Termékek Menü

Szemránckezelő - Byas Move MPST EYE LIFTER

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
29.980 Ft
Cikkszám: BYAS30000
Elérhetőség: Raktáron

 

 34.680 Ft  

29.980Ft

Részletek a leírásban

*Szállítás ingyenes - 5 munkanap alatt 

Elöször regisztráljon:  előnyösebb vásárlási feltételek, aktuális akciók, hírlevelek

Regisztráció

Gyártó: Wellstar termékek
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:

Youtube videók

Algák

Leírás és Paraméterek

A BYAS MOVE MPST® Eye Lifter párhuzamosan dolgozik az iontoforézissel és a mikrovibrációs eljárásokkal.

A BYAS MOVE MPST® Eye Lifterrel végzett kezelésekhez kizárólag a pozitívan ionizált exkluzív BYAS hatóanyag-komplexumot használja, amely a szemkörnyéki bőr ápolására alkalmas speciális, bimolekuláris hyaluronsabvól és a kiváló minőségű, öregedésgátló hatóanyagként számon tartott Gatuline-ból áll.

ALKALMAZÁS 

• Vegye le a kupakot és kapcsolja be az Eye Liftert. Ehhez nyomja meg a nyomókapcsolót röviden, amely a szilikon borító alatt, a készülék hátoldalán, alul található. 

• A BYAS MOVE MPST® Eye Lifterrel történő kezelést úgy végezze, hogy a kezelő golyót az arc közepétől kifelé haladva, a szem alatti terület mentén gyengéden vezeti, oldalankét 5-10 alkalommal. 

• A BYAS MOVE MPST® Eye Liftert mindig felfelé néző szögben tartsa annak érdekében, hogy a szérum a kezelő golyón keresztül jól felvihető legyen a bőrre. 

• A BYAS MOVE MPST® Eye Liferrel többször is elvégezheti a kezelést a nap folyamán. Amennyiben nagyon érzékeny a bőre, úgy csökkentse a kezelések gyakoriságát. Bőrirritáció esetén konzultáljon orvosával. 

• A készülék kikapcsolásához nyomja meg ismét a nyomókapcsolót röviden. 

• Amennyiben reggel vagy este a BYAS MOVE MPST® Eye Liftert közvetlenül a sminktől megtisztított bőrén alkalmazza, a kezelés tökéletes lezárásaként a BYAS Day Creme és a BYAS Night Creme használatát ajánljuk.

ÖSSZETEVŐK 

Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Alcohol, Sodium Hyaluronate, Acmella Oleracea Extract.

MEGFELELŐSÉG 

Ezennel megerősítjük, hogy a BYAS MOVE MPST® Eye Lifter az EU 2011/65/EU irányvonalnak (egyes veszélyes anyagok elektromos és elektronikus berendezésekben való alkalmazásának korlátozása) és az EU 2004/108/EK irányvonalnak (elektromágneses összeférhetőség) megfelel, és értékesítése így az Európai Unió államaiban engedélyezett. 

Ugyanez érvényes a BYAS Hyaluron Speciális Szérumra, amely a 1223/2009 számú EU rendeletnek (EU kozmetikai termékekről szóló rendelete) megfelel, valamint jegyzékbevétele megtörtént, és értékesítése így az Európai Unió államaiban engedélyezett.

Szemránckezelő - Byas Move MPST EYE LIFTER 29.980 Ft (bruttó) Arcápolás BYAS30000

  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: BYAS, eye lifter, szemránc
Top Imune alga csomagok
Információk