Termékek Menü

Sok mindent kipróbáltam, drágábbnál, drágább fogyasztószereket

Sok mindent kipróbáltam, drágábbnál, drágább fogyasztószereket

„Ezzel a módszerrel fogytam le 43 kilót másfél év alatt”

 

Nagyon elhíztam, egészen 123 kilóig. Sok mindent kipróbáltam, drágábbnál, drágább fogyasztószereket, de egyik sem segített. Míg végül kipróbáltam a Wellsatr termékeket, amivel eredményt értem el a fogyásban, úgy hogy mindent ugyanúgy ettem, mint azelőtt semmit nem vontam meg magamtól. és egy percig sem diétáztam.

A titok csak annyi volt, hogy reggel és este napi egy kapszula Imune, illetve a vacsora 1 kanál Trasformation Shake italpor, megfelelően hígítva. Tavaly hasplasztikám volt a kötényhas miatt, ez csak annyiból érdekes, hogy kérdeztem az orvost mégis mennyi zsírréteg a volt a bőröm alatt?? A válasza nagyon meglepett, azt mondta, szinte semmi… Azt gondolom, ennél többet nem is kell mondanom.

Ezzel a módszerrel fogytam le 43 kilót másfél év alatt, ha még a táplálkozásom is változtattam volna, akkor gyorsabb és még eredményesebb lett volna a fogyás, de én nem akartam változtatni, az eredménnyel így is tökéletesen elégedett vagyok. A család betegségeire is nagy segítség volt az Imune alga!

A mai napig is a család mindennapjaihoz tartozik..

Tóth Johanna, Szigetszentmárton           

Napi 1 adagoló kanál: 2 hónapra elegendő 1 doboz Trasformation Shake

 BYAS Transformation Shake – „ Leírás és Paraméterek” 

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk