Termékek Menü

Green Gold IMUNE® - Kampány, Wellstar nyereménysorsolás

 

 

Gratulálunk a kampány 2019. májusi győzteseinek:

 

 

Külön gratulálunk Takács Ernőnének ALGAZONA rendszeres vásárlója.

 

A modern életforma sokféleképpen emészti energiánkat és vitalitásunkat: legyen az sport, munka, család vagy szabadidős tevékenység. A WellStar ideális megoldást nyújt ezekre a kihívásokra: Green Gold IMUNE®.

 
A Green Gold IMUNE® nem más, mint vitális anyagok különleges kombinációja, amely a négy leghatékonyabb algafajtából származik. A Haematococcus Pluvialis algából nyert és a világ legerősebb sejtvédő antioxidánsának számító asztaxanthint, több ezer vitális anyaggal kombinálja, amely rendkívül nagy biológiai hasznosulást nyújtó tulajdonságát a Spirulina Platensis, Lithothamnium Calcareum és a Chlorella Vulgaris algából meríti.
A Green Gold IMUNE® fogyasztása, jelentős vitamin-, ásványi anyag-, enzim-, nyomelem-, fitokemikália-, esszenciális aminosav-, valamint a a világ legerősebb antioxidánsának számító asztaxanthin tartalmának köszönhetően, nélkülözhetetlen minden napi vitalitásunk biztosításához.
Green Gold IMUNE®
Nagyobb vitalitás.
Jobb erőnlét.
Jobb ellenállóképesség.
A Green Gold IMUNE® termékben lévő mikroalga olyan természetes növényi összetevő, amely rekordmennyiségű vitális anyagot tartalmaz és számos pozitív hatást gyakorol a szervezetre, amelyet világszerte több ezer tanulmány vizsgált és igazolt. Egészségre gyakorolt rendkívül pozitív hatását számos egyetem és tudományos intézet dokumentálta. A publikációk olyan kutatási projektek széles körét fedik le, amelyek vérnyomáscsökkentő, koleszterinszint-csökkentő, vagy gyulladáscsökkentő hatásáról számol be, valamint az izomtömeg növelésében, az anyagcsere felgyorsításában és a vércukorszint csökkentésében betöltött jelentős szerepéről.

 

       Hogyan vehet részt a kampányban:      

 

 

   Bővebb tájékoztató ITT   

 

 

 

Mivel Önnek nincs ID száma, ezért a nyomtatványon a „Wellstar ID” számhoz, a következőt írja be:

„ID 423115 Csuka Györgytől vásároltam „

 

Ha nem tud nyomtatni, a nyomtatvány alapján kell leírni az adatokat, a kért tapasztalatot.

 

 

 

Green Gold IMUNE® - Kampány, nyereménysorsolás
Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.