Termékek Menü

Algákkal, napi 250Ft az egészség!

Csuka György
2017. 04. 25. 11:10:09
Algákkal, napi 250Ft az egészség!

Imune algával az egészség megörzése, napi 250 Ft-ba keül.

 

 

Imune alga kapszula összetevői

 

     - Spirulina

     - Chlorella

     - Lithothamnium

     - Asztaxanthin 

 

Úgy gondolom 250Ft - t, mindenki megengedhet magának, bármilyen szakmában dolgozol. Legyél alkalmazott, vállalkozó vagy vezető, nem hiszem hogy a pozíciótól függ, inkább attól mit sorolsz előre az értékrendedben. 

 

Sokkal több mindenre költünk el naponta ennyi pénzt, mint az egészségünk:

 

Gondoljuk át csak logikusan! Mire költünk ennyi pénzt naponta, ami nem az egészségünk ? Vegyük sorra:  Napi kávé, cappuccino ami felélénkít és persze az ízéért.

Kis csoki, cukorka, sütemény, egyéb nyalánkságok, ezt megint csak azért mert finom, és egy kis boldogság érzetet ad. Mellékhatásait hosszú távon, szerintem tudjátok mit okoznak.

 

 

 Alkohol, cigaretta, amiből óriási mennyiség fogy el naponta, igaz ezt a cikket nagy valószínűséggel ezek az emberek nem olvassák, és az egészségről itt ne is beszéljünk.

 

 

Gépkocsi, és hogy guruljon is, rendszeres tankolás. Minden második családban van egy, ez persze a kényelmünket szolgálja és hogy eljussunk  A-ból, B, pontba. Sok esetben ezt egy sétával ki lehetne váltani, ami ha rendszeres, egészséges is.

 

 

Mobiltelefon. Igények nőnek ebből már mindenkinek van, életünk fontos része lett. Tudjunk kommunikálni, információt szerezni, ez lehet munka terén is, család és szórakozás terén is. Erre is szépen költünk, de van hogy feleslegesen többet.

 

 

 

Mozi, színház egyéb szórakozás, ami mindenképp kell a mindennapi hajtást gőzt levezetni, kikapcsolódni.

Szépek legyünk, különböző dekorkozmetikumok. Megsúgom, a szépség belülről jön nem az alapozóktól. Erre is költünk szépen.

Televízió, asztali - hordozható számító gép, internet, ezeknek havi díja, ez is mind életünk része. Úgyszintén munka, információ szerzés, szórakozás, kommunikálás. Itt is akad kiadni való pénz. Még sorolhatnám azokat a havi rendszeres pénzkiadásokat  aminek egyáltalán semmi köze az egészséghez.

 

Ez az értékrend, mit sorolunk előrébb vagy hátrébb! 

Erről viszont nem tehetünk hogy ezt a párat amit felsoroltam ezek az elsők. Tudjátok miért? Mert senki nem tanítja azt, az egészség az első, csak utána jön amit egészségesen tudunk élvezni.

Mit csinálunk e-helyett? Amikor baj van, fáj a fogunk, el megyünk fogorvoshoz, ha legfeljebb menthetetlen akkor kihúzzák. De egy cukorbetegséget, allergiát, reumát, csontritkulást, köszvényt, reflux, pajzsmirigy, asztmát, súlyosabbakról nem is beszélve, nem tudnak kihúzni! Ezek a betegségek, és sorolhatnám még ami népbetegségek, ahogy felütik a fejüket, rögtön másképp gondolkodunk! Addig nem idegeskedünk amig nem ér utol valami betegség! 

 

Ebben a pillanatban át értékelődik az értékrendünk, az egészség lesz az első, mindent megteszünk érte hogy visszaszerezzük.

 

Nem fontos elfogadnod, hiszen mindenki azt választ amit akar. De azért hoztam fel ezt a témát, mert 10 éve bizonyít. Több ezer ember tapasztalat áll mögötte akik betegek voltak. Semmi mást nem tettek, beépítették az életmódjukba az algákat, az egészséget rakták az első helyre, így gyökeresen megváltozott az életük.

 

Most kérdezheted mit takar a 250Ft?

Négy féle alga Spirulina, Chlorella, Lithothamnium, Asztaxantin.  ezek az algák egyenként is szupertáplálék. De így, egymást támogatva eredményes hatást vált ki a szervezetben. Napi 3db kapszula = 250Ft, megelőzésre, több féle betegségre elegendő mennyiség. Vannak betegség formák, súlyosabbak, természetesen magasabb adag szükséges. Szakmai tanácsokra orvos válaszol.

 

Mit raksz az első helyre, mit raksz a második helyre? Ez a Te döntésed mi fontos számodra, az életedben. Napi 250Ft - t, mindenki megengedhet magának.

 

 

 A végére, szeretnék idézni  egy Francia filozófustól

„ Életünk első felében az egészségünket áldozzuk fel a pénz megszerzéséért, második felében pénzünket áldozzuk az egészség visszaszerzéséért”  

Voltaire - költő, író, filozófus tizenhetedik században élt.

 Ez a nézet, sokat nem változott az elmúlt háromszáz év alatt. 

blog comments powered by Disqus