Termékek Menü

Mozgásképtelen voltam, térdtől lefelé amputálni akarták a lábam

Mozgásképtelen voltam, térdtől lefelé amputálni akarták a lábam

„mélyvénás trombózis, elhalt a csípőcsontom, sokízületi gyulladást diagnosztizáltak, allergiás lettem, asztmát, COPD-t jeleztek”

 

Gyógyulásom története

1998 áprilisában sokízületi gyulladást diagnosztizáltak, majd pár hónap múlva az utcán meg kellett állnom, mert nem tudtam tovább menni, vasculitist állapítottak meg érfestéssel, rengeteg féle gyógyszert adtak (tablettákban, infúziókban).

A következménye hogy allergiás lettem, és asztmát később COPD-t jeleztek.

Közben mélyvénás trombózissal is voltam kórházban, amelyről kiderült, hogy Baker-cysta.

Az asztmát megelőzően tüdőembóliát mutattak ki, és pár hónap elteltével, 2002 novemberében infarktust kaptam.

Itt a veszprémi kórházban az infarktust követően tájékoztattak, hogy comfejnekrózisom van, az-az teljesen elhalt a csípőcsont a sok szteroidok szedése miatt.

Valójában kutatták, hogy mi okozta a betegségeimet, és így fokozatosan többféle gyógyszert adtak/adagoltak, mellékhatása minden gyógyszernek van.

A vizsgálatok során több biopsziát is elvégeztek, így csont-, máj- és vesebiopsziát is.

Az immunrendszerem teljesen felborult, az arcüregemben polipokat találtak, amelyeket két műtéttel (FESS) eltávolítottak.

Teljesen mozgásképtelen voltam, a férjem mozgatott ápolt.

Itt Veszprémben és a pécsi kórházban is térdtől lefelé amputálni akarták a lábamat. de a férjem nem járult hozzá.

Végül a budapesti érsebészeti klinikán azt mondta a főorvos, amíg sétálni tudok, addig nem kell ilyen beavatkozás, mert tragikus vége lehet, szedjem a gyógyszereket.

A zárójelentéseimmel a leírtakat igazolni tudom.

Természetesen kipróbáltam sok alternatív gyógymódot (akupunktúra, gyógyteák, krémek, energiaátadás stb..) így találkoztam az aloe verával, a Lenkei vitaminnal is.

Az algákból a port és az Imune-t szedem már 2010 november 3-tól, azóta egyedül tudom intézni a házi munkát, nem kell már mindenben segíteni. Szóval jól érzem magam a bőrömben, és még most is saját lábamon járok.

Befejezésül annyit még, Budapesten voltam márciusban kontrolvizsgálaton, ahol a főorvosnő azt mondta, „az utóbbi felülvizsgálatot követően állapotában olyan javulás következett be, amelynek okát nem tudom indokolni”

Az elmúlthéten voltam a tüdőgyógyásznál, szintén kontrol vizsgálaton, ahol a légzésfunkcióm a korábbi 68%-ról  93%-ra javult.

Nagyon örülök az eredményeimnek, mindenkinek kívánok jó egészséget és ne felejtsétek el: az alga maga az élet!

 

Lenkefi Józsefné Veszprém

 

 

 

Orvosok akik már algákat is javasolják

 

 

blog comments powered by Disqus
Top Imune alga csomagok
Információk