Termékek Menü

Nővérem sclerosis multiplexben szenved

Nővérem sclerosis multiplexben szenved

„A kezelőorvosa a kontrol vizsgálaton alig hitt a szemének”

 

Meg szeretném osztani a legnagyobb örömömet az emberekkel, ugyanis 2 hónap alatt 17cm-rel lett kevesebb a csípőm, a súlyom 5kg-mal lett kevesebb.

Miután megismerkedtem a Wellstar termékeivel, természetesen mindent elkezdtem használni: az Imune algát, a Bionic Liftert és a BYAS Body Liftert. napi tízperces tornát iktattam be, és két hét múlva csodálatos eredményt értem el. Két hét múlva csodálatos változást vettem észre a ráncos bőrön, a lábamon, karomon kisimult. Fiatalos lett, alig hittem el, hogy ez az én lábam. A körmeim fényesek, rózsaszínűek, eltűntek a fehér pontok belőle. Gomba módjára nő a hajam, havonta kell festetnem.

Face Liftert az első hónapban heti 3x, második hónapban heti 2x használtam, az arcomon eltűntek a ráncaim, ismerőseim csak csodálkoznak, és kérdezik mi történt velem, hogy ennyire megfiatalodtam?

Természetesen a családom is fogyasztja az algát.

Nővérem sclerosis multiplexben szenved, járókerettel tud csak járni. Súlymérésnél alig tudtuk megmérni, 2 hónap után 2-3 percig segítség nélkül áll, sőt 3-4 métert önállóan tud járni. A kezelőorvosa a kontrol vizsgálaton alig hitt a szemének, ugyanis előzőleg azt mondták neki, a betegségét szinten lehet tartani, de javulás nem várható. Ezek szerint csoda történt, 2 kilót fogyott az algától az első hónapban. Februártól már a Shaket is fogyasztja. 7  cm-rel lett a has- és csípőmérete kevesebb, nagyon boldog, hogy étrend – és életmódváltozás nélkül 6kg-ot fogyott.

23 éves unokám atrópiás dermatitisben szenved. Ennél a betegségnél, amikor belobban, a bőr leválik, szinte széttöredezik. Ilyenkor 1 hétig klinikán kezelik. Idén januárban lobbant be nála, a kollégiumban 2 nap alatt új bőr alakult ki a testén. Ilyenkor korábban nem tudott edzeni, és az izomzata leépült, most ezt megtudta előzni. Mindkét esetben van remény a gyógyulásra, és ez óriási dolog a családban.

Van egy cicám, aki rendszeresen megdézsmálja az alga adagomat. ha nem jól zárom le, és lelöki az asztalról, a kiborult 5-6 szemet megeszi a földről. Amióta ő is fogyasztja, mozgékonyabb.

 

Schüszter Irén, Szeged

 

 

Algafogyasztás orvos szemével

Orvos véleménye scelorosis multiplexről

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk