Termékek Menü

Nem igaz az, hogy mindenről a parlagfű tehet

Nem igaz az, hogy mindenről a parlagfű tehet

"2010-től kezdtem a Wellstar termékek fogyasztását"

 

Tüdőgyógyászként dolgozom, könnyű dolgom van, mivel az allergiával 25 éve foglalkozom, hobbim egyben a hivatásom is. A 80-évektől én is nagyon kellemetlen légúti és bőrallergiás tünetekkel szenvedtem. Hamar rájöttem, a gyógyszerek csak rövidtávú segítséget jelentenek. Az életmód azon belül is a tisztább, dízelkorommentes levegő és a táplálkozás csodákra képes.

Nem igaz az, hogy mindenről a parlagfű tehet. Sokkal inkább az ember és a természet egyensúlyának felbontása. Körülbelül 15 éve kezdtem antioxidánsokat tudományos meggyőződéssel bevezetni a mindennapjaimba.

Nem hoztak teljes sikert, de mivel 5 évvel ezelőtt a daganatos betegséggel is szembe kellett néznem, 8 kemoterápia után már nagy tétje volt az egészségtudatos táplálkozásnak, így 2010-től kezdtem a Wellstar termékek fogyasztását. Az IMUNE kapszulát a kezdetektől és azóta is napi rendszerességgel beépítem az étrendembe, persze kiegészítve a többivel.

Pék Laci barátom külön hozott nekem Berlinből az első IMUNE szállítmányból! Köszönet érte mindenkinek! Újabb kemoterápia szerencsére nem kellett, mellékhatásként pedig se allergia, se asztma, sem reflux, se migrén, se depresszió és még sorolhatnám. Mindez gyógyszer nélkül. Ez a csoda! Ennek következménye, hogy mindenkinek teljes szívből ajánlom!

Dr Kovács Tibor

Tüdőgyógyász, légúti-allergia - specialista

 

blog comments powered by Disqus