17.470 Ft

ZINZINO PROTECT+ 60DB

17.470 Ft
Cikkszám: ZPRTCT
Elérhetőség: 10 db raktáron

1 doboz / 60 db

Zinzino Protect a veleszületett és szerzett immunitás hatékony működését egyaránt elősegítő, egyedülálló, vegán D3-vitamint, illetve élesztőgombából kivont különleges, standardizált 1,3/1,6-béta-glükánokat is tartalmazó készítmény.

Javasolt napi adag: 1 db - elegendő: 60 napig

Gyártó: Zinzino
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Mennyiségi kedvezmény
2 - 3 db vásárlása esetén
33.540 Ft / db
3 - 4 db vásárlása esetén
48.740 Ft / db
4 db felett
62.890 Ft / db

Leírás és Paraméterek

A Zinzino Protect a veleszületett és szerzett immunitás hatékony működését egyaránt elősegítő, egyedülálló, vegán D3-vitamint, illetve élesztőgombából kivont különleges, standardizált 1,3/1,6-béta-glükánokat is tartalmazó készítmény. A Zinzino Protect akkor a leghatékonyabb, ha naponta szedjük, mivel 1-2 naponta újulnak meg a veleszületett immunitásért felelős sejtek, melyeket mind „fel kell tölteni” a hatékony működésük biztosítása érdekében.

Zinzino Protect+ egy olyan természetes étrend-kiegészítő, amely az immunrendszer támogatásán keresztül, a folyamatos jó közérzetet is elősegíti.
A D3-vitamin, a C-vitamin illetve a béta-glükán, nagy segítséget jelentenek, az immunrendszer normál működéséhez.

Kiszerelés: 60 db

Szervezetükben kétféle immunrendszer van: a velünk született és az adaptív. Legtöbbször a velünk született immunrendszer fontosabb szerepet játszik a fertőzések elleni védekezésben. Speciális sejtekből és enzimekből áll, amelyek mindig jelen vannak és készen állnak a mikrobák elleni küzdelemre a fertőzés helyén, amint a veszély megjelenik.

Az adaptív immunrendszer képes emlékezni konkrét kórokozókra, s így tartós védelmet biztosítani a visszatérő fertőzésekkel szemben.
A D-vitamin elengedhetetlen az immunválasz aktiválásához, és a megfelelő mennyiségű bevitele nélkül az immunrendszer kevésbé képes leküzdeni a fertőzéseket.

Ajánlott napi adag:

Felnőtteknek és 12 év feletti gyerekeknek: napi 1 kapszula.

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozást.

A Zinzino Protectet legjobb napi rendszerességgel fogyasztani, mivel az immunsejtek 1-2 naponta újulnak meg, és a hatékony működéshez „tanulásra” van szükségük.

Tárolás: 

Szobahőmérsékleten, száraz helyen. Gyermekektől elzárva tartandó!

A Zinzino Protect főbb előnyei

  • 1-3/1-6 béta-glükánok ultrahatékony, hármas forrású kombinációja. Mindegyik nagy tisztaságú sütőélesztőből származik.
  • C-vitamin és D3-vitamin kombinációja az immunrendszer hathatós támogatásáért.
  • Teljesen természetes és tisztán vegán összetevők szinergikus keveréke a The Vegan Society által is bejegyezve
  • Hatóanyagai hozzájárulnak a megfelelő energiatermelő anyagcseréhez és a normál pszichológiai folyamatok fenntartásához.
  • A benne lévő D-vitamin, fontos szerepet játszik a sejtosztódásban.
  • C-vitamin tartalma hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.
  • Teljesen természetes összetevőket tartalmaz
 Hatóanyag-tartalom kapszulánként: %*
  1-3/1-6 béta-glükán-keverék élesztőből (Saccharomyces cerevisiae)     200 mg    
  D3-vitamin     20 μg   400%  
  C-vitamin     20 mg   25%  

D-vitamin jelentősége

Az egészség szempontjából a legfontosabb vitamin a D3 (kolekalciferol). A D3 -vitamin a bőrben termelődik, amikor elég napfényt kap, de előfordul olyan vegán ételekben is, mint például gombák, illetve olyan nem vegán forrásokban, mint például a zsíros halak, a garnélarák, a tojás és a marhamáj.

Az északi féltekén a napfény mennyisége korlátozott a téli időszakban, ezért a bőr nem képes elég D3 -vitamint termelni. Az elégtelen D-vitamin-bevitel elég gyakori, ezért a táplálékkiegészítők döntő szerepet játszanak az alacsony D-vitamin-szint megelőzésében és kezelésében. A D3-vitamin előállításának egyik fő vegán forrása a zuzmó. A Zinziono Protect+ vegán D3 -vitaminja biotermesztésű, GMO-mentes zuzmóból származik.

C-vitamin jelentősége

A szervezetben az oxidatív stressz az életszakaszok során, de napról napra is változik. Olyan helyzetekben, amikor például a légszennyezés, a hő, a napsütés, utazás vagy nagy intenzitású testmozgás hatására szintje megnő, a testünknek több antioxidánsra van szüksége.

Az antioxidánsok egyfajta belső semlegesítőszerként fontos szerepet játszanak sejtjeink védelmében az oxidatív stresszel szemben.
Zinzino Protect+ a C-vitamin néven ismert rendkívül hatékony antioxidánst tartalmazza, amely hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

Az immunerősítő 1-3/1-6 béta-glükánok

A Zinzino Protect+ 1-3/1-6 béta-glükánjai sütőélesztőtörzsekből kivont különleges, szabványosított formulával készülnek. A béta-glükánok erősítik a velünk született immunsejteket, hatékonyabbá téve működésüket. Természetes módon fordulnak elő olyan élelmiszerekben, mint a sütőélesztő, a sörélesztő, a shiitakegomba és néhány gabonaféle, ezeket azonban ritkán fogyasztjuk a mai modern étrendben.

ZINZINO PROTECT+ 60DB 17.470 Ft (bruttó) Zinzino termékek ZPRTCT

  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.