jelent.

Kvercetin

A kvercetin egy természetes pigment, amely számos gyümölcsben, zöldségben és gabonafélében megtalálható. Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, és a polifenolok flavonoidoknak nevezett alcsoportjába tartozik. Becslések szerint az átlagember naponta 10–100 mg-ot fogyaszt belőle olyan ételforrásokon keresztül, mint a hagyma, alma, kapribogyó, bogyós gyümölcsök, brokkoli, citrusfélék, cseresznye, kávé, szőlő, zöld tea és vörösbor.

Fontos megjegyezni, hogy az élelmiszerekben lévő kvercetin mennyisége függhet az étel termelésének körülményeitől. Ezért a biohasznosulás és a funkcionalitás optimalizálása érdekében a kvercetin saját szabadalmazott keverékét készítettük el három különböző összetevő felhasználásával, amely két különböző növényi forrásból származik: japánakác és hagyma.

Mint mindig, összetevőink minősége ugyanolyan fontos, mint a mennyiségük, és ez továbbra is elsődleges fontosságú számunkra, amikor azon kvercetinforrásokról van szó, amelyeket ehhez a formulához kiválasztottunk.

Fukoidánok

A barna alga egy fukoidán nevű elemet tartalmaz. A tengeri algából származó fukoidánok tapadásmentes vegyületek (gondoljon rájuk a teflon biológiai megfelelőjeként). Különböző barna algákban, az alganövény sejtfalában találhatók, védve őket a külső stressztől. A fukoidánok tápértéke nem jelent újdonságot.

A fukoidán tartalmú tengeri algát ősi hagyományokban több ezer éve használják. A használatáról szóló legkorábbi bizonyítékok i.e. 12000-re nyúlnak vissza, a chilei Monte Verde-i régészeti ásatásokon ekkorra datálva fedezték fel a használatuk bizonyítékát.

Ma a fukoidánokat magas tápértékű összetevőkként építik be a táplálék-kiegészítőkbe. Tudjuk, hogy a minőség és az ár jelentősen eltér a különböző beszállítók között, ezért úgy döntöttünk, hogy a ZinoGene+ termékünkben exkluzív fukoidán összetevőt alkalmazunk.

ZINZINO ZINOGENE+ 30 db 16.570 Ft (bruttó) Zinzino termékek ZNGN

  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.