Termékek Menü

Mi a különbség, aki szedi, és aki nem szedi az Imune algát?

Csuka György
2018. 04. 30. 08:12:32
Mi a különbség, aki szedi, és aki nem szedi az Imune algát?

Hétvégi utazásom alga tapasztalata

 

 

 

Hétvégen felültem egy buszra ami Németországba vitt. Ezen a buszon csak kizárólag olyan emberek utaztak akik több éve fogyasztják az algákat. 


Most jön a lényeg! Senki nem panaszkodott milyen panaszai vannak, senki nem beszelt arról, itt fáj, ott fáj, orvoshoz járok minden héten, jön a front érzem a lábaimon, a fejemen. Senki egy szóval sem említett hasonlót.

 

Miért tudom hogy így panaszkodnak az emberek? 
Mert felültem egy másik buszra ami 20 perces utazás volt , és a 20 perc alatt, három helyről is csak azt hallottam, "mennyi gyógyszert szed, milyen magas a vérnyomása, a lábai mennyire fájnak", es sorolhatnám, csak a panaszkodás. 


Hozza teszem a Németországi utazás nem 20 perc volt.

A különbség azok az emberek akik nem fogyasztanak algákat, tükrözi a 20 perces utazás. Azok aki több éve Imune alga fogyasztók, valamilyen oknál fogva eszükbe se jut panaszkodni a betegségükről.
Ennek egy magyarázata lehet csak! 


Níncs betegségük, és ha volt, akkor már csak arról beszélnek könnyedén, mennyi problémája volt pár éve.

Több lehetséges oka van annak hogy az emberek panaszkodnak a betegségükről!

 

- Csak gyógyszerekben bízik, amitől még ugyan úgy fennáll a betegsége. Sajnos az orvosok is azokban a betegségekben szenvednek mint a betegeik. 


- Nem a megfelelő készítményeket, táplálékkiegészitőket fogyasztja a betegségére. Mert ha a panaszok még fennállnak, akkor váltani kell.


- Ezt is ide sorolnám, nem hallott még az Imune algákról.


- Nem hisz a táplálékkiegészítőkben, annyi ilyet hallott már.

 

Egyet kell tudomásul venni ez nem csodaszer! Az algákat, mi alga fogyasztók beépítettük az életmódunkba, mert tudjuk milyen hatása van hosszú távon. Mindennap fogyasztjuk az egészségünk érdekében, és ezt minden alga fogyasztó tudja, és érzi.

Imune alga tapasztalatok:  https://www.algazona.hu/imune_alga_velemenyek_blog

 

 

blog comments powered by Disqus