Termékek Menü

Meddőség, nőgyógyászati vélemények

Csuka György
2017. 11. 17. 05:49:17
Meddőség, nőgyógyászati vélemények

 Meddőség, nőgyógyászati problémák, betegektől vélemények, tapasztalatok

 

 

 

 

Medve Edit Mariann:

- Nekem az Imune algák a meddőségemet oldották meg. 1 év sikertelen próbálkozás után 6 hétig szedtem az Imune kapszulát, amikor tudomást szereztem a harmadik gyerek érkezéséről. A három áldott állapot közül a jelenlegit viselem a legjobban hála az algáknak.

Noémi:

- A sok évig tartó erős vérzés miatt 8 hónapja gyógyszerrel leállított menzesz 2-3 havi Imune algaszedés után visszatért: lehet, hogy az alga hatása? (52 éves)

Frigyesy Róbert:

- Legújabb tapasztalat: Menopauza esetében a 3x2 -es dózis elérését követő 2 hét után megszűntek a panaszok!:-D:-D:-D

Rózsás Regina

- Kedves Karesz! Jelentem, a menstruációs görcsök teljesen megszűntek :) Persze kellettek hozzá a tanfolyamok is. Köszönöm Neked és Rékának is a tudást, a szívből jövő segítő szavakat

Hergott Rodrigó

 - Ismerősöm nőgyógyászati panaszai néhány hetes alga szedés után megszűntek! - 72 éves hölgy ismerősöm front esetén rendkívüli fejfájással küszködött. Az algát 2 hónapja szedi, frontérzékenysége teljesen megszűnt!

- 44 éves hölgy ismerősöm hőhullámai pár hetes algaszedés után hirtelen elmúltak! - Középkorú hölgy ismerősöm hüvelyszárazsága pár hetes algaszedés után elmúlt!

Anita, Gábriel
    - Drága Karesz, az 51 éves barátnőnknek tavasztól ajánlottuk az Imune algát. Nem étkezik egészségesen, a munkahelyen is veszélyes festékkel dolgozik, most volt vérvételen és a vérképe fantasztikus. Meglepődött és a klimaxos hőhullámai is eltűntek. 

P. Léna 
    - Kismenyem 6 hó algaszedés után végre várandós lett.
    - Két év és 3 hónapja szedek napi 6 Imune algát, gyermekkorom óta beteges voltam állandó fájdalmakkal, rengeteg gyógyszerrel életem. 90-ben leszázalékoltak 2,5 tucat diagnózissal, átestem 3 nagy műtéten, fiatalon. 4.-be már nem mentem bele, bénult voltam és összetett pszichés kevert betegként kezeltek. MA MÁR nem szedek gyógyszert, fájdalommentesen élek, derűs és fiatalos, nyugodt és mosollyal élő ember vagyok, ismerőseim nem ismernek rám, természetesen 3 tanfolyamon is rész vettem, mire idáig eljutottam és még megyek! 

 

Dzsupin Ibolya színésznő - Mióma tapasztalat

 

 

 

blog comments powered by Disqus